Jeg har jobbet i teknologi i 20 år så det skal litt til for å imponere meg. Men både mini reise kameraet jeg har kjøpt imponerer. Og kundesevice er helt rå! Jeg har hatt Arlo før og Foscam sin kundese... Zobacz więcej
Alle gode gange 3. Efter en dårlig oplevelse med 2 andre kamera (app relateret), så krævede det lidt mere research. Hvis budgettet ikke skulle sprænges, gik anbefalingerne på et Foscam kamera. Jeg be... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt ok god kvalitet hurtig levering, ja sendt 1 min. efter bestilling nemt at opsætte god sikkerhed da man både skal vælge brugernavn og adgangskode. Dog har kameraet lige efter denne anmeldelse... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kan kun anbefale Foscam.dk. Udover de har gode produkter, har de en super service. Telefonisk support med kompetente medarbejdere der hjælper kunden ned i mindste detalje. Modsat konkurerende... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Foscam.dk er Danmarks eneste autoriserede Foscam forhandler med salg af IP-kameraer & tilbehør.
Værkstedsvej 24C, 4600, Køge, Dania
- mail@foscam.dk
- foscam.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Fin dialog inden køb og ingen problemer med tilbagelevering af udstyr som ikke helt opfyldte behovet.

Lynhurtig service
Modtog meget hurtig min vare, som i øvrigt fungerede perfekt!

God og hurtig service
Har købt et kamera hos Foscam.
Jeg fik rigtig god service, og kameraet var på lager og blev leveret 2 dage efter.
Jeg har kun positiv erfaring med Foscam.

Foscam ip camera
Virker spm det skal meget tydelig og rigtig nem opsætning

Odpowiedź od foscam.dk
Hurtig levering, god kvalitet, super nem installation
Hurtig levering, god kvalitet, super nem installation med android mobiltelefon.
Hurtig og professionel svar ved e-mail forespørgsel før købet.

Nemt og hurtig lev...
Nemt og hurtig lev....har kun roser til foscam.dk

Odpowiedź od foscam.dk
God info, hurtig levering og godt produkt
Dejligt med en hjemmeside hvor du kan finde detaljeret information om opsætning og tekniske forhold inden du bestemmer dig for køb.
Ved køb, gik der få minutter før både bekræftelse og track and trace kode var modtaget og der var hurtig levering.
Produktet levede op til forventningen, så en god oplevelse herfra.

god service
Har fået en fin behandling ved alle henvendelser har været derude 4 gange & ringet en gang fordi jeg havde fået for lidt udstyr med første gang , er blevet mødt i døren med et smil og velkommen, vil anbefale foscam til andre der skal bruge udstyr

Perfekt
Alt gik som planlagt. Ærgeligt at det bestilte forlænger powerkabel ikke passede til kameraerne jeg bestilte sammen med, der burde de måske have reageret.

Odpowiedź od foscam.dk
Perfekt - rigtige varer til aftalt tid.
Mine bestilte varer kunne hentes på posthuset dagen efter bestilling.
Varerne passede 100% til beskrivelsen.
(Ved en beklagelig fejl forvekslede jeg FOSCAM med et andet firma og skrev en dårlig anmeldelse - den er nu trukket tilbage).
Foscam.dk har levet fuldt op til forventningerne. Jeg vil ikke betænke mig at handle på Foscam.dk.

god og hurtig service/levering
fra jeg bestilte til og fik varen følte jeg mig oplyst hele tiden både omkring produktet men også omkring leverin.
fik af en grund tastet 2 adresser ind og ringede ind til en sød pige der hjalp med og få fjernet den med det samme og varen blev afsendt samme dag som jeg lagde ordren.
god service og anbefales til andre her fra.

Odpowiedź od foscam.dk
God service og hurtig levering
Jeg bestilte et kamera torsdag og fik det lørdag er ret godt tilfreds

Køb af overvågningsudstyr
Jeg bestilte udstyret om formiddagen, og dagen efter kl. 17 blev det leveret til min adresse.

Odpowiedź od foscam.dk
Hurtigt levering nem og overskuelig hjemmeside
Super hurtig levering aldrig haft problemer

Alt i orden
Jeg bestilte et IP kamera på webshoppen d. 25/5.
Bestillingen gik nemt.
Varen blev sendt næste formiddag og ankom i perfekt tilstand.
Alt i alt helt i orden.

Super produkt samt levering
intet dårligt at sige, hurtig levering og mit foscam Hd cam har et rigtigt godt billed.

Superprodukter, god service.
Købte flere Foscam FI9903P overvågnings kameraer til hjemmet, godt nok via Amazon men med den tyske Foscam distibutør som afsender, da jeg ikke kunne få lev. tider herhjemme på samme.
Dog købte jeg originale forlængerkabler på foscam.dk, og de kom dagen efter.
Det er topdollar de Foscam kameraer. Superbillede og fin software.
Lidt småting, men der er hjælp med det samme fra foscam support.
Kan kun anbefales.