NVR og LINUX komputer. Sælger meget hjælpsom med oplysninger før købet. Var modtaget indenfor 24 timer, ubeskadiget og uden mangler. Installeret og oppe at køre indenfor et par timer uden nogen p... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg købte en NVR online, men opdagede at min gamle faktisk slet ikke var kaput, så jeg ønskede at returnere den nye. Alt forløb uden hverken brok eller forsinkelser. 2 dage senere stod pengene på min... Zobacz więcej
Fantastisk oplevelse Jeg bestilte mit kamera søndag aften og modtog det allerede onsdag ved frokosttid. Kameraet fungere super godt, og er knivskarpt. Jeg har ringet til kundeservice for at f... Zobacz więcej
hurtig og god service hvis har man spørgsmål.... ringer man bare og telefonen bliver taget.... super service sådan er det ikke alle steder, der sælger Overvågningskameraer
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Kløvermarken 3, 4140, Borup, Dania
- 71996988
- info@dkkamera.dk
- dkkamera.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtigt og nemt
God service og super rådgivning
God service og super rådgivning
Ser frem til at få dem monteret
Meget tilfreds
Hurtig ekspedition af ordrer og altid god service og support efter købet
godt service
Meget hurtig levering og god indpakning
Meget hurtig levering og god undpakning.
De medfølgende brugervejledninger kunne være bedre. (som sædvaneligt)
hurtig og god service
hurtig og god service
hvis har man spørgsmål.... ringer man bare
og telefonen bliver taget.... super service
sådan er det ikke alle steder, der sælger Overvågningskameraer
Super hurtig levering 😀👍
Alt gik som det skulle og jeg er glad…
Alt gik som det skulle og jeg er glad for varen jeg købte og servicen er også god.

Odpowiedź od DKKamera.dk
Hurtig forsendelse af de bestilte ting…
Hurtig forsendelse af de bestilte ting som var pakket fint og sikkert.
Så ingen ting at klage over
Lang levering tid
Lang levering tid.
Der er ikke en medfølgende bruger anvisning og hvor SD kort monteres og heller ikke en beskrivelse hvad monterings position der giver det beste resultat for vandtæt hed og billeder
Bedste oplevelse .Mit kamera gik død…
Bedste oplevelse .Mit kamera gik død efter 5 måneder , Fik et nyt kvit og frit , det må jeg sige - hvis jeg kunne fik de 10 stjerner herfra . Af hjertet tak for der stadig findes firmaer der holder hvad de lover.Kh Frank
Hurtig levering altid god service
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Kameraet fungere super godt, og er knivskarpt.
Jeg har ringet til kundeservice for at få lidt hjælp til opsætning, og der blev jeg mødt helt professionelt og fik den hjælp jeg havde brug for!
Super service!
hurtig levering god manal 3 min fra…
hurtig levering god manal 3 min fra udpakning til funktion det er godt
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.