NVR og LINUX komputer. Sælger meget hjælpsom med oplysninger før købet. Var modtaget indenfor 24 timer, ubeskadiget og uden mangler. Installeret og oppe at køre indenfor et par timer uden nogen p... Zobacz więcej
Jeg købte en NVR online, men opdagede at min gamle faktisk slet ikke var kaput, så jeg ønskede at returnere den nye. Alt forløb uden hverken brok eller forsinkelser. 2 dage senere stod pengene på min... Zobacz więcej
Fantastisk oplevelse Jeg bestilte mit kamera søndag aften og modtog det allerede onsdag ved frokosttid. Kameraet fungere super godt, og er knivskarpt. Jeg har ringet til kundeservice for at f... Zobacz więcej
hurtig og god service hvis har man spørgsmål.... ringer man bare og telefonen bliver taget.... super service sådan er det ikke alle steder, der sælger Overvågningskameraer
Kløvermarken 3, 4140, Borup, Dania
- 71996988
- info@dkkamera.dk
- dkkamera.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Ikke svært at anmelde DK kamera
Ikke svært at anmelde DK kamera
Fantastisk service rigtig hjælpsomme.
Hurtig respons på spørgsmål og…
Hurtig respons på spørgsmål og problemer, virkelig super professionel firma 👍
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse, jeg fik alt det hjælp og rådgivning jeg havde brug for.
Bare god service også ved fejl på udstyr, nyt kamera kom på 3 dage efter fejl på linsen på et kamera der er 1 1/2 år gammelt.
👍👍👍👍👍👍
En hurtig levering.
Der er altid en hurtig og aftalt levering fra DK Kamera.
Det var der andre der kunne lære noget af, tak for det.
Kan varmt anbefale at handle hos DK Kamera, får alt den hjælp man skulle få brug for, derfor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg var i tvivl om hvad der ville passe…
Jeg var i tvivl om hvad der ville passe til mig, og blev guidet af en sød medarbejder. Kan kun anbefale at handle her. Et professionelt firma.
Super godt virker godt og meget flot og…
Super godt virker godt og meget flot og hurtig levering
Video optager og Linux Mint 22.1
NVR og LINUX komputer.
Sælger meget hjælpsom med oplysninger før købet.
Var modtaget indenfor 24 timer, ubeskadiget og uden mangler.
Installeret og oppe at køre indenfor et par timer uden nogen problemer (bortset fra lidt besvær med det kinesiske).
Kan absolut anbefale denne leverandør.
LW
Tak..god og hurtig levering.🙏
Meget effektiv og hurtig levering
God information ved telefonisk kontakt og hurtig levering.
Hurtig levering og godt produkt.
Alting er bare i orden når man handler…
Alting er bare i orden når man handler hos DKKamera.
Lyn hurtigt svar på mail
Lyn hurtigt levering, havde efterfølgende et spørgsmål som blev besvaret omgående
Gerne igen
Ja det kan ikke holde billedet det…
Ja det kan ikke holde billedet det falder jo hele tiden så jeg synes det er noget gammel skidt