formel1foder Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

En webshop som de alle burde være: - brugervenlig hjemmeside som altid fungerer. - super service - hurtig levering Vi er trofaste kunder, vh. Rikke og Jakob

Oceniono na 5 z 5

Super nemt at bestille og utrolig hurtig levering og til en absolut favorabel pris. Hunden elsker foderet og det er første gang at vi oplever dette. Tidligere har vi fodret med acana, hike, hills og o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Et godt foder også til problemhunde Har engelske pointere og de er svære at holde huld på i jagtsæsonen. Den ene er ovenikøbet allergiker. Efter mange foderforsøg skiftede jeg til formel1foder og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Søren er en absolut kompetent mand, som VED hvad han taler om. Min kone og jeg nyder hans bundærlige tilgang til tingene. Hjemmesiden er let, overskuelig og nem at handle på og varerne kom på den... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z karmą dla zwierząt

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vores mål er at være det sted på nettet, hvor du nemmest og hurtigst kan købe kvalitetsfoder og tilskud til din hund. Og få det til den bedste pris. Vi er specialiseret i at sælge VAKS hundefoder og Kronch Lakseolie og Godbidder fra den danske producent Henne Pet Food.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

125 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Leveringen dagen efter

Leveringen dagen efter, fuldstændig som bestilt. Kvalitet i top, pris i bund.

24 stycznia 2022

Odpowiedź od formel1foder

Tak Isabella fordi du giver os din positive anmeldelse - vi deler roserne med det fantastiske leveranceteam hos Henne Pet Food! Vi glæder os til at betjene dig igen i vores lille netbutik!

Oceniono na 5 z 5

Rigtig dejlig oplevelse hver gang vi…

Rigtig dejlig oplevelse hver gang vi har handlet hos Formel1foder. Foderet bliver leveret til aftalt tid og der er aldrig fejl i leveringen.
Vores hvalp havde problemer med dårlig mave hvorfor jeg skrev til dem. Søren kom med kyndig vejledning over mail og foreslog selv at vi kunne besøge dem med vores hvalp, så han kunne kigge på ham og komme med forslag til hvad vi kunne gøre fremadrettet. Det gjorde vi og fik en gratis prøvepakke med på deres Vaks Sensitiv og allerede dagen efter kunne vi se forskel i Kodas efterladenskaber. Vi fik samtidig nogle gode fif til hvalpetræning, som vi sætter stor pris på.
Rigtig dejlig service og mennesker der er til at tale med.
Vi har kun gode anbefalinger til Formel1foderfoder 🤩

2 grudnia 2021

Odpowiedź od formel1foder

Tusind tak Maria for den flotte anmeldelse - og tak for besøget :-). VAKS Sensitiv er et helt nyt produkt der henvender sig til hunde med sarte maver. Det er kornfrit, på frisk laks og havfisk, og så er det udviklet og produceret i Danmark. Det leveres til vores kunder direkte fra den danske fabrik.

Koda er godt nok fin - han var så hurtig til at gribe tanken om positiv forstærkning. Husk at du som kunde altid er velkommen til at bruge vores træningsside på https://hvalpeholdet.dk med masser af videoer og ideer til positiv træning af den unge hund.

Salgsansvarlig

Det fungerer perfekt

Igen super nem bestilling og lynhurtig levering. Og Nanna, vores brune Lab er meget begejstret for sit foder (men indrømmet, det er hun for det meste, der kan spises 😉)

11 listopada 2021

Odpowiedź od formel1foder

Hej Tine - Ja vi har selv en fin flok labber, og det er rigtigt, at de som hovedregel er meget nøjsomme, meeen vi vil jo så gerne forkæle dem med et velsmagende måltid der er afstemt efter deres behov. Mange tak for anmeldelsen - vi glæder os til at betjene dig igen!

Oceniono na 5 z 5

God service, hurtig levering.

7 listopada 2021

Odpowiedź od formel1foder

Hej René - Dejlig anmeldelse! Jeg er glad for at du har haft en positiv oplevelse hos forme1lfoder.dk. Tak for, at du brugte vores 1-klik genkøb. Nemt og hurtigt!
formel1foder

Oceniono na 5 z 5

Søren er en absolut kompetent mand

Søren er en absolut kompetent mand, som VED hvad han taler om.
Min kone og jeg nyder hans bundærlige tilgang til tingene.
Hjemmesiden er let, overskuelig og nem at handle på og varerne kom på den lovede dag og leveret lige til døren. Så bliver det da ikke nemmere?
Kan kun anbefale Søren - både til foder men så sandelig også hvis du mangler hjælp til hundetræning eller en ny hvalp.

15 września 2021

Odpowiedź od formel1foder

Slap lige af Lars.... Det er mig der skal forhandle løn med Søren💰💰 😄 Det er en mærkesag for os, at det skal være let og overskueligt at handle hos os. Vores kunder bruger i gennemsnit under to minutter på at vælge produkt og gennemføre et foderkøb fra deres mobiltelefon. Tak for den dejlige opbakning Lars, vi glæder os til at se dig igen i både den fysiske butik og i webshoppen.

formel1foder
direktør

Kompetent og ærlig service

Kompetent og ærlig service. Igennem hele processen.
Der blev vejledt i det rigtige foder og spurgt ind til behov. Det var absolut også mit indtryk da jeg læste på hjemmesiden, hvorfor jeg kontaktede dem.
Ligeledes også super ærlig service, da noget af det var i overskud og skulle returneres. Det her er et af de steder, jeg anbefaler videre med god ro i maven. Tak til Søren og formel1foder👍👍👍

12 września 2021

Hej E -

Mange tak for din super flotte anmeldelse som vi sætter meget pris på. Det er begejstrede kunder som dig, der gør det sjovt at gå på arbejde.

Oceniono na 4 z 5

Vores hvalp vil ikke spise andet 👏🏻

Vores hvalp vil ikke spise andet 👏🏻
Køber kun fodder herfra, dog kunne det være rart med plastikbægre til foder👏🏻

9 września 2021

Hej Camilla,
Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at din hvalp også er tosset med hvalpefoderet. Det er dansk produceret af ærlige råvarer og så har det frisk laks som hovedproteinkilde.

Det bæger som følger med ved første leverance fra formel1foder.dk er et godt neutralt plasticbæger uden logo og smarte reklamebudskaber på. Det kan sagtens gå i opvaskemaskinen, og du kan også skolde det ved 100 grader for at sterilisere det, på samme måde som du gør med din hunds hundeskål. Bægeret er af plastic og det ville ikke være bæredygtigt, hvis vi automatisk leverede et nyt bæger med hver eneste leverance. Når det er sagt, så skriver du selvfølgelig bare i kommentarfeltet når du bestiller, hvis du gerne vil have et nyt bæger, så pakker vi det med.

Det var en menneskelig fejl ved ekspeditionen af din ordre der gjorde, at du ikke fik et målebæger med første gang. Da vi blev opmærksom på fejlen, kørte vi straks ud og leverede et målebæger på din adresse.

Oceniono na 5 z 5

Virker perfekt - hver gang!!!

Virker perfekt - hver gang.

2 września 2021

Hej Anders,
Tusind tak for din positive anmeldelse. Jeg sender den videre til de mennesker på den danske fabrik som arbejder med at håndtere og ekspedere ordrene til vores kunder. Vi glæder os til at se dig igen i netbutikken.

Super Service

Nem bestilling og hurtig levering.
God og informerende hjemmeside.
Vores hvalp er vild med foderet! Vi fortsætter uden tvivl med at handle med Formel1Foder.
Det kan kun anbefales.

2 czerwca 2021

Odpowiedź od formel1foder

Hej Kathrine - tak for din positive anmeldelse. Vi går imod strømmen og har lavet en netbutik med de syv typer foder som er nødvendige for at dække enhver hunds behov . Dejligt at du værdsætter det, og godt at din hvalp er tosset med foderet! Vi glæder os til at betjene dig i fremtiden :-)

Oceniono na 5 z 5

Super let og hurtig levering.

14 kwietnia 2021

Hej Helle -

Tak for din positive tilbagemelding. Varerne bliver sendt direkte fra den danske fabrik, så jeg har sendt din kommentar videre til det super professionelle team hos Henne Pet Food der løber stærkt hver dag, så vores kunder kan få den gode oplevelse!

Oceniono na 5 z 5

mindst lige så hurtigt som at købe ind…

mindst lige så hurtigt som at købe ind i byen

4 kwietnia 2021

Odpowiedź od formel1foder

Hej - Tak for din positive anmeldelse. Det er vigtigt for os at kunne levere hurtigt - Derfor har vi skåret alle mellemled ud og leverer direkte fra den danske fabrik og helt hjem til dig.

Et super produkt

Og service og levering er i top.
Her køber jeg min hundemad i fremtiden.

4 kwietnia 2021

Hej Hanne -
Mange tak for din anmeldelse. Den er vi super glade for!
Vi glæder os meget til at betjene dig i fremtiden, og har du nogen spørgsmål må du altid bare kontakte os. Alle vores mails kan besvares og der sidder et menneske i "den anden ende" til at betjene dig.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har aldrig oplevet så god en…

Jeg har aldrig oplevet så god en service før, og det siges med hånden på hjertet.
Vi handler helt sikkert igen hos jer.

1 marca 2021

Odpowiedź od formel1foder

Rigtig mange tak Johanne for din herlige tilbagemelding, som virkelig varmer. Vi prøver at sigte højt, og så er det dejligt at det er værdsat af vores kunder. Vi glæder os til at se dig igen i netbutikken!

Oceniono na 5 z 5

Kunne ikke være mere tilfreds

Kunne ikke være mere tilfreds. Super service og hurtig levering af de bestilte varer. Har for nyligt fået det skønneste kuld labrador hvalpe og har i denne forbindelse fået gode råd og vejledning. De bedste anbefalinger herfra.

26 lutego 2021

Odpowiedź od formel1foder

Tak Jeannette for en dejlig positiv anmeldelse. Sikke et dejligt kuld hvalpe du har fået - held og lykke med dem!

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service. Der kommer en mail, at nu er det tid til bestilling af mad - 3 klik og varen er på vej.
Og 2 dage efter står der en papkasse med hundefoderet udenfor døren. Det er da nemt👏🏼👏🏼👏🏼

11 lutego 2021

Odpowiedź od formel1foder

Tak for dejlig tilbagemelding Margit. En meget stor del af vores kunder bruger vores 3-KLIK køb :-) Det er løsningen for dem der ikke ønsker at være bundet af et abonnement, men som bare gerne vil have bestilt noget kvalitetsmad til hunden i en fart. Første klik i den mail du får. 2. klik godkender du handelsvilkår. 3. klik betaler du med mobilepay. Så swiper du i din mobilepay app og een til to arbejdsdage senere har du foderet ved din fordør. Tak for at du handler hos os og støtter os med din anmeldelse.

Nemt og hurtigt til Grønland

Nemt og hurtigt - selv helt her til Grønland.
Vi havde lidt udfordringer med teknikken, men det blev hurtigt løst - så super kundeservice.

10 lutego 2021

Odpowiedź od formel1foder

Hej Runa - Du var vores første kunde i Grønland i 2018 hvor vi åbnede for momsfrit salg til grønlandske kunder. Siden er det bare gået over stok og sten. Vi har sendt foder med RAL til Qaqortoq , Sisimiut, Qasigiannguit, Ilulissat og til Uummannaq. Og ikke mindst til Nuussuaq og Nuuk ! Tusind tak til dig for at hjælpe os i gang og være med til at starte successen.
Bedste hilsner
Annelise - formel1foder.dk

Super service hele vejen

Informativ og overskuelig hjemmeside. Varen når hurtigt frem og der er god service ved leverance.
Det altid nemt at komme i kontakt med forhandler og få kvalificeret vejledning.

3 lutego 2021

Odpowiedź od formel1foder

Tak for de mange rosende ord Betina - dejligt at vide, at vores indsats kan omsættes til begejstrede kunder. Vi håber at se dig igen uanset om det bliver i webshoppen eller i vores butik på Aagaarden! mvh

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Modtaget dagen efter bestilling

31 stycznia 2021

Odpowiedź od formel1foder

Hej Lorentz - TAK for hurtig og positiv tilbagemelding!

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og bare rigtig…

Super hurtig levering og bare rigtig god service

24 stycznia 2021

Odpowiedź od formel1foder

Kære Mai-Britt - TAK for din dejlige kommentar til vores leverance af hundefoder og lakseolie. Når vi kan levere hurtigt skyldes det, at det hele kommer direkte fra den danske fabrik og helt hjem til dig. Glæder os til at se dig i netbutikken igen!
direktør
formel1foder.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej