Footway Recenzje 8226

4,1

Zdecydowanie polecam sklep! Zamówiłam buty już 3 razy w tym sklepie. Wszystkie przyszły oryginalne w miarę szybkim terminie ( jedyny problem, że sklep współpracuje z UPS, koszmarny dostawca). Niestety... Zobacz więcej

Bardzo szybka przesyłka, możliwość jej rzetelnego śledzenia. Jestem bardzo mile zaskoczona. Pierwszy mail po zamówieniu, tylko numer konta. Trochę się zawahałam, ale potem wszystko poszło sprawnie i b... Zobacz więcej

To było moje pierwsze zamówienie z Footway i jestem pewna, że na tym się nie skończy :) Zastanawiała mnie dość niska cena butów, ale nie mam wątpliwości co do ich oryginalności. Przesyłka dotarła w 2... Zobacz więcej

wszystko super buty dotarły po 4 dniach oryginalne i nieuszkodzone bradzo polecam tą stronę. Następny zakup butów oczywiście z footway.

1. Platforma kolaboracji online
  2. Usługi logistyczne

Footway supports e-commerce stores with logistics and customer service. With Footway, you can easily scale your business without investments and at low cost. The platform integrates seamlessly with your online store and handles warehouse management, distribution, returns, and customer support. We cover 40 markets in 18 languages through our shared infrastructure, reducing complexity and lowering costs. Whether you're a small e-retailer or a manufacturer looking to reach a wider audience, we offer a standardized solution for rapid expansion and continuous innovation.

4,1

Dobra

8 tys. recenzji

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jeszcze nie zamówiłam poproszę o…

Jeszcze nie zamówiłam poproszę o długość wkładki martensow bialo-czarnych ,/piętą i nosek/płytkich tych za 405 zł w promocji.

20 marca 2020

Hej Katarzyno,
Proszę się skontaktować z naszym działem obsługi klienta, a będziemy mogli Ci pomóc :) Pozdrawiam Agnieszka z Footway

Buty szybka wysylka

Buty zamówione w sobotę. we wtorek rano miałam u siebie w domu.
Wszystko ok, cena, jakość buta, wysyłka.
Super
Na pewno to nie ostatnie zamówienie.
Polecam !

3 marca 2020

Fajnie że jesteś zadowolona! :D
Dziękuję bardzo za feedback.

Niepokoi mnie fakt ,że mimo iż bardzo…

Niepokoi mnie fakt ,że mimo iż bardzo dbam o buty Sztyblety DrMartens na zgięciach wyglądają jakby wierzchnia warstwa miała pękać . Boję się ,że w końcu pękną a mam je dopiero 1,5 miesiąca. Są śliczne, wygodne i rozchodzone, marzyłam od lat o nich a jeśli pękną będę musiała reklamować czego bardzo bym nie chciała. Zobaczymy co czas pokaże i odezwę się za miesiąc.

15 grudnia 2019

Hej!

Przykro mi słyszeć, że buty sprawiają Ci problemy. W razie jakichkolwiek wątpliwości, czy problemów skontaktuj się z naszym centrum obsługi klientów, żebyśmy mogli Ci pomóc.

Miłego dnia!

Nie wierzę buty zamówione we wtorek…

Nie wierzę buty zamówione we wtorek przelew doszedł w czwartek, buty w piątek u nas :)Kontakt rewelacja jak u samich swoich:)Dziękuję za tak wspaniała transakcję. Oczywiście buty Ecco oryginalne:)

14 grudnia 2019

Odpowiedź od Footway

Hej! Suuuuper! :) Cieszę się niezwykle, że jesteś zadowolona ze swoich nowych butów i naszych usług. Niech się świetnie noszą!

Bez zastrzeżeń

Kupiłem za duże buty, odesłałem, zamówiłem drugie. Bez żadnych problemów ze zwrotem, bardzo poprawnie przeprowadzona transakcja. Wszystko bardzo szybko. Na bieżąco informacja o statusie. Jestem zadowolony i jeszcze tu wrócę.

19 listopada 2019

Odpowiedź od Footway

Super słyszeć! Dziękujemy za twoją pozytywną recenzję :) Pozdrawiam Agnieszka, Footway

Super sklep

Super sklep, zamówiłam w czwartek doszło w poniedziałek rano. Buty w jak najlepszym porządku ❤️

7 października 2019

Wspaniale! 🙏 Cieszę się niesamowicie, że jesteś zadowolona z naszych usług <3

Kurier porażką!

Buty super.Polecam kupno na 100%.Jedyny minus to kurier Dhl,który zostawił buty pod drzwiami.A na stronie Dhl przeczytałam że potwierdziłam odbiór i nawet podpisałam tylko nie wiem w jaki sposób bo nie było mnie w domu i kuriera do dziś na oczy nie zobaczyłam.Polecam firmie zmianę firmy kurierskiej i będzie ok.

26 września 2019

Dziękuję za twoj feedback! :D
Fajnie że jesteś zadowolona z naszym serwis.

Kupiłam buty Calvin Klein Ritzy…

Kupiłam buty Calvin Klein Ritzy Sneakersy :) Zamówiłam buty w czwartek a w poniedziałek przed 9:00 rano był już kurier( dostawa szybsza niż na terenie Polski :D) Buty mega, dostawa błyskawiczna , to zdecydowanie nie były moje ostatnie zakupy w tym sklepie :)

24 lipca 2019

Odpowiedź od Footway

Dzięki za te miłe słowa! Mam nadzieję, że się jeszcze zobaczymy w naszym sklepiku :)

Serdeczne pozdrowienia,
Nikolas z Fotway.

Nie jestem zadowolona.

Nie jestem zadowolona, ponieważ dostałam buty o rozmiarze 35 i rozmiarówka jak najbardziej w porządku, ale z wyglądu nie za bardzo... jeden but był ładny, drugi miał dziwny, krótki i zaokrąglony czubek. Tak jakby jeden był z dobrej partii, a drugi nie wiem xd.

23 lipca 2019

Odpowiedź od Footway

Przykro mi to słyszeć! Skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli Ci pomóc :)

Super szybko

Super szybko - od zakupu do odbioru 26h. Buty zgodne z opisem, oczywiście oryginalne. Jak najbardziej polecam. Nie będę ukrywał, że trochę się obawiałem ,ale po tak perfekcyjnie załatwionej transakcji , jeżeli chodzi o buty jesteście na mojej liście 1.

10 lipca 2019

Odpowiedź od Footway

Dziękuję bardzo za piękne słowa! Cieszymy się, że jesteś naszym klientem. :D

Super transakcja

Super transakcja
Byłem nieco sceptyczny do tego sklepu ze względu na tragiczny design strony (przynajmniej w wersji desktopowej) lecz dałem szansę i jestem w pełni usatysfakcjonowany.
Buty mimo drogiej przesyłki ze Szwecji sumarycznie i tak wyszły 50 zł taniej niż w konkurencyjnych ofertach i doszły bardzo sprawnie i szybko.
Polecam, niech się rozwijają i robią konkurencję

21 czerwca 2019

Dziękuje barzo za twoj Feedback :) Pozdrawiam serdecznie, Nikolas z Footway

Nie polecam dostałem podrobione buty co…

Nie polecam dostałem podrobione buty co prawda wysyłka szybka ale conwersy nie oryginalne

21 czerwca 2019

Hej Andrzeju,
U nas znajdziesz tylko oryginalne obuwie, a jeżeli masz wątpliwości to proszę się skontaktować z naszym działem obsługi klienta :)

Jak dla mnie jeden z lepszych sklepów…

Jak dla mnie jeden z lepszych sklepów online z butami. Uwielbiam Was! Szybka i bezproblemowa wysyłka. W pon zamówiłam buty (rozmiar był za duży) tego samego dnia zamówiłam nowe i odesłałam. W sr buty były u mnie ;) szacun ! Tylko nadal nie znalazłam opcji zamówienia butów z fakturą.

10 czerwca 2019

Odpowiedź od Footway

Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszych usług :D Jak na razie nie wystawiamy faktur z numerem NIP, ale zawsze możemy wysłać potwierdzenie zakupu na dane zamawiającego! :)

Nie polecam.

Pomimo niskich cen butów raczej nie polecam- zamówienie złożyłem 15.05 (środa), wysyłka trwa rzekomo 1/2 dni robocze więc buty powinny dotrzeć do mnie 17.05 (piątek). Przewidywany termin doręczenia był jednak na 20.05 (poniedziałek). Obecnie jest 21.05, godz. 19.40 a o po moim zamówieniu żadnych śladów, buty potrzebne były mi na wyjazd 22.05 więc teraz będę musiał wymyślać. Ogólnie- nie polecam.
P.S. Oczywiście napisałem maila do Ich obsługi -i co wcale mnie to nie dziwi- nie otrzymałem odpowiedzi.

21 maja 2019

Odpowiedź od Footway

Hej! Widzę, że wysłałeś nam maila wczoraj o 19:39 i właśnie na niego odpisałam :) Niestety, ale nie mamy całodobowej obsługi klienta i dlatego jesteśmy wdzięczni za wyrozumiałość jeżeli nie możemy odpisać od razu .

Co za KŁAMLIWY sklep

Co za KŁAMLIWY sklep. Piszą, że respektują unijną dyrektywę w sprawie praw konsumenta, ale za przesyłke już nie zwracają. Nie PODNIECAJCIE się tą szybka wysyłką ze Szwecji, bo SAMI za nia PŁACICIE!! Zamówiłam buty, które na zdjęciach i w opisie miały inny kolor, a wysłali mi inny. Odpisali, że mogę zwrócić.
JASNE,SUPER!!! Zwróciłam, bo nie z mojej winy nie ten kolor!!ale za przesyłkę już nie zwrócili. Łamią prawo na głupich i łatwowiernych jak ja klientach!!

8 maja 2019

Hej Justyno,
Przykro mi, że masz o nas taką opinię. Skontaktuj się z działem obsługi klienta, a na pewno będą mogli Ci pomóc :)

Strona godna polecenia

Super buciki, oryginalne i szybka przesyłka. Dziekuje bardzo! Już przymierzam sie do zakupu kolejnej pary. Polecam wszystkim.

26 kwietnia 2019

Fajnie słyszeć! :D

Prawie idealnie

Bardzo dobra i zaufana firma. Szkoda tylko, że umowę mają z DHL a nie jakąkolwiek inną firmą kurierską, bo to im psuje opinie. Kurierzy stamtąd notorycznie oszukują o braku odbiorcy w domu. Przez nich na szybko wysłaną przez Footway przesyłkę musiałam czekać o wiele dłużej niż to potrzebne. Poza tym wszystko takie jak powinno.

25 kwietnia 2019

Dziękuję bardzo! :)
Zawsze staramy się być lepszy i a nawet naszych partnerów DHL Express.

Niesamowity sklep!!

Niesamowity sklep!!! W poniedziałek o 13.00 kupiłem buty, we wtorek o 14.00 był kurier!!!!!! Ze Szwecji do Polski 25 godz.??? Otóż nie, buty tranzytem leciały do Danii, potem Niemcy i Polska. To wszystko w jedną dobę. Jak oni to robią!!! Wielki szacun!!! Można?
Buty jak najbardziej ok. zgodne z opisem. Polecam na 200%

14 marca 2019

Odpowiedź od Footway

Super, że buty doszły tak szybko! :D

Idealny sklep!

Jak dla mnie sklep idealny. Ceny są super i nie wiem czy przypadkiem nie znajdziemy tam butów w najniższej cenie w internecie. Dostawa PERFEKCJA! Buty zamówione przed 10 a następnego dnia przed 13 dostałam buty, nigdy z tak szybką dostawa nie miałam doczynienia! Ogromny plus dla tego sklepu. Buty jak najbarfziej oryginalne i zgodne z opisem, rozmiar również trafiony. Już wiem gdzie będę stałe kupować buty. Extra, polecam gorąco! 👌🏻

19 lutego 2019

Hej Karolino,
Bardzo dziękujemy za twoją fantastyczną opinie o naszym sklepie! :)

Normalnie szok

Normalnie szok. W środę wieczorem zapłaciłam on-line za buty, a przed chwilą - piątek, godzina 12 w południe, właśnie je otrzymałam! Przesyłka lotnicza ze Szwecji do W-wy. JAK ONI TO ROBIĄ?:))) Buty super! Polecam wszystkim Footway! Pozdrawiam ekipę Footway! Super działacie! Anna

15 lutego 2019

Odpowiedź od Footway

dziękuję bardzo! Fajnie że lubisz buty. Zawsze staramy się zadowolić naszych klientów. :D