Foottime Recenzje 339

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Allt fungerade till belåtenhet. Visste inte att paketet var för stort för vår postlåda, så Postnord la det i box, som jag ej klarade öppna. men då flyttade PostNord paketet till en ICA - butik, där de... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Leveransen kom fort. Fick rätt storlekar. Tofflorna ser ut som på bilden. Nog de skönaste tofflorna jag ägt. Blir skönare med tiden så trust the process. I början är de ganska hårda men med e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde två tofflor i samma storlek. Det ena paret var mindre så jag gjorde en reklamation om det. Fick omgående ett nytt par som passade. Paret som var för små behövde jag inte skicka tillbaka... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Förväntade mig att tofflorna skulle vara mjuka som moln att gå i men dom är lika hårda som vanliga tofflor. Jag beställde dessa tofflor just för att dom heter cloud och hoppades på att dom skulle vara... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Rekommenderas. Snabb leverans

Snabb leverans.
Trevlig mailkontakt med hjälp av retur för byte av storlek

10 października 2024

Hej Eva,

Tack för din fina feedback! 😊❤️ Det glädjer oss att du är nöjd med leveransen och vår kundservice. Vi finns alltid här för att hjälpa till! 🥰

Oceniono na 5 z 5

Kvaliten var bra. Är nöjd!

Kvaliten var bättre än de jag beställde från ett annat företag. Dessa var tjockare i sulan, vilket var bra. Känns bättre när man går med dem.

7 października 2024

Hej Ullie,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten och att sulan känns bra och tjockare jämfört med andra. Det betyder mycket för oss att du tycker om dina Cloudflops och att de känns sköna att gå med!

Oceniono na 5 z 5

De är underbara att gå med och sitter…

De är underbara att gå med och sitter perfekt

11 września 2024

Hej Maria,

Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att dina Cloudflops sitter perfekt och att de är underbara att gå i. Det är precis den komfort vi strävar efter!

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och underbar toffla

2 października 2024

Hej Karin,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att du tycker om dina Cloudflops. Hoppas du fortsätter att njuta av dem!

Härliga skor

Härliga skor! Jag har två par sen förut men kunde inte motstå de härliga färgerna. Det gjorde ju inte heller ont att de hade ett ypperligt pris, och att de levererades på två dar!

2 października 2024

Hej Anna,

Tack för din fina recension! Det är underbart att höra att du är nöjd med både färgerna och priset, och att leveransen gick snabbt. Vi är så glada att du nu har ännu fler Cloudflops att njuta av!

Såå sköna!

Snabb leverans. Tips om att välja en storlek mindre än vanligt stämde bra. Och det bästa, Såå jädra sköna!!!

Hej Niklas,

Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att leveransen gick snabbt och att storlekstipset hjälpte. Och framför allt, vi är riktigt glada att du tycker att dina Cloudflops är så sköna!

Dålig passform på foten

Dålig passform på foten, känns som den är sned, nästan som att man tagit skon på fel fot.

Hej Anette,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar att passformen inte känns rätt och att skon inte sitter som förväntat. Passform kan upplevas olika för olika personer, och vi tar din synpunkt på allvar för att förbättra våra produkter.

Om du vill byta eller returnera dina Cloudflops, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans! Köpte ännu en annan färg den beiga som var fin och passade min fot perfekt i rekommenderad storlek efter mätningstabellen. Storlek mindre än jag brukar ha.
Mvh Pia

Hej Pia,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd hittills och att leveransen gick snabbt. Hoppas att du fortsätter att njuta av dina Cloudflops!

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans. Har bara haft på mig tofflorna ett par timmar men jag är nöjd hittills.

Hej Irene,

Oceniono na 5 z 5

Snabbt och smidigt att byta vara

Snabbt och smidigt att byta vara. Är mycket nöjda med våra Floppisar.

11 września 2024

Hej Siv,

Tack för din härliga recension! Vi är så glada att höra att bytet gick snabbt och smidigt, och att ni är nöjda med era Floppisar ;) Det gör oss riktigt glada!

Oceniono na 1 z 5

Fick olika storlek på vänster o högersko

Hej Elisabeth,

Tack för att du hörde av dig! Vi beklagar verkligen att du mottagit olika storlekar på dina skor – det ska självklart inte hända. Hör gärna av dig till oss på kundtjänst så ordnar vi snabbt en lösning och ser till att du får ett korrekt par.

Tack för ditt tålamod!

Oceniono na 5 z 5

Aldrig ägt ett par så goa tofflor!

Aldrig ägt ett par så goa tofflor!. Det var snabb leverans, och inga konstigheter alls. Köp!

7 października 2024

Hej Miriam,

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du älskar dina Cloudflops och att allt gick smidigt med leveransen. Dina ord betyder mycket för oss!

Oceniono na 3 z 5

Service från er var jättebra

Service från er var jättebra! Produkterna mindre bra, klart över-reklamerade, superdålig studs och känslighet för fotsulan. Skadar knän och tår, ledsen men så är det.

Hej Ewila,

Tack för din feedback, vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig. Vi är glada att du är nöjd med vår service, men beklagar verkligen att produkterna inte levde upp till dina förväntningar. Komforten och passformen kan upplevas olika för olika personer, och vi tar dina synpunkter på allvar för att förbättra våra produkter.

Om du vill diskutera vidare eller göra en retur är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi vill självklart att du ska vara nöjd med ditt köp.

Underbara tofflor

Underbara tofflor. Synd att de leopardmönstrade är dyrare än enfärgade. Har tre par. Ett på jobbet & två hemma.

Hej Mariia,

Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du älskar dina Cloudflops och att de följer med dig både på jobbet och hemma. Angående prisskillnaden på de leopardmönstrade tofflorna tar vi till oss din feedback. Vi uppskattar verkligen att du är en trogen kund!

Oceniono na 2 z 5

Cloudflops lovar att deras tofflor är…

Cloudflops lovar att deras tofflor är mjukare än konkurrenters. Jämfört med Happy flops var de hårdare, sämre kvalitet och inte alls lika sköna i passformen. Det positiva var den snabba frakten. Som tur var köpte jag tofflorna för kampanjpris. De är absolut inte värda ordinarie pris på 349 kr.

Hej Peter,

Tack för din feedback, och vi beklagar att du blev besviken med din beställning och dina Cloudflops. Vi jämför oss inte direkt med andra varumärken, även om det ibland kan uppfattas så. Passform och komfort kan upplevas olika från person till person, och vi förstår att detta kan vara en faktor.

Om du inte är nöjd med ditt köp är du mer än välkommen att kontakta oss för att göra en retur. Vi vill självklart att alla våra kunder ska vara nöjda! :)

Oceniono na 3 z 5

Små i storlekarna

Var ok, men små i storlekarna.

4 października 2024

Hej Peder,

Tack för din feedback! Vi beklagar att storlekarna inte riktigt levde upp till dina förväntningar. Vi tar till oss dina synpunkter och ska se över storlekstabellen för att förbättra upplevelsen för framtida kunder.

Om du behöver hjälp med att byta storlek, tveka inte att höra av dig till oss – vi hjälper dig gärna!

Snabb leverans denna gång

Snabb leverans denna gång , mot förra gången .
Grymt sköna skor

Odpowiedź od Foottime

Tack för din recension! Vi är glada att leveransen gick snabbt denna gång och att du tycker att skorna är riktigt sköna. Vi strävar alltid efter att förbättra oss, så din feedback betyder mycket för oss!

Sköna tofflor

4 października 2024

Hej Ann,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du tycker om dina Cloudflops och att de är sköna. Det är precis vad vi strävar efter!

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, bra pris och jättesköna tofflor!

3 października 2024

Hej Ann-Maria,

Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med leveransen, priset och framför allt att du tycker att tofflorna är jättesköna. Det är precis vad vi vill att våra kunder ska uppleva!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej