Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Alltid fått mina beställningar snabbt, enkelt att beställa och bonuspoängen är ju trevliga. Väldigt nöjd med Gaston, bra kampanjer och enkelt att beställa. Ibland går det trögt att logga in, men o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Gaston är en modern djurbutik och del av ICA-familjen. Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment för hund, katt och smådjur – både online och i våra butiker. Hos oss får du personlig service, trygga leveranser och kvalitetsprodukter som gör vardagen enklare för dig och din pälskling. Varmt välkommen till Gaston.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 1 z 5

Beställde varor den 7/3 som jag ännu…

Beställde varor den 7/3 som jag ännu inte fått och idag är det den 17:e. Mailade i fredags som jag fick svar på igår om att de skulle kolla upp varför ordern inte lämnat lagret ännu. Därefter inte hört ett knyst & några varor har inte synts till…

17 marca 2026

Beställt hundfoder, leverans inom 1-3dagar

Beställde hundfoder i tisdags kväll. Det stod att det fanns 2 i lager och att leverans skulle ske inom 1-3dagar. Idag torsdag har jag fortfarande inte hört att det ens packats. Skrev då till kundtjänst (finns inget telefonnummer) får automatiskt svar att det kan ta nån dag att svara för dom är upptagna av sina fyrfotade vänner??? Nu står jag med en massa fyrfotade vänner som har slut på den maten jag beställt och trodde jag skulle få till fredag. Får se om jag får något svar imorgon fredag från kundtjänst. Köpt hundmat för knappt 1200kr som jag nu måste åka till någon butik att köpa. En annan djurbutik hade samma pris och där har jag tidigare köpt med snabb leverans men tänkte nu att jag är ju ICA kund så varför inte handla där.
Besviken kund

26 lutego 2026

Varning

Varning! Obehagligt dåligt kundbemötande!
Min hund gick bort innan produkten hann att skickas. I god tid sa jag åt dem att avbryta utskicket både via telefon och e-post när orderstatus tydligt indikerade att ordern fortfarande var obehandlad. Trots detta lät dem paketet skickas och dessutom nu kräver mig på hög returkostnad. Aldrig mer detta företag!

11 lutego 2026

Hej Peter,
Vi beklagar verkligen din förlust. Att förlora sin hund är oerhört tungt och vi är ledsna att detta sammanföll med din beställning. Det sista man ska behöva hantera i en sådan situation är strul kring en beställning.

Vår kundservice har varit i kontakt med dig idag via mejl och bekräftat att du får full återbetalning samt att ingen returavgift kommer att tas ut. Jag kommer också personligen att ringa dig för att säkerställa att allt är löst på bästa sätt.

Victor
Ansvarig e-handel, Gaston

Oceniono na 5 z 5

Alltid så trevligt att komma hit

Alltid så trevligt att komma hit. Personalen är mycket hjälpsam. Min hund älskar att komma hit. Klipper klorna hos supertrevliga Anna.

1 grudnia 2025

Odpowiedź od Gaston

Tack för ditt fina omdöme, vad roligt att höra att både du och din hund trivs hos oss! 💛🐶 Extra kul att höra att klippningen hos Anna uppskattas, vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka snart igen.

Oceniono na 3 z 5

Bra priser

Bra priser.
Men jag beställde hemleverans men det hamnade på ICA och jag var tvungen att hämta ut den där. Det var andra gången. Dåligt!

25 listopada 2025

Hej Liselott,
Tack för ditt omdöme. Tråkigt att höra att leveransen inte kom hem till dörren som du valt, särskilt när det dessutom hänt två gånger, så ska det inte vara.

Hör gärna av dig till oss på hejgaston@ica.se så tittar vi närmare på vad som gått fel.

Oceniono na 5 z 5

Otroligt trevlig och kunnig personal

Odpowiedź od Gaston

Tack för ditt fina omdöme – så roligt att höra att du uppskattar vår trevliga och kunniga personal! 💛

Oceniono na 5 z 5

snabb leverans till ett bra pris

27 listopada 2025

Hej Anette,
Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen! 💛

Bra hundsaker

Bra och lätt överskådligt.
Bra priser

Hej Susanna!
Tack för ditt omdöme. Så roligt att höra att du tycker att det är lätt att hitta hos oss och att priserna känns bra! 💛

Oceniono na 1 z 5

Tog väldigt lång tid..gick inte och…

Tog väldigt lång tid..gick inte och spåra paketet..och sedan visade det sig att paketet var försvunnet..så jag fick inte det jag hade beställt. Tänker beställer man hundmat så vill man gärna ha det inom några dagar.

12 listopada 2025

Hej Therese,
Tack för ditt omdöme, men tråkigt att höra om din upplevelse. När ett paket inte går att spåra och till slut försvinner blir det såklart en väldigt dålig upplevelse.

Hör gärna av dig till oss på hejgaston@ica.se så tittar vi närmare på ditt ärende och hjälper dig vidare.

Mycket trevlig personal

Mycket trevlig personal! Hon som klipper hundarna är varm, glad och väldigt skicklig. Alla som jobbar där är positiva och bemötandet är alltid toppen. Vi kommer definitivt att bli stamkunder med vår vovve. Mvh Susanna

18 listopada 2025

Hej Susanna!
Tack för ditt fantastiska omdöme, vad härligt att höra att ni trivs hos oss och att ni uppskattar både bemötandet och trimmet. Det betyder mycket för hela teamet, och vi ser fram emot att få ta hand om er vovve många gånger framöver! 💛🐶

Oceniono na 5 z 5

Alltid fått mina beställningar snabbt

Väldigt nöjd med Gaston, bra kampanjer och enkelt att beställa. Ibland går det trögt att logga in, men om det är pga Gaston eller bankid vet jag inte.

Hej Emma,
Tack för ditt fina omdöme – så roligt att höra att du är nöjd med både leveranserna, kampanjerna och bonuspoängen! 💛

Tack också för notisen om att inloggningen ibland kan gå trögt. Vi tar med oss det och följer upp så att upplevelsen blir så smidig som möjligt.

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans till dörren.

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Gaston

Tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att både beställningen och leveransen fungerade smidigt! 💛

Oceniono na 1 z 5

Sämsta jag varit med om på länge

Sämsta jag varit med om på länge. Beställde (och betalade) kattmat 24/11 och den har ännu inte kommit, 9/12 idag. Finns inget telefonnummer att ringa och får inget besked på mail heller.

Hej Viveca,
Tack för ditt omdöme, men väldigt tråkigt att höra om din upplevelse. En leverans som dröjer så här länge och uteblivna besked är det något som inte står rätt till.

Hör gärna av dig till oss på hejgaston@ica.se så tittar vi direkt på din order och hjälper dig vidare.

Oceniono na 3 z 5

Hundmaten hade ett kort sista-datum

Hundmaten hade ett kort sista-datum, vilket blir ett problem när man beställer flera fodersäckar. Tråkig attityd från Gaston när jag påpekade detta. Det som var bra var transporten som fungerade alldeles utmärkt.

10 listopada 2025

Hej Anna,

Tack för ditt omdöme men tråkigt att höra om din upplevelse. Du får väldigt gärna återkomma till kundservice på hejgaston@ica.se så ska vi kolla på din order.

Supernöjd

Bra priser och snabb leverans

Odpowiedź od Gaston

Tack för ditt omdöme , så roligt att höra att du är nöjd.

Hoppas vi får hjälpa dig och din pälskling igen snart! 💛

Supernöjd

Supernöjd! Bra priser och snabb leverans till dörren så man slipper konka hem på kattsand. Ett plus är att man får ica poäng när man handlar här, det uppskattas!! Kommer nog inte handla sand någon annanstans nu när jag hittat denna sida!

4 grudnia 2025

Hej Josefine!
Tack snälla för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både priserna och leveransen! Och toppen att ICA-poängen uppskattas.

Vi är glada att få hjälpa dig och din pälskling och ser fram emot att skicka fler tunga paket direkt till dörren 🙌

Usel kundservice

Usel kundservice! Går inte att ringa och det tar jättelång tid att få svar via mejl. Dessutom hämtar deras system upp min gamla adress och skick fel. Sedan får jag betala returfrakt utan att få varorna. Besviken!

Odpowiedź od Gaston

Tack för att du delar detta. Det låter som att något inte gått helt rätt till och vi vill gärna hjälpa dig att reda ut vad som hänt med adressen och returfrakten.

Hör gärna av dig till hejgaston@ica.se så kollar vi på ditt ärende och löser det tillsammans.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej