Allt fungerade till belåtenhet. Visste inte att paketet var för stort för vår postlåda, så Postnord la det i box, som jag ej klarade öppna. men då flyttade PostNord paketet till en ICA - butik, där de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Leveransen kom fort. Fick rätt storlekar. Tofflorna ser ut som på bilden. Nog de skönaste tofflorna jag ägt. Blir skönare med tiden så trust the process. I början är de ganska hårda men med e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beställde två tofflor i samma storlek. Det ena paret var mindre så jag gjorde en reklamation om det. Fick omgående ett nytt par som passade. Paret som var för små behövde jag inte skicka tillbaka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Förväntade mig att tofflorna skulle vara mjuka som moln att gå i men dom är lika hårda som vanliga tofflor. Jag beställde dessa tofflor just för att dom heter cloud och hoppades på att dom skulle vara... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Lång leveranstid.
Floops cloud är jättesköna gå i har dem på jobbet kan verkligen rekomendera varan.
Dock lång leveranstid.
Bra och mjuka tofflor bra för fötterna och ryggen jag har 3 par har inte ångrat mitt köp.
De är ok, men färgen var inte alls som jag tänkte mig utifrån bilden. De är lite dassigt blå medan jag förväntade mig mer åt klarblått (grekiskt blå).
Fick fel storlek på ett par av 3 som jag beställt. Returnerade dem och Fick efter lång väntan ett par nya. Som även dessa är för små men nu orkar jag inte returnera mer.
Mailsvaren var alltid trevliga iaf!
Jätte sköna men storlek stämmer inte. Sandaler passade jätte bra men tofflor samma storlek for små.
Det tog över två veckor att få varan sen fick man betala returen själv, skäms på er. Svarade inte på kontakt, dålig service. Dom påstår oxå att sandalerna är äkta original men det tror jag inte på alls

Odpowiedź od Foottime
Sköna skor, även om man känner sig lite svettig om fötterna efter ett tag. Knappt två veckors leveranstid. Nöjd.

Odpowiedź od Foottime
Använder fraktbolag som använder iBoxen. Försenad leverans.
Undvik företag som använder sig av iBox.

Odpowiedź od Foottime
Så otroligt sköna tofflor att gå i.
Tyvärr lite lång leveranstid, men det var värt väntan när dom kom. Leverans till dörren som jag tyckte var väldigt bra.
Jag beställde 3 par betala för 2. Jag beställde två par i 38/39 och ett par i 40/41. De var lika stora(felmärkta) och det ena paret som var i storlek 40/41var för litet.

Odpowiedź od Foottime
Kom när dom lovat , säker betalning . Kändes bara så bra ! Fantastiska tofflor 😊😊
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.