Excellent service at Foot Locker Palladium Prague! Michal in particular took amazing care of us. We came in to buy one pair of shoes and ended up leaving with three. Thank you, Foot Locker Palladium P... Zobacz więcej
Pakken er ikke afleveret det aftalte sted Pakken blev afleveret på forkert dag. Pakken blev ikke forsøgt afleveret, vi var hjemmme. det er derfor løgn, når UPS skriver, at den er forsøgt afl... Zobacz więcej
Jeg var virkelig skeptisk da jeg købte mine Nike Air Force 1 over denne hjemmeside. Men hold nu op! Modtog min vare 3-5 dage efter købet, som lovet og fik lige præcis de sko jeg havde håbet på. De... Zobacz więcej
Øv for pokker en ærgerlig oplevelse vi lige har haft med Footlocker. Et par Nike (kr. 1.149) til vores 10-årlige søn gik - efter 10 ugers brug - to steder i stoffet (samme sted på begge sko) - der hvo... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Alt som det skal være...hurtig levering…
Alt som det skal være...hurtig levering og hurtig svar til spørgsmål.
Elendig kundeservice
Var trofast kunde når jeg kom forbi en footlocker, men har nu oplevet fejl på en sko jeg købte i en af jeres butikker. I vil ikke lade mig sende den retur til jer, fordi jeg personligt skal møde op i butikken med den selvom jeg bor i Odense og ikke i nærheden af en footlocker - også selvom corona ikke gør situationen lettere ved at rejse land og rige rundt for at indlevere en ubrugelig sko, som I ikke engang ved om I giver mig lov til at reklamere over..
100.000 stjerner til manden Arben
100.000 stjerner til manden Arben, bedste service jeg nogensinde har modtaget og handler aldrig i en anden sneaker butik i Kbh det helt 100%!
Sublim service - tag forbi og få den bedste service nogensinde ☀️☀️☀️☀️
Jeg købte 2 par sko
Jeg købte 2 par sko. De ankom 3 dage efter og passede perfekt.
Altid en god oplvelse og utrolig stort…
Altid en god oplvelse og utrolig stort sortiment
Modtog et par bukser med en butiksalarm
Bestilte et par bukser.
Det kom 2-3 dage efter, men de kom dog med en butiksalarm på. Så dem bliver jeg nødt til at sende tilbage igen
Jeg var meget skeptisk med at bestille…
Jeg var meget skeptisk med at bestille efter alle de dårlige anmeldelser. Jeg havde ingen problemer. Jeg fik min pakke efter 3 dage.
Alt gik som det skulle, så jeg er meget glad!
God pris og hurtig svarende kundeservice
Super tilfreds med det par sko jeg har modtaget. Skoene blev bestilt i starten af februar, og blev grundet corona og dårligt vejr forsinket. Der var en periode, hvor jeg ikke længere kunne spore pakken, hvor jeg kontaktet Footlockers kundeservice, som svarede med det samme og fulgte op. De skrev også efter min pakke blev leveret. Så på trods af der endte med at gå 3 uger, så er jeg stadig tilfreds. Havde læst anmeldelserne herinde, så var lidt bekymret. Men det hele gik og jeg fik skoene til en meget bedre pris end hos andre forhandlere
Har bestilt sko og i har trukket…
Har bestilt sko og i har trukket pengene. Ingen mail m bekræftelse på noget som helst. 1 uge siden nu. Bestilte fra 2 andre hjemmesider. Alt er kommet. Det er SÅ dårlig service af jer. Vil aldrig gøre det igen.
Aldrig købe der mere...
Jeg har bestilt et par sko, men har ventet 100 år på ordrebekræftelse, ingen mail 👎
dårlig service
Jeg bestiller et par sko på tilbud og efter flere dage uden der sket noget bruger jeg så omrking en time på at komme i kontakt med dem. De siger så at min ordre er annulleret pga. de ikke havde flere og jeg ikke vil kunne få de samme sko i en anden farve til samme pris fordi der ikke er tilbud længere. Jeg fik ingen mail om at det var annulleret så jeg kunne ikke nå at bestille i en anden farve.
Super godt
Super godt, fik min ordre 3 dage efter jeg bestilte:) Meget tilfreds
Har bestilt et par sko til 1449,95
Har bestilt et par sko til 1449,95
Der står de har afleveret min pakke..???
Og har ikke modtaget nogen prøver så at. Kontakte dem flere steder så som deres hjemmeside hvor jeg skriver med. En service bot og den kan ikke hjælpe mig og hjemme siden virker ikke og så har jeg sendte 3 forskellige mails til 3 forskellige steder og de svare ikke... Og det tracking nummer som de har givet mig virker.... Vil aldrig støtte footlocker igen dårlig services dårlig hjemmeside 😡😡😡😡😡😡😡
Er det nogen som hved hvordan man skal…
Er det nogen som hved hvordan man skal kontakte dem . Har bestilt pengene har blivet trukket. Men ingen mail eller orderbekreftelse??
Order was extremely difficult to place…
Order was extremely difficult to place online, in the end i had ordered 3 pairs instead of only one pair.
Lots of links on homepage doesn't work.
Order was shipped quickly and arrived safe.
2 pair shoes returned but no way i can inform footlocker.
MAN KAN IKKE KOMME I KONTAKT MED DEM
MAN KAN IKKE KOMME I KONTAKT MED DEM. DET ER RET NEDERN.
Noget værre møg
Noget værre møg! Fik for 7 dage siden en mail om at min pakke var ankommet og klar til afhentning, men kiosken har ikke engang modtaget den. Derudover er pakkenummeret ikke dansk og GLS kan ikke hjælpe med at finde pakken hvis nu den var blevet væk. Prøvede at komme i kontakt med foot lockers kundeservice, men det er så elendigt at det ikke var til nogen hjælp!
Ingen brugbare kontakt oplysninger!
Bestilte et par sko til mit barnebarn. Hun skulle have dem i fødselsdags gave i dag.
Ingen sko leveret. Pengene trukket fra min konto !!!!
Kan ikke komme i kontakt med dem, da ingen svarer på telefon eller mail.
Er frustreret.
Jeg har bestilt nikesko fysisk fra…
Jeg har bestilt nikesko fysisk fra butikken som skulle sendes hjem, MEN INGEN VARER ELLER MAIL ELLER ORDREBEKRÆFTELSE ELLER NOGET SOM HELST!!!!!!! Hvordan skal man kontakte jer??????
God oplevelse hele vejen igennem
Var betænkelig ved at bestille på baggrund af de anmeldelser, der er herinde, men jeg tog chancen og havde en rigtig god oplevelse.
Jeg bestilte et par Nike Air sko 7.januar 2021 og modtog ordrebekræftelsen i min indbakke med det samme. Modtog senere samme dag en mail om, at nu var pakken sendt afsted.
Jeg fik yderligere en servicemeddelelse om, at jeg kunne forvente at modtage pakken mandag d.11 januar, leveret af UPS.
Denne anmeldelse er lavet d.11.januar 2021, og jeg står med pakken i hænderne 😊