Handig om te bestellen, prima keuzes om te betalen. Levering vanuit Compliment is snel, Transmission als transporteur deed er lang over. Zij hebben het pas de 3e poging willen bezorgen. Het contact me... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Veel keuze, prettige website, heel veel mogelijkheden om te betalen (ik ben zelf groot fan van Billink) en zelfs eigen keuze voor wanneer je het wilt laten bezorgen! Ik hoop nog heel lang hier bepaal... Zobacz więcej
Uitstekende service! Er moest wat geschoven worden met de , omvangrijke, levering. Je wordt direct te woord gestaan door iemand die het gewoon even regelt. Kom daar maar eens om tegenwoordig. Ook een... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kijk. Bij Foods & Goods houden we het eenvoudig. Jij hebt spullen nodig om de zaak te laten draaien en iedereen bij de club te houden. Wij regelen dat voor je We hebben bijna alles. Eten voor in de voorraadkast en vriezer, schoonmaakproducten, spullen die je één keer gebruikt en kantoorartikelen. De kwaliteit is altijd goed. In onze online winkel vind je naast A-merken ook huismerken met een vaste, lage prijs. We zijn er voor elk team dat ’s ochtends de mouwen opstroopt Foods & Goods, Jouw groothandel in teamprestaties.
Dane kontaktowe
Edisonstraat 14, 8801PN, Franeker, Holandia
- 0850655746
- service@foodsandgoods.nl
- foodsandgoods.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Levering te laat en door pakket dienst…
Levering te laat en door pakket dienst buiten in de regen gezet

Keurig bezorgd,netjes verpakt.
Keurig bezorgd,netjes verpakt.
Goede koffie
Een fijne webshop met fijne prijzen.
Ik ben al een tijdje opzoek naar knorr tomatensoep. Maar de website waar het verkocht zou moeten worden hebben dat artikel niet meer. Totdat ik de webshop van Compliment.nl zag. En ondanks dat ze een groothandel zijn kunnen particulieren er ook inkopen doen. Ik ben erg tevreden want ik had wat ik had besteld na 2 dagen binnen. Ik weet zeker dat ik wel vaker hier zal bestellen . En zal ook mijn kinderen op de hoogte brengen van deze webshop. Bedankt Compliment.nl
Snelle levering, mooie producten, uitstekend verpakt, goede communicatie.
Goed ingepakt
Goede prijs verhouding
Prima product
Prima product. Snel geleverd. Dat de bezorger er een potje van maakt; tja!
PrimaHet gekochte artikel is snel geleverd.
Het gekochte artikel is snel geleverd.
Prima producten
Prima producten. Eindelijk kan ik als gedreven hobbykok ook profesionele producten bekomen aan betaalbare prijzen. Al meerdere geprobeerd, wat een verschil.
Zeer snelle levering en prima verpakt.
U heeft een vaste klant erbij.
Mvg,
P. Franky.
Goede communicatie en snelle levering.
Zeer tevreden
Oliehoorn sauzen besteld, de zeedijk versie is bijna niet verkrijgbaar. Super snelle levering en super blije klant.
SNELLE EN NETTE LEVERING
WE BESTELLEN AF EN TOE BIJ DIT BEDRIJF,EN ZIJN CONTENT MET DE SNELLE EN NETTE LEVERING.
Heerlijke producten
Heerlijke producten, goede prijs en snelle levering. Top !!
Goede snelle levering
Goede snelle levering. Producten die ik lekker vind maar niet in gewone supermarkt te krijgen is. Top bedrijf!
Heftige prijsstijgingen in nog geen anderhalf jaar tijd
Al meerdere malen koffiebonen via Compliment besteld. Altijd een snelle levering en prima bonen. Helaas betaal je voor 8 stuks kilo pakken koffiebonen momenteel 91 euro (inclusief verzendkosten), vorig jaar in april was dit 65 euro. Dit was echt wel ff schrikken. Uiteindelijk 10 pakken gekocht ipv 8, omdat ik dan voor 5 euro extra 2 pakken extra had (geen verzendkosten vanaf 90 euro en pak per stuk goedkoper dan als ze per 8 verpakt zijn)
Producten vaak korte datum
Producten vaak korte datum, niet geschikt voor grote inkoop meer voor direct gebruik

Matige kwaliteit
De stiptheid van levering is ok.
Maar waar het mij om gaat is het produkt, dat is maar van matige kwaliteit. Is zeker niet dezelfde kwaliteit als ik normaal heb van de concurrentie.
Update op 2/10/25
Bedankt voor de reactie en het helpen oplossen van het probleem👍

Prima
Artikelen zijn snel geleverd en uitstekende kwaliteit. Zal zeker nog eens terugkomen voor een nieuwe bestelling.
Zeer aan te bevelen leveren super goede…
Zeer aan te bevelen leveren super goede en snelle service 100 punten. Tot volgende keer.
Doświadczenie Trustpilot