Fonus - Upplands Väsby Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Centralvägen 10, 19476 Upplands Väsby, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

I samband med min brors bortgång hjälpte mig Rosanna igenom hela processen och ställt upp på alla frågor trots en svår och tung situation. Var alltid ödmjuk och varm hjärtligt under samtalet. Rosan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mycket nöjda! Personligt och bra bemötande, närvaro under hela processen, smidigt och effektivt, digitala möten med släkten kunde ordnas under planeringen. Bra web stöd genom Minnessida och hemsida.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En superproffsig begravningsbyrå som med omtanke, värme och erfarenhet guidar dig igenom en ceremoni där du är skör, men de gör de med en riktigt bra känsla och vettiga rekommendationer och flera oli... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład pogrzebowy

Napisane przez firmę

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1742

Napisz recenzję

Tillfredsställande

Tillfredsställande

11 marca 2026

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Maria och tack för ditt omdöme! Vi är tacksamma över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Rosanna var inkännande

Rosanna var inkännande, lugn och empatisk, precis som en kundrådgivare skall vara. Topp!

17 grudnia 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Maria, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Begravningsarrangemang

Ett fint omhändertagande i en otroligt omvälvande situation.

19 grudnia 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Kjell Gunnar, stort tack för ditt omdöme.
Det värmer att höra att vi kunnat vara dig till så god hjälp i en svår stund.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Fint bemötande och presentation

Fint bemötande och presentation, jag kände mig trygg.

27 listopada 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Ingeborg Helena, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Fint bemötande

Vi fick ett så fint och varmt bemötande av Åsa på Fonus i Upplands Väsby.
Allt förlöpte smidigt på bästa sätt i en svår stund.
Stort tack.

17 listopada 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Kerstin, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Oceniono na 4 z 5

Varmt omhändertagande i en svår tid

Varmt omhändertagande i en svår tid.

Trevligt bemötande och mycket fin begravning. Allt blev som planerat.

Vi är jättenöjda med fonus som begravningsbyrå.

29 października 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Jenny, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Cecile på Fonus

Oceniono na 3 z 5

Hjälp med begravning

Hjälpen var mkt bra med många tjänster att välja mellan.

26 sierpnia 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Marie och tack för ditt omdöme! Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus.

Oceniono na 5 z 5

Ni var så lugna och fina i vår sorg

Ni var så lugna och fina i vår sorg. Hjälpte oss att fatta bra beslut.

13 sierpnia 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej, stort tack för ert omdöme.
Det värmer att höra att vi kunnat vara er till så god hjälp i en svår stund.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Oceniono na 5 z 5

Jag var mycket nöjd både före och efter…

Jag var mycket nöjd både före och efter begravningen

29 lipca 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Kjell. Tack för ditt omdöme. Väldigt fint att höra att du är så nöjd med oss genom hela processen.
Vi tackar för ditt förtroende och är glada att vi kunnat hjälpa dig.

Fint bemötande

Fint bemötande och alltid snabb återkoppling vid frågor.

14 lipca 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Carola, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Nöjd kund

Lugnt och fint samtal inför bestämmande ang begravningen samt tipps och ideer. Åsa i upplands-Väsby gjorde ett toppen jobb.informerade oss att vi kunde vara delaktiga i mycket . Ett avstämnings telesamtal innan och efter begravningen. Vi var själva ceremonivärd i kyrkan .Där sparade vi en hel del pengar.. Det var en enkel urnbegravning. Ordnade själv med bord,dukar.ljus och blommor som iordningställdes 1 timme innan begravningen. Både vaktmästare och präst fanns tillgängliga för att hjälpa till om man önskade. Blev ett fint minne för mig som anhörig.

13 czerwca 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Karin och tack för ditt omdöme.
Vi är glada att ha kunnat vara er till hjälp på det sätt ni önskade och att begravningen blev så fin.

Tack för all hjälp

I en sådan svår tid behöver man att saker ska gå smidigt och bra. Vi är väldigt nöjda med Fonus - upplands väsby och deras proffsiga och empatiska bemötande och stöd.

17 czerwca 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Ödmjukt tillmötesgående

Ödmjuk & omhändertagande personal!

2 czerwca 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Therese, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

vänligt ,proffessionellt…

vänligt ,proffessionellt omhändertagande under mars-april o maj månad

20 maja 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Birgit, varma tack för ditt fina omdöme.
Vi är så glada att höra att du känt dig omhändertagen och väl bemött hos oss.

Proffsigt!

Proffsigt!
Förståelse vänlighet.

14 maja 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Marianne , tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, David på Fonus.

Fungerade utmärkt

Bra och hjälpsamma. tack

26 marca 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Tack för ditt trevliga omdöme. Vad fint att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Bra kundmottagande

Bra kundmottagande, bra information om begravningen upplägg, kostnader mm.

5 marca 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Ulrika, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, David på Fonus

Bra bemötande

Bra bemötande, tog sig tid,

10 lutego 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Barbro, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Oceniono na 2 z 5

Trevlig mottagande men dyra och de…

Trevlig mottagande men dyra och de skickar minnesbrev med post så de når fram efter begravningen och inte skriver ut och tar med är det som totalt sänker betyget. De är trots allt mottagare av dessa kondoleansbrev. De skickas inte hem för att de ska vara med just i kyrkan. Skälet ska vara personalplaneringsproblem trots att det kostar en hel del pengar att ha en värd vid kyrkan.

20 stycznia 2025

Odpowiedź od Fonus - Upplands Väsby

Hej Lena. Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme. Det är väldigt värdefullt för oss att höra vad du tycker. Så fint att du känt dig väl mottagen hos oss, men jag är ledsen att höra att våra priser och hur vi förmedlat inkomna minnesgåvor i samband med begravningen inte har känts bra. Vi skulle gärna få en vidare kontakt med dig så vi kan talas vid om det som inträffat. Vi ser här inte dina kontaktuppgifter, så vi vore tacksamma om du vill maila dem till info@fonus.se.
Vi ser fram emot att höra från dig igen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej