Fonus - Stockholm, Farsta Recenzje 78

4,7

Farstagången 26 B, 12347 Farsta, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Åsa på Fonus Farsta, vilken stjärna du är!! Varmt och fint bemötande, tryggt vägleder du mig genom alla moment med omtanke! Du hade koll på precis allt och alla detaljer och gav kloka råd! Tack för al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Otroligt vänligt och varmt omhändertagande av handläggare på byrån och av ceremonivärd på begravningen . Allt blev som vi ville, tryggt och pålitligt. Tack

Oceniono na 4 z 5

Jenny hos Fonus i Farsta är vänlig, hjälpsam och kunnig - detta gäller samtliga i personalen; vi har tidigare anlitat denna byrå. Jag har inte jämfört priser med vad andra begravningsbyråer kostar;... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład pogrzebowy

Napisane przez firmę

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Otroligt vänligt och varmt…

22 kwietnia 2026

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Åsa på Fonus Farsta

Åsa på Fonus Farsta, vilken stjärna du är!! Varmt och fint bemötande, tryggt vägleder du mig genom alla moment med omtanke! Du hade koll på precis allt och alla detaljer och gav kloka råd! Tack för allt!

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Simon, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Kunnig empatisk personal

Trevligt bemötande av kunnig, empatisk personal

22 marca 2026

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Monica, tack snälla för ditt fina omdöme. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Oceniono na 4 z 5

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Ann, tack för ditt omdöme.
Så fint att höra att du fått den hjälp du sökte hos oss. Det värmer för oss att höra det.

Oceniono na 5 z 5

Trevlig & inkännande medarbetare både…

Trevlig & inkännande medarbetare både på byrån och i kyrkan, som tar tillvara på oss efterlevande mitt i vår sorg. Då är det skönt att de som möter oss möter oss där vi är, på ett allvarsamt men lättsamt sätt, dom guidar oss genom de olika stegen i begravningsprocessen, vilket verkligen underlättar sorgearbetet, Stort Tack!

28 stycznia 2026

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Lennart, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att ni känner er nöjda med den hjälp ni har fått. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Oceniono na 5 z 5

Professionellt och varmt bemötande av…

Professionellt och varmt bemötande av Åsa.
Hon var lätt att få kontakt med och svarade snabbt och vänligt på alla frågor.

11 listopada 2025

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Åsa, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Hjälpsamma och varma

Fick ett varmt och hjärtligt bemötande och det kändes tryggt att få den hjälp vi behövde inför min mors begravning

30 lipca 2025

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej MIkael, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, David på Fonus

Lyhördhet.

Lyhördhet.

29 lipca 2025

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Christer och varma tack för ditt omdöme.
Så fint att du upplevt ett gott och lyhört bemötande hos oss.

Oceniono na 5 z 5

Kan verkligen rekommendera Fonus i…

Kan verkligen rekommendera Fonus i Farsta. Vi hade Åsa Ryttman som kontaktperson och hon hade en lugn, trevlig och tydlig framtoning genom hela processen. Vi är mycket nöjda. Marianne och Ulf

16 lipca 2025

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Marianne, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Oceniono na 5 z 5

Varmt och omfamnade bemötande i en svår…

Varmt och omfamnade bemötande i en svår stund.
Vill särskilt tacka Åsa Ryttman, Fonus. Farsta. Utan henne hade det varit ännu svårare.

18 października 2024

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Monica Elisabeth, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Trevligt bemötande.

Trevligt bemötande

2 marca 2025

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej, tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus.

Oceniono na 5 z 5

Personliga engagemang från Åsa på…

Personliga engagemang från Åsa på kontoret och Johana på kapellet.

29 stycznia 2025

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Ivan, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Omtänksam och proffsig hantering

Omtänksam och proffsig hantering. Varmt bemötande.

20 stycznia 2025

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej Cecilia och tack för ditt fina omdöme.
Vi är verkligen tacksamma för förtroendet och att ni känt er väl bemötta hos oss.

Oceniono na 5 z 5

Omhändertagande i en svår stund

Generellt omhändertagande, enkel förklaring vad som kommer att ske steg för steg och vilken hjälp som kan erbjudas.

26 listopada 2024

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej och stort tack för ditt fina omdöme.
Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss.

Oceniono na 5 z 5

Vänligt bemötande och snabb hantering…

Vänligt bemötande och snabb hantering under rådande omständigheter då jag själv var sjuk och skulle in på en större operation. Det har gått bra och jag är hemma nu.

4 grudnia 2024

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Tack för ditt trevliga omdöme. Vad fint att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Alltid känts bra

Alltid känts bra. Använt Fonus tidigare, men på annan ort. Känns omhändertagande och sakligt.

16 listopada 2024

Odpowiedź od Fonus - Stockholm, Farsta

Hej! Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej