Fantastisk personal, överkomliga priser, otroligt fin o snabb kontakt. Alltid tillgängliga. Trevligt bemötande oavsett vad det gällde, vänliga, kunnande, hjälpsamma. Och åter tusen tack till ingrid No... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Varmt tack till Brittis o Ingrid för allt stöd och vänliga bemötande i vår stora sorg. Begravningsceremonin blev precis så stämningsfull och fin som vi hade önskat. Stort tack till Fonus i Sollefte... Zobacz więcej
Bemötandet var varmt och trevligt. De tog hand om allt det praktiska på ett sätt som gjorde att vi kände oss trygga, och det märktes att de verkligen brydde sig om att vi skulle känna oss nöjda.
Reakcja na opinię
Fonus i Sollefteå tog väl hand om oss barn efter vår pappas tragiska bortgång. Vi kände oss trygga hela vägen och det fanns alltid tid att svara på alla de frågor som vi hade. Varma rekommendationer
Reakcja na opinię
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Centrumplan 8, 88131, Sollefteå, Szwecja

Odpowiedź od Fonus - Sollefteå
Allt blev precis som vi ville ha det. Snabba svar vid mailkonversationer. Och speciella önskemål var inga problem. Mm

Odpowiedź od Fonus - Sollefteå
Varmt och empatiskt bemötande och klar och tydlig information. Mycket proffsig och hjälpsam personal. Kan verkligen rekommendera Fonus i Sollefteå.

Odpowiedź od Fonus - Sollefteå
Fonus (i mitt fall Sollefteå) mötte mig med allt som behövs när det är dags för det praktiska. Omtanke, empati & lugn. Tack för det!

Odpowiedź od Fonus - Sollefteå
Det var bra omhändertagande och ingen stress när vi valde kista, blommor och annons.

Odpowiedź od Fonus - Sollefteå
Träna sina medarbetare i bättre dialog - införskaffa både digitala som pappersalmanackor!

Odpowiedź od Fonus - Sollefteå
I en tid av sorg och förvirring var Brittis Frestadius en ledstjärna genom hela processen. Hennes inkännande bemötande och empati skapade en känsla av trygghet när jag behövde det som mest.
Det som verkligen utmärkte Brittis var hennes förmåga att vara både professionell och medmänsklig på samma gång. Hon var hjälpsam med att förklara alla steg och alternativ, samtidigt som hon gav oss utrymme att fatta våra egna beslut. Det fanns aldrig någon press, bara stöd och vägledning.
Brittis kompetens visade sig i hur hon hanterade alla detaljer med noggrannhet och följde upp varje detalj för att säkerställa att allt blev precis som vi önskade. Hon förstod vikten av de små sakerna och såg till att ceremonin blev både personlig och värdig.
Tack vare Brittis kunde vi fokusera på att minnas och hedra vår kära, istället för att oroa oss över praktiska arrangemang. Jag kan varmt rekommendera Brittis på Fonus i Sollefteå till alla som söker en rådgivare och cermonivärd som kombinerar professionalitet med genuin omtanke

Odpowiedź od Fonus - Sollefteå
Väldigt bra bemötande och service, rekommenderar er gärna.

Odpowiedź od Fonus - Sollefteå
Välkomnande trevlig och proffsiga, snabba och förtroende givande .

Odpowiedź od Fonus - Sollefteå
Vänlig och kunnig personal. Ett fint stöd i en svår situation, allt sköttes utomordentligt smidigt.

Odpowiedź od Fonus - Sollefteå
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.