Fonus - Lindesberg Recenzje 22

4,6

Kristinavägen 26, 71130 Lindesberg, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fonus har omtänksamma, inkännande och omhändertagande personal. De hjälper till med göromål som de inte måste hjälpa till med.

Oceniono na 5 z 5

Vänligt mottagande och kontakten med företagets representant ingav trygghet. Jag fick en bra återkoppling efter akten med fotodokumentation eftersom jag inte kunde vara närvarande.

Oceniono na 5 z 5

Vänligt och tryckt välkomnande. Tog hand om allt och såg till att vi gjorde rätt i det vi behövde göra. Mycket bra i en svår tid!

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt fint och tryggt bemötande i den stund som man behöver det som mest.

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład pogrzebowy

Napisane przez firmę

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Bra personal

16 stycznia 2026

Odpowiedź od Fonus - Lindesberg

Hej och stort tack för ditt omdöme. Det är verkligen fint att läsa det du skriver här. Jag vet att alla kollegor varmt uppskattar att höra hur god hjälp vi är till när svåra stunder i livet kommer.

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt fint och tryggt bemötande i…

Fantastiskt fint och tryggt bemötande i den stund som man behöver det som mest.

15 października 2025

Odpowiedź od Fonus - Lindesberg

Hej Carro. Varma tack för ditt omdöme. Vi är verkligen tacksamma att ha funnits där för dig i en svår stund i livet.

Tacksam

Så inkännande och proffesionella i en bra kombination.

30 września 2024

Odpowiedź od Fonus - Lindesberg

Hej Ann, tack snälla för ditt fina omdöme. Vi är så tacksamma för förtroendet och att vi kunde hjälpa till.

Oceniono na 5 z 5

Vänligt mottagande och kontakten med…

22 września 2024

Odpowiedź od Fonus - Lindesberg

Hej Sven-Erik, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Vänligt och tryckt välkomnande

13 marca 2023

Odpowiedź od Fonus - Lindesberg

Hej Daniel, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus

Snabba och lösningsorienterade

Snabba och lösningsorienterade. Fint genomförd begravningsakt.

7 grudnia 2022

Odpowiedź od Fonus - Lindesberg

Hej och tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus.

Fint bemötande

Jättefin kontakt

24 listopada 2022

Odpowiedź od Fonus - Lindesberg

Hej Anette, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus

Betyg

Nöjd med allt

4 października 2022

Odpowiedź od Fonus - Lindesberg

Hej Susann och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Jennie på Fonus

Oceniono na 5 z 5

Monika bemötte mig med vänlighet och…

Monika bemötte mig med vänlighet och omtanke.

26 lipca 2022

Odpowiedź od Fonus - Lindesberg

Hej Tina, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Fonus kunnig och tillmötesgående

Fonus med sin mycket kunniga, professionella, tillmötesgående personal gör att man som kund i en svår och turbulent livssituation känner trygghet i sin situation med hantering av saker, som man hoppades inte skulle behöva inträffa - men livet är obestämt och när det oundvikliga händer, känns det bra att få hjälp av ett så professionellt företag som Fonus

23 sierpnia 2022

Hej Leif,
Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.
Det värmer verkligen att veta att ni är nöjda.
Vi önskar Er en fortsatt bra dag.
Vänligen
Petter på Fonus

Mycket nöjd

Mycket nöjd. Ett empatiskt kompetent och stöttande bemötande. Fin upplevelse trots sorg.

15 lipca 2022

Hej Inga!
Tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss att det blev som ni tänkt er.
Med vänlig hälsning

Oceniono na 5 z 5

Fick snabbt kontakt och ett inbokat…

Fick snabbt kontakt och ett inbokat möte. Kände snabbt förtroende för Monica som tog emot på vårt första möte. Hon var inkännande och stöttande genom hela processen. Vi fick bra förslag och vägledning när vi var osäkra på vissa val. Det var en tuff process med så mycket val, något vi inte var beredda på. Vi är mycket nöjda. Likaså de som var med på begravningen. 🌹

9 lipca 2022

Hej Ing-Mari!

Tack för att du tagit dig tid att svara och tack för det fina omdömet.
Ja, det är en väldigt svår stund för er som kommer till oss, det är vi så väl medvetna om, och vi vill på alla sätt och vis hjälpa och göra processen så smidig som möjligt.
Med vänlig hälsning

Omhändertagande

Vi upplevde ett omsorgsfullt och omhändertagande bemötande genom hela processen från första kontakten vid planeringen, fram till begravningsceremonin.

2 maja 2022

Hej Arne!
Tack för ditt vänliga omdöme. Så fint att det blev som ni tänkt er.
Med vänliga hälsningar

Oceniono na 5 z 5

Kände mig väl bemött och omhändertagen…

Kände mig väl bemött och omhändertagen på Fonus Lindesberg. Begravningen blev så som jag hade tänkt och jag fick stöttning hela vägen. Kan inte bli bättre!

19 kwietnia 2022

Odpowiedź od Fonus - Lindesberg

Tack Moa för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande i Lindesberg och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej