Fonus - Kungsbacka Recenzje 9

4,2

Västergatan 27A, 43430 KUNGSBACKA, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Metodiskt förklarades varje del av Fonus åtagande i ett tempo som gjorde att man kunde "svälja och förstå" innebörden av deras åtagande.

Oceniono na 4 z 5

Kände mig väl omhändertagen och tillsammans kom vi fram till hur allt skulle bli.

Oceniono na 5 z 5

Bemötandet.var proffesionellt och empatisk. Snabbt svar på våra frågor.

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład pogrzebowy

Napisane przez firmę

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Omtanke

Hon lyssnade på det vi ville ha.

3 września 2025

Odpowiedź od Fonus - Kungsbacka

Hej Britt-Marie, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Odpowiedź od Fonus - Kungsbacka

Hej Sigge, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Oceniono na 4 z 5

Trevligt bemötande

19 marca 2025

Hej, tack för ditt omdöme! Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Oceniono na 5 z 5

Metodiskt förklarades varje del av…

23 września 2024

Hej Arne, tack för ditt omdöme! Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Bemötandet.var proffesionellt och…

Bemötandet.var proffesionellt och empatisk. Snabbt svar på våra frågor.

12 lutego 2024

Odpowiedź od Fonus - Kungsbacka

Tack Monica för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss, vänligen Berith på Fonus

Oceniono na 1 z 5

Stor besvikelse

Jag avråder alla från att anlita Fonus Kungsbacka då jag fortfarande känner stor besvikelse och stress vid tanken på den kontakt mina syskon och jag haft i samband med vår mors bortgång i augusti i år. För oss var det viktigt att bli bemötta med såväl empati, respekt och framförhållning men gång på gång var bemötandet något helt annat. Inlevelse i vår situation verkade saknas helt.
Här finns en mängd exempel som jag gärna delar med mig av om Fonus vill ha mer detaljer kring det som hänt.
Droppen som ger mig kraft att skriva detta omdöme var då vi i fredags skulle ta ett sista avsked av vår älskade mamma, vid urnsättningen,
När vi anländer till kyrkan några minuter innan utsatt tid möts vi av ryggen på en stressad Fonusmedarbetare som fem minuter innan vårt möte letar efter urnan.
Han står då med ryggen mot oss utan att hälsa och försöker ringa och få tag på någon som kan komma med urnan.
Detta skapade naturligtvis en enorm stress för oss anhöriga. Den ceremoni som skulle ske under stillhet inleds med 25 minuter i ett enormt stresspåslag vilket ledde till att flera av oss bröt samman. Slutligen anländer urnan försenat då någon vaktmästare lyckas få tag på den.
Det enda som fungerade bra utan behov av inblandning av oss anhöriga under hela tiden vi haft kontakt med Fonus har varit stödet vi fick under själva begravningen. Personen från Fonus som mötte oss då visade respekt och empati.
Bemötandet från Fonus Kungsbacka skulle jag i övrigt sammanfatta med: Respektlöst och oproffsigt.

28 października 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od Fonus - Kungsbacka

Hej, vad tråkigt att du har upplevt ett dåligt genomförande från vår sida. Vår målsättning är att skapa trygghet för de anhöriga och ge dem ett fint sista avsked. Om du har haft en dålig upplevelse vill vi gärna att du i första hand vänder dig till den begravningsbyrå du varit hos. Om ni inte kommer fram till någon lösning är du välkommen att mejla oss på info@fonus.se. Vänliga hälsningar, Hans Stipek på Fonus

Oceniono na 5 z 5

Vi blev omhändertagna på ett bra sätt

Vi blev omhändertagna på ett bra sätt. Ingen stress utan allt gick sakligt och lugnt tillväga. Vi fick också god tid på oss att fundera över de olika alternativen. Mötet tog längre tid än vad jag trodde det skulle ta och det har nog med ovanan att göra och att det ska finnas tid för eftertanke för att man inte ska förhasta sig i sina beslut.

18 kwietnia 2022

Odpowiedź od Fonus - Kungsbacka

Hej Peter, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Lugnt och vänligt bemötande

Lugnt och vänligt bemötande! Med inriktning mot service!

28 marca 2022

Odpowiedź od Fonus - Kungsbacka

Hej Ann-Christin, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej