När man befinner sig mitt i en av livets största sorger har det varit ovärderligt att ha Annika på fonus, Huddinge vid sin sida. Jag o min bror har känt oss omhändertagna o upplevt att hon verkl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Värme och kunskap ger trygghet. Lyssnade och informerade på ett empatiskt sätt. Där det var svårt att ta in information i sorgen så vägleddes vi med omtanke. Ceremonin blev helt enligt uppställda öns... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Annikas värme, närvaro, struktur och ledning, var A och O under den första kaotiska tiden efter mammas bortgång. Allt har skötts utan minsta anmärkning från min sida. Jag är helt igenom nöjd med Fonus... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Personlikt och professionellt bemötande. Tillgängligheten fanns hela tiden för kompletterande frågor/ åtgärder. Uppskattar det uppföljande samtalet efter begravningen.
Reakcja na opinię
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Sjödalsvägen 14, 14147, Huddinge, Szwecja
Er representant var lugn och saklig vid mötet även vid mailkontakt och telefonsamtal.

Odpowiedź od Fonus - Huddinge
Framför allt var det den trevliga och fina personalen,
som gjort ett mycket bra jobb.

Odpowiedź od Fonus - Huddinge
Personlikt och professionellt bemötande.
Tillgängligheten fanns hela tiden för kompletterande frågor/ åtgärder.
Uppskattar det uppföljande samtalet efter begravningen.

Odpowiedź od Fonus - Huddinge
Har haft två begravningar innon ett drygt halvår, båda begravningarna har fungerat perfekt

Odpowiedź od Fonus - Huddinge
Otroligt bra bemötande, varmt och välkomnande i en svår stund

Odpowiedź od Fonus - Huddinge
Handläggaren som tog emot oss var lugn. kunnig och gjorde att vi kände oss trygga och omhändertagna.

Odpowiedź od Fonus - Huddinge
Varmt mottagande otroligt inkännande personal. Fantastiska återkopplingar och möjligheten till att ringa och fråga man känner sig inte ensam.

Odpowiedź od Fonus - Huddinge
Jag och mina syskon kände oss välkomna och omhändertagna.
Ni förstod vad vi ville/önskade och gjorde allt lätt för oss.
Alla var super snälla och så trevliga.
Vi är 100% nöjda med er.

Odpowiedź od Fonus - Huddinge
Prästen bland annat. Fonus kontaktade en präst som va otroligt duktig och bra på alla vis. Fin kontakt även med fonus personal

Odpowiedź od Fonus - Huddinge
Värme och kunskap ger trygghet. Lyssnade och informerade på ett empatiskt sätt. Där det var svårt att ta in information i sorgen så vägleddes vi med omtanke. Ceremonin blev helt enligt uppställda önskemål.

Odpowiedź od Fonus - Huddinge
Personligt och stödjande från början till slut. Hänsyn till barnen och deras önskemål.

Odpowiedź od Fonus - Huddinge
Vänligt bemötande från fösta telefon samtalet och ända fram till begravningen. Mycket proffsig personal.

Odpowiedź od Fonus - Huddinge
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.