trevligt och bra bemötande i en svår stund.eftersom det var första gången som jag var tvungen att hantera en anhörigs bortgång fick jag bra hjälp
Reakcja na opinię
Hans Stipek ledsagade mig med stor vördnad och respekt genom hela processen efter min älskade frus bortgång. Från första mötet till begravningsceremonin som Hans själv höll i med den ära. Allt i den... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi blev snabbt kontaktade efter att vi mailat och kunde boka möte på kontoret som är enkelt att ta sig till och bra med parkeringsmöjligheter. Flexibla , lyhörda och måna om att det skulle bli... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har fått ett mkt ödmjukt och respektfullt bemötande och god service av Hans Stipek på Fonus i Eskilstuna. Viktigt att man blir bemött på ett ödmjukt och respektfullt sätt när man som nära anhörig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Kyrkogatan 1 B, 63219, Eskilstuna, Szwecja

Odpowiedź od Fonus - Eskilstuna
Mycket professionell personal, med hjärtan av guld, har nyttjat dem många gånger ❤️

Odpowiedź od Fonus - Eskilstuna
Fint bemötande och utmärkt omhändertagande från början till slut. Stort tack till Hans Stipek.

Odpowiedź od Fonus - Eskilstuna
Duktig att berätta, lugn, stress inte fram man hinner tänka. Man känner bra förtroende. Varm o glad Tack

Odpowiedź od Fonus - Eskilstuna
Mycket varmt och fint bemötande i lugn och trygg miljö. Ingen stress.

Odpowiedź od Fonus - Eskilstuna
Bra och trevligt bemötande i en svår tid. Fick bra information och hjälp. Fick även hjälp med att boka bouppteckning. Det är mycket värt när det ändå är en tuff tid med mycket att tänka på.

Odpowiedź od Fonus - Eskilstuna
Det var ett jättefint bemötande och vägledning av Hans Stipek under hela processen. Vi fick ett jättefint stöd med samtal och rådgivning när vi var som mest sårbara. Begravningen blev så vacker och som vi önskade med stillhet, musik och alla vackra blommor. Hans Stipek var borgerlig officiant under begravningen av vår pappa och tog oss igenom hela cermonin på ett fantastiskt fint sätt. Hans höll talet för vår pappa på ett jättefint och vördnadsfullt sätt och vägledde oss genom dagen. Tack också till cermonivärd Caroline Bentsen som var med och var ett fint stöd. Varma hälsningar Maria och Fatima

Odpowiedź od Fonus - Eskilstuna
Allt fungerade mycket bra. Från första bemötandet, begravningscermonin musik mm
Jag är mycket nöjd

Odpowiedź od Fonus - Eskilstuna
I den svåraste av tider var Caroline Bentsen den finaste, varmaste och tryggaste person som man någonsin kunnat be om! Mammas begravning blev bättre än vad vi kunnat förstå innan. Officianten Mikael Wretholm gjorde också ett strålande jobb! Det kändes som att han kände mamma när han pratade om henne!

Odpowiedź od Fonus - Eskilstuna
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.