fonQ Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Slechte ervaring met "de nieuwe Fonq"... bestelde 10 placemats a 4,95 met wat staffelkorting. Na 2 dagen kreeg ik bericht dat er maar 4 op voorraad waren en dat de andere 6 er pas over 3 weken zouden... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

06-08-2026 besteld, 12-08-2026 product beschadigd ontvangen. Direct gemaild. Tot op heden (03-09) na meermaals contact geen retourlabel ontvangen. Deze firma is een grote nachtmerrie. Je wordt aan het... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bezorgdienst heeft eerste pakje niet geleverd. Klantendienst heeft het nodige gedaan en correct gereageerd door een vervanging op te sturen. Alleen spijtig dat ik hierdoor wat langer heb moeten wa... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Het duurde vrij lang voordat de bestelling compleet was en geleverd kon worden. Onderweg is het pakket blijkbaar ook nog eens beschadigd geraakt en opnieuw verpakt. Gelukkig was de inhoud nog wel heel... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4. Sklep z meblami kuchennymi
  5. Sklep z meblami do salonu
  6. Sklep z meblami zewnętrznymi

Napisane przez firmę

Een ruim assortiment, keuzehulp én inspiratie: fonQ is dé online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Geef je huis wat fonQ!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1528

Napisz recenzję

goede kwaliteit, scherpe prijs

Heel tevreden over mijn nieuwe kapstok van Spinders. Top kwaliteit voor een leuke prijs. Omdat ik een welkomstkorting had heb ik ook meteen een leuke accessoire voor in mijn keuken erbij genomen. Helemaal top. De levering was snel en het item was zeer goed ingepakt.

2 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Fonq went bankrupt and now started their business again

Fonq went bankrupt after many customers, including myself, paid for products we never received. Now they claim to have a “new owner,” yet none of us have been refunded and received our orders. It feels like they simply walked away from their responsibilities and restarted operations with a so-called a new owner as if nothing happened. This situation is unacceptable, and customers deserve transparency, refunds, and accountability. They claim on their website that they are a winner wonen 2025-2026, I guess they mean winner in geld afpakken van klanten.

15 stycznia 2026

Dear Azadeh,

We understand that the situation surrounding the former fonQ is very disappointing and frustrating for affected customers. The former fonQ went into liquidation in March 2026. We subsequently took over the online shop and trade name and started as a new organisation.

Orders and payments made prior to this takeover were handled by the former fonQ and, unfortunately, we are unable to fulfil them or issue refunds. We understand that this is an unpleasant situation for the customers concerned and that it raises questions and causes frustration.

We have made a fresh start with the current fonQ and are doing everything we can to regain our customers’ trust. We hope to earn this trust step by step through the quality of our service.

Kind regards,

team fonQ

Ongelofelijke positieve ervaring!

Ongelofelijke positieve ervaring!
De 4 borden die ik bestelde werden reeds de volgende dag geleverd. 1 bord was stuk maar door contact op te nemen en de nodige foto’s te sturen, kreeg ik reeds de volgende dag een nieuw bord.
Geen gedoe met terugsturen!
Zo’n vlotte bestelling, levering en service is toe te juichen.
Een ervaring die ik heel graag deel!

25 czerwca 2026
Oceniono na 4 z 5

FonQ was snel, bezorging niet

FonQ deed alles prima, maar door de vertraging van de DPD heb ik mijn agenda om moeten gooien. Beetje jammer dat je dingen besteld met de claim 'morgen bezorgd', en dat dat dan niet gebeurd.

25 czerwca 2026

Zeer tevreden!

Net als bij de vorige bestelling zeer tevreden. Netjes ingepakt en bezorgd binnen een week. Mooie pannen en geen beschadigingen. Ik ben een tevreden klant

26 czerwca 2026
Oceniono na 4 z 5

Snelle levering, maar helaas niet op de gekozen manier bezorgd. Ik had gekozen voor levering op een pakketpunt, maar het werd toch thuis bezorgd.

12 czerwca 2026

Vreselijk!

Vreselijk!! Bank besteld, maar nooit bezorgd! Fonq is ook op geen enkele manier bereikbaar

15 czerwca 2026

Beste Esther,

Dank voor je bericht over je bestelling die niet is geleverd. Helaas hebben we daar geen goed nieuws over.

Bestellingen die vóór 7 mei 2026 bij het oude fonQ zijn geplaatst en niet meer zijn uitgeleverd, kunnen wij niet alsnog versturen of terugbetalen. In maart 2026 is het oude fonQ failliet gegaan. Wij hebben de webshop daarna overgenomen en zijn opnieuw begonnen, als nieuwe eigenaar. Jouw bestelling en betaling zijn destijds bij het oude fonQ binnengekomen. Bij een faillissement blijven openstaande verplichtingen, zoals niet-uitgeleverde bestellingen en terugbetalingen, achter bij het oude bedrijf; ze gaan niet automatisch mee naar een nieuwe eigenaar. Daarom kunnen wij je bestelling helaas niet alsnog leveren of het bedrag terugstorten.

Wat kun je nog doen?
Je kunt het bedrag van je bestelling als claim indienen bij de curator via https://sfvonline.nl/zelfhelp/registreren/4409. De curator beoordeelt of en in hoeverre vorderingen worden uitgekeerd uit de boedel. Houd er rekening mee dat dit lang kan duren en dat een volledige terugbetaling in dit soort trajecten niet vaak voorkomt.

Heb je betaald via creditcard, iDeal of een andere betaalmethode? Dan kan het de moeite waard zijn om bij je bank of kaartverstrekker te informeren of je het bedrag via een chargeback nog kunt terugvorderen.

Heb je nog vragen, dan helpen we je graag verder.

Opgelicht

Opgelicht! Kussens nooit ontvangen door faillissement

29 listopada 2025

Beste Vera Groeneweg,

Wat kun je nog doen?

Heb je nog vragen, dan helpen we je graag verder.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej