Reakcja na opinię
Har blandede følelser når det kommer til foa. Sidder lige nu med en følelse af at foa er arbejdsgiverens fagforening. Har været nede med en sag der omhandler 6. Ferieuge uden løn, samt lørdagstil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk Personale 😊 Jeg er I mit forløb udelukkende blevet mødt af forståelse og hjælpsomhed. Indledningsvis ved fagforeningen og nu ved A-Kassen! TAK for jer🙏🏻 I gør det simpelthen fremragend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg vil gerne give stor ros til Katja, som er souschef i FOA’s A-kasse. Katja hjalp mig med at få styr på en situation, jeg havde med en medarbejder i A-kassen, hvor jeg blev sanktioneret u... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund - med ca. 166.000 medlemmer fordelt på 31 fagforeninger. Størstedelen er ansat i kommuner og regioner, men vi organiserer også privatansatte. Med FOA er du garanteret et fagforbund, der kender dit fag og din branche. Derfor kan vi forhandle på dine vegne og sikre dig fair løn og arbejdsforhold. FOAs A-kasse er centralt ledet og har fem regionskontorer ude i landet. A-kassen har til formål at sikre dig som medlem økonomisk i forbindelse med arbejdsløshed, efterløn og forskellige andre ordninger, som a-kasserne administrerer. Derudover rådgiver og vejleder a-kassen inden for en række områder fx om jobsøgning. Vores 5 regionale kontorer har åbent for fysisk fremmøde i hverdagene mellem 9-16. Du kan ringe til os mellem 8-18 på 46 97 37 77.
Staunings Plads 1-3 , 1790, København V , Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Er til en første samtale. Hun taler fuldstændig ned til mig, og skære alting ud i pap, så jeg måtte stoppe hende, og sige at jeg havde fattede det.

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse
Katrine var virkelig sød . Lyttende og havde forståelse for min situation. Hun satte mig ind i reglerne for dagpenge og gav mig ideer og muligheder til hvordan jeg kan komme stille og roligt igang med mit arbejdsliv igen.

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse
God og professionel service. Man føler sig godt behandlet og lyttet til.

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse
Altid sød og rar sagsbehandler, bliver altid mødt med et smil og velkommen.

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse
For første gang i mit 35 års lange arbejds liv er jeg blevet arbejdsløs.
Fik rigtig god vejledning til det hele som jobsøgende. Men det er godt nok svært

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse
Meget hjælpsom og imødekommende behandling. Nemt at komme komme i kontakt med medarbejdere. Stor anbefaling herfra.

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse
Min datter har i snart 2 år arbejdet som ufaglært hjemmehjælper i en privat hjemmepleje. Hun er fastansat 8 timer om ugen, og arbejder således fast hver anden weekend og har derudover timer som afløser således, at hendes gennemsnitlige timetal kommer over 37 timer om ugen.
Hjemmeplejen er for ca. 1/2 år siden overgået til en anden leverandør. I den forbindelse opdagede vores datter, at hun ikke havde fået løn under sygdom i januar. Hun henvendte sig til sin TR., som lovede at undersøge sagen. Vores datter fik efterfølgende den besked, at hun ikke var berettiget til løn under sygdom, når det ikke ramte ind i hendes faste arbejdsweekend, hvilket vi undrede os meget over - eftersom det har været planlagte timer, og hun har været ansat i halvandet år med mere end 37 timer om ugen. Jeg opfordrede min datter til at melde sig ind i FOA for at få jer til at hjælpe hende. Som sygeplejerske er jeg bekendt med, at I har ry for at tage jeres medlemmer alvorligt og kæmpe deres sag. Hun forelægger jer sagen og hører efterfølgende ingenting fra jer.
I mellemtiden får alle ansatte nye ansættelseskontrakter. Dette sker uden varsling. Vores datter bliver indkaldt til samtale, hvor hun får udleveret den nye kontrakt, som hun bliver presset til at underskrive med det samme. Hun beder om betænkningstid og tager den med hjem. Af kontrakten fremgår, at leverandøren har lavet overenskomst med FOA. Min datter vil få en lønforhøjelse på 500 kr. om måneden, men til gengæld bortfalder varslingstillæg, overarbejdstillæg og personlige fridage, hvilket betyder en væsentlig ændring/forringelse i vores datters ansættelsesvilkår, hvorfor det burde være varslet tre måneder i forvejen!! Min datter modtager desuden sin ansættelseskontrakt d. 9. i måneden, men det fremgår af kontrakten, at den træder i kraft fra den 1. i samme måned, altså den kommer til at gælde med tilbagevirkende kraft, hvilket vist heller ikke er helt efter bogen!! Min datter kontakter igen FOA og sender samtidig begge ansættelseskontrakter til jer for at få dem gennemgået, og hendes sagsbehandler konstaterer, at den nye kontrakt vil stille hende væsentlig dårligere. Min datter meddeler sin leder, at hun hellere vil opsiges, end hun vil skrive under på en kontrakt, hvor hun bliver dårligere stillet. Lederen vælger i stedet at true/presse min datter til at skrive under ved at stille det ultimatum, at hun fjerner alle hendes planlagte vagter inkl. faste weekendvagter, hvis hun ikke underskriver kontrakten samme dag. Dagen efter er samtlige vagter fjernet fra vagtplanen, så min datter kontakter igen FOA denne gange med undertegnede og sin far på sidelinien, men i stedet for at lave en hastesag ud af det, støtte vores datter i den åbenlyse forkerte behandling, får hun at vide, at hun som afløser og ansættelse på så få timer så godt som ingen rettigheder har. Derefter får hun at vide, at hun bare kan underskrive kontrakten med forbehold og endnu engang tage fat i sin TR., som slet ikke er klædt ordentlig på til opgaven. Det var den “hjælp” hun fik. Er det virkelig det, man kan forvente at få for sit fagforeningskontingent i FOA?? Vi er rystet i vores grundvold over, at I behandler jeres medlemmer sådan! Hvordan kan I som fagforening tillade en arbejdsplads at behandle de ansatte så svinsk? Jeg har aldrig hørt om noget lignende, og jeg håber, der sidder nogle med meget røde ører inde hos FOA!!!

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse
God oplevelse. Fik tilbudt drikkevare, da jeg ankom og sagsbehandleren meget imødekommende og venlig.

Fantastisk Personale 😊
Jeg er I mit forløb udelukkende blevet mødt af forståelse og hjælpsomhed. Indledningsvis ved fagforeningen og nu ved A-Kassen! TAK for jer🙏🏻 I gør det simpelthen fremragende - Jeg føler mig omfavnet på alle tænkelige niveauer!
Venligst Rasmus

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse
Super dygtig personalet meget hjælpsom jeg er glad for at stå i den fagforening🙂

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse
Der er god service og hjælp hvis du er i tvivl om noget. Sød og rar personale som altid sætter sig ind i dit sted og møder dig, der hvor du er.

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse
Virkelig dejligt at tale med et impatisk menneske med tålmodighed. Gik derfra og følte at jeg kunne få hjælp til at komme videre

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse
En entusiastisk sagsbehandler, som kan male selv den mest grå dag blå.

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.