Banner for FOA/FOAs A-kasse

FOA/FOAs A-kasse Recenzje 2102

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Oceniono na 5 z 5

Katrine var virkelig sød . Lyttende og havde forståelse for min situation. Hun satte mig ind i reglerne for dagpenge og gav mig ideer og muligheder til hvordan jeg kan komme stille og roligt igang me... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Har blandede følelser når det kommer til foa. Sidder lige nu med en følelse af at foa er arbejdsgiverens fagforening. Har været nede med en sag der omhandler 6. Ferieuge uden løn, samt lørdagstil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk Personale 😊 Jeg er I mit forløb udelukkende blevet mødt af forståelse og hjælpsomhed. Indledningsvis ved fagforeningen og nu ved A-Kassen! TAK for jer🙏🏻 I gør det simpelthen fremragend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give stor ros til Katja, som er souschef i FOA’s A-kasse. Katja hjalp mig med at få styr på en situation, jeg havde med en medarbejder i A-kassen, hvor jeg blev sanktioneret u... Zobacz więcej

1. Związek zawodowy
  2. Ubezpieczenie od utraty dochodu

Napisane przez firmę

FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund - med ca. 166.000 medlemmer fordelt på 31 fagforeninger. Størstedelen er ansat i kommuner og regioner, men vi organiserer også privatansatte. Med FOA er du garanteret et fagforbund, der kender dit fag og din branche. Derfor kan vi forhandle på dine vegne og sikre dig fair løn og arbejdsforhold. FOAs A-kasse er centralt ledet og har fem regionskontorer ude i landet. A-kassen har til formål at sikre dig som medlem økonomisk i forbindelse med arbejdsløshed, efterløn og forskellige andre ordninger, som a-kasserne administrerer. Derudover rådgiver og vejleder a-kassen inden for en række områder fx om jobsøgning. Vores 5 regionale kontorer har åbent for fysisk fremmøde i hverdagene mellem 9-16. Du kan ringe til os mellem 8-18 på 46 97 37 77.

4,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

glad at betaler min kontigent

altid søde oh behjælplig

4 maja 2026

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse

Vi er glade for at høre, at du synes, vi er søde og hjælpsomme. Tak for din feedback og rigtig god dag til dig!

Oceniono na 4 z 5

Venlig medarbejder

Venlig og humoristisk medarbejder

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse

Hvor skønt, Signe! Et smil og et grin er altid godt.

Håber at du må få en fantastisk weekend med masser af den slags.

Fint samtale

Dejligt at høre, Anita.

Rigtig god weekend, når du når dertil.

En god vejleder

En god vejleder. Meget flink, meget imodkommende. Man blev set og hørt.

Kære Farahnaz

Hvor er det godt at høre, at du havde en god oplevelse med vejledningen. Tak for din positive feedback; det betyder meget for os, at du følte dig set og hørt.

Oceniono na 5 z 5

Vældig kompetent a-kasse personale jeg…

Vældig kompetent a-kasse personale jeg mødte. Hun satte mig ind i tingene og gav sig tid til at vise, hvordan jeg kom rundt i både foa.dk og Jobnet. At der så er mange ting at forholde sig til kan jo være en udfordring men efterfølgende kom der ret af samtale , så har man den at støtte sig til - tak

5 maja 2026

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse

Godt at høre, at du var tilfreds med samtalen, Bjarne.

Jeg kan godt forstå, hvis det synes lidt overvældende alt det, man skal sætte sig ind i, når man bliver ledig. Er du i tvivl om det mindste om noget, så ring endelig til os på 4697 3777. Vi har åbent alle hverdage fra 8-18.

Rigtig god dag herfra.

Oceniono na 4 z 5

De brugte den tid på mig,som jeg havde…

De brugte den tid på mig,som jeg havde brug for

6 maja 2026

Kære Marianne

Jeg er glad for at høre, at vi kunne give dig den nødvendige tid. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Håber, at du må få en god dag.

Oceniono na 2 z 5

Har blandede følelser når det kommer…

Har blandede følelser når det kommer til foa.
Sidder lige nu med en følelse af at foa er arbejdsgiverens fagforening.
Har været nede med en sag der omhandler 6. Ferieuge uden løn, samt lørdagstillæg der er gået til afspadsering uden samtykke.
Jeg vil ikke sige at de ikke gjorde noget, men det virker til at foa har lige så meget styr på reglerne som arbejdsgiver har også er man jo lige vidt.
Og hvis man skal bruge en bisidder, kan man da bare bruge sin TR som har hovedet et vist sted på chefen
Overvejer at skifte fagforening.

6 maja 2026
Opinia niezależna

Kære Janne

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med din sag, og at du ikke synes, at du har fået bedre rådgivning i din fagforening end hos din arbejdsgiver.

Jeg vil rigtigt gerne tage sagen videre til din fagforening, så jeg håber, at du vil skrive til mig på mewp@foa.dk, så jeg ved, hvilken fagforening, du hører til.

Om du har lyst til at få en snak med fagforeningen, afgør du selv, men jeg vil rigtigt gerne som et minimum informere dem om denne sag.

Godt arbejde

5 maja 2026

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner, Jofaye.

Oceniono na 1 z 5

Ingen

Ingen ingen ingen 00

4 maja 2026

Kære Roheena

Jeg er ked af høre, at du er utilfreds med dit møde.

Kunne du have lyst til at sætte nogle ord på, hvad der gik skævt til samtalen? Så må du rigtigt gerne skrive til mig på mewp@foa.dk. Skriv også gerne, om du har lyst til at tale med chefen for din lokale a-kasse.

God samtale!

God samtale!

30 kwietnia 2026

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse

Tusind tak for de 5 stjerner, Annette. Dem sætter vi stor pris på.

Hån mod medlemmer

Synes det er helt vanvittigt at man som gammelt medlem skal søge job i den mellemliggende periode indtil jeg starter nyt- fordi jeg ik skal på fuldtid- hån mod is FOAmedlemmer- føj

29 kwietnia 2026

Kære Bettina

Jeg er meget ked af at høre, at du oplever det sådan, selvom jeg også godt kan forstå, at det virker mærkeligt, at man skal søge job, når man nu har et job på hånden.

Men som a-kasse og som medlem er vi/du underlagt nogle regler - nogle af dem giver mening - andre ikke helt), der handler om, at man skal stå til rådighed for arbejde.

Her skelnes der ikke mellem, hvor længe man har været medlem. Regler er regler - uanset, hvor meget vi synes, at de giver mening og er fair.

Jeg vil naturligvis gerne tilbyde dig en snak med chefen eller souschefen for dit a-kasseregionskontor om din sag. Skriv til mig på mewp@foa.dk - så sørger jeg for, at du bliver kontaktet.

God oplevelse

Jeg har fået det beste hjælp fra dem

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået den bedste hjælp, Alezu. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

5 stjerner…

Meget imødekommende og empatisk personale. Der er god tid, når man har møde og de forklarer sagerne, så det er helt forståeligt

Kære Helene

Tusind tak for dine fine ord - dem sætter vi stor pris på her i FOAs A-kasse.

Må du få en skøn dag!

En virkelig Fagforening/A-kasse.

En virkelig Fagforening/A-kasse for virkelige mennesker, ganske enkelt!

Kære Carlo

Ja, jeg kan altså kun give dig ret, men tusind tak for at skrive det så præcist.

Håber at du må få en skøn dag.

Medarbejder sød og hjælpsom

Medarbejder sød at tale med samt meget forstående og hjælpsom

Odpowiedź od FOA/FOAs A-kasse

Hvor er det godt at høre, at du havde en god oplevelse med min kollega, Elisabeth. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse…

Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse med FOA i forbindelse med min dagpengesag.

Jeg kontaktede dem, fordi jeg ved en fejl var blevet afmeldt Jobnet fra den 27. april, hvilket betyder, at jeg nu mister en uges dagpenge. Jeg forklarede, at jeg først starter i job den 1. juni, og at dette allerede var aftalt med min sagsbehandler i jobcentret, som havde opdateret min situation.

Alligevel fik jeg at vide, at det “ikke var deres problem”, og at de ikke kunne gøre noget ved det. Jeg stod tilbage med en følelse af ikke at blive taget seriøst eller mødt med forståelse.

Konsekvensen er, at jeg nu står i en meget presset økonomisk situation med to børn og uden indkomst i en periode.

Jeg havde forventet mere vejledning og en mere imødekommende tone i en så sårbar situation.

Opinia niezależna

Kære Camilla

Jeg er rigtig ked af at høre om din dagpengesag, som - ud fra hvad jeg kan forstå på det, du skriver - er en fejl hos jobcenteret.

Uanset set hvor fejlen ligger, så skal jeg beklage, at du ikke følte dig taget seriøst og at du oplevede manglende forståelse i din situation.

Vi tager naturligvis din feedback alvorligt, og jeg vil rigtig gerne bringe den videre til dit a-kasseregionskontor. Jeg tilbyder også meget gerne en snak med chefen eller souschefen for kontoret, men jeg håber, at du vil skrive en mail til mig på mewp@foa.dk, da jeg ikke kan se, hvilket kontor du hører til på baggrund af de oplysninger, jeg kan se. Men hvis du kan skrive til mig, så kan jeg slå dig op i vores system på din mailadresse.

Mvh. Mette/FOAs A-kasse

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej