1. Usługi prawnicze i sektor publiczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Jeżeli w ciągu ostatnich trzech lat Twój lot został opóźniony lub odwołany skontaktuj się z nami aby wyliczyć jaka wysokość odszkodowania Ci przysługuje. Może przysługiwać Ci od 250 do 600 euro. Wypełnij bezpłatnie wniosek na naszej stronie a pełnomocnictwo podpisz na ekranie - szybko i wygodnie. Nasz zespól profesjonalistów zajmie się resztą za Ciebie.

4,5

Doskonała

Chciałabym podzielić się moim…

Chciałabym podzielić się moim pozytywnym doświadczeniem z firmą Fly Refund. Dzięki ich profesjonalnemu podejściu udało się uzyskać odszkodowanie od Wizz Air za odwołany lot, mimo że linie wcześniej odmawiały. Cały proces trwał około pół roku, ale Fly Refund nie tylko wykazało się dużą cierpliwością, ale też skutecznością. Kontakt z obsługą szybki i bezproblemowy. Polecam z całego serca!

16 stycznia 2026

Bardzo polecam

Firma działa bardzo sprawnie i skutecznie. Już po dwóch miesiącach otrzymałam odszkodowanie za opóźniony lot. Bardzo polecam.

10 października 2025

Polecam !!

Polecam !!! W ciągu 2 tygodni od złożenia wniosku otrzymałam przelew na konto. Obsługa bardzo sprawna!

31 października 2024

Fantastyczna i rzetelna firma

Fantastyczna i rzetelna firma. Po dwóch latach od zdarzenia udało się wywalczyć odszkodowanie od linii lotniczej Swiss, która robiła wszystko, aby nie wypłacić pieniędzy za opóźniony i odwołany lot. Fly Refund to firma, z którą byłam w stałym kontakcie, na bierząco informowano mnie o postępach w sprawie. Nie było łatwo, ale warto było czekać :)z czystym sumieniem polecam tą firmę. Nasi znajomi korzystali z usług innej firmy i im się nie udało, mimo że sprawa dotyczyła tego samego lotu…

6 sierpnia 2024

Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam

Firma Fly Refund bardzo rzetelnie zajęła się sprawą naszego odszkodowania od linii Enter Air za opóźniony lot do Zanzibaru. Wszystko załatwione tak jak lubimy tz. bez wychodzenia z domu, za pomocą jednego wniosku wysłango mailem :) Bardzo dobry kontakt, Pan K. cierpliwie i szybko odpowiadał na każde moje zapytanie! Sprawa szczęśliwie doprowadzona do końca, odszkodowanie wypłacone w pełnej kwocie pomniejszonej o ustaloną 20% prowizję. Jeżeli w przyszłości będzie taka potrzeba to napewno ponownie skorzystamy! Szczerze polecamy firmę Fly Refund wszystkim pasażerom w podobnej jak my sytuacji!

1 lipca 2023

Serdecznie polecam tę firmę wszystko w…

Serdecznie polecam tę firmę wszystko w jak najlepszym porządku. Kontakt znakomity , na każde moje pytanie otrzymałem szybką i konkretną odpowiedź. Odszkodowanie uzyskane w takiej kwocie w jakiej nam przysługiwało pomniejszone o uczciwą 20% prowizję. Żadnych innych kosztów.

10 sierpnia 2023

Gorąco polecam usługi tej firmy

Gorąco polecam usługi tej firmy. Wszystko zakończyło się pomyślnie, odszkodowanie za opóźniony lot otrzymałam znacznie więcej niż mi proponowały linie lotnicze. Na każde zadane pytanie otrzymywałam natychmiast odpowiedź. Z czystym sumieniem SZCZERZE POLECAM!!!

31 maja 2022

Firma profesjonalna i doświadczona

Firma profesjonalna i doświadczona. W zaskakująco krótkim czasie uzyskała dla mnie i mojej żony odszkodowanie za opóźniony lot 2x600€. Prowizja wyniosła równe 20%. Nasz znajomy, który leciał z nami składał reklamację do PLL LOT w innej agencji i odszkodowania nie uzyskał. Po ponowieniu wniosku przez Fly Refund również otrzymał odszkodowanie.

12 lutego 2021

Czytać dokładnie regulamin!

Jestem rozczarowany. Na stronie głównej piszą, że prowizja to tylko 20% prowizji i jeżeli nie odzyskają żadnych pieniędzy to usługi są bezpłatne, ale jak się wczytać w regulamin, to w przypadku gdy sprawa zostanie skierowana na drogę sądową to flyrefund pobiera już 35% prowizji (czyli jak by nie patrzeć znacznie więcej niż wskazywane na stronie głównej 20%!) a dodatkowo trzeba samemu opłacać koszty sądowe - 1.25% wartości w przypadku elektronicznego postępowania upominawczego, potem 3.75% w przypadku przejścia do trybu zwykłego. Tak więc oferta nie jest wcale taka atrakcyjna a firma ukrywa prawdziwe koszty

19 lutego 2020
Logo Fly Refund

Odpowiedź od Fly Refund

Bardzo nam przykro że nie spodobała się Panu nasza oferta i finalnie nie skorzystał Pan nigdy z naszych usług. Nie jest prawdą fakt ze pobieramy dodatkową prowizję za skierowanie sprawy do Sądu. Nasza prowizja to 20% kwoty uzyskanego odszkodowania i pobieramy ją niezależnie czy uzyskamy odszkodowanie w postępowaniu przedsądowym czy sądowym. Przy większych grupach pasażerów nasza prowizja podlega negocjacji i może być jeszcze niższa niż 20%. Nie ukrywamy żadnych kosztów ponieważ nasza jedyna prowizja to 20% kwoty uzyskanego odszkodowania lub całkowity brak opłaty w przypadku nie uzyskania odszkodowania. W naszej ofercie jest ot jedyna opłata jaką może ponieść klient.

Pozdrawiamy serdecznie
Zespół Fly Refund