Høflig og vennlig mannskap, jeg tar vanligvis billetter på flyet for å bedre kontakt med disse fanstastiske menneskene og få den hjelpen jeg trenger. Takk og alltid en myk landing!
Zobacz, co mówią recenzenci
Fra innsjekk på Gardermoen til ombordstigning ved avreise møtes man av vennlighet og service. Ombord er stemningen mellom de ansatte helt fantastisk. Vi sitter som regel helt foran i flyet, og oppfatt... Zobacz więcej
Har til nå bestilt 3 ulike reiser med Flyr. Var tidlig ute for å få meg billige billetter. Nå - to uker før avreise - kanselleres alle sammen. TAKK FOR HJELPEN FLYR. Blir tog fra nå av. Enda g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kansellerte hjemreisen ett par timer før avreise. Ble bedt om å kjøpe billetter med et annet selskap i stedet, og skulle så få denne billetten refundert. Dette var i November 2021, det er nå oktober 2... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Flyr er det enkle, ansvarlige flyselskapet. Vi flyr deg mellom norske byer og til populære reisemål i Europa.
Dane kontaktowe
Norwegia
- flyr.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service
Fantastisk service! Strekker seg lengre enn noen andre selakap for å hjelpe deg. Anbefales virkelig på det sterkeste!😊
NCE-OSL FS1363
Nice 27.september, FS1363 avgang kl 12.15. På vei til rullebanen får vi beskjed om at det er oppdaget en teknisk feil på maskinen og vi må returnere og evakuere flyet. Erstatningsfly med tekniknere sendes fra Oslo. Ny avgang satt til kl 20.30. (Litt manglende info underveis for oss som hadde gruppebillett) Kapteinen ga oss en god og forståelig forklaring av hva feilen var og hva den kunne forårsake. Føltes trygt og godt. Ankom Gardermoen kl 23.10. Dagen etter søkte jeg kompensasjon ihht reglene - og i dag (2 dager etter) er pengene på konto!
Fantastisk kundebehandling!
I en tid hvor service nærmest har blitt et fremmedord har jeg lyst til å dele en liten solskinnshistorie 🙂
Like før avgang hjem fra langhelg i Nice oppstod det en teknisk feil på flyet fra Flyr som skulle ta oss første etappe til Oslo.
Erstatningsfly ble sendt fra Norge, men lang forsinkelse førte til at vi måtte overnatte på hotell på Gardermoen, for så å reise hjem neste morgen.
Informasjonen vi fikk fra Fly på sms var sånn passe, så da ringte jeg dem heller et par ganger.
Vi fikk beskjed om selv å bestille hotell på Gardermoen og nye billetter Oslo-Stavanger, med løfte om refusjon.
Vi kom hjem i dag tidlig og sendte kopi av kvitteringer samt forespørsel om økonomisk kompensasjon pga forsinkelse i henhold til EØS-regelverket.
20 minutter etter sendt epost får jeg bekreftet at alt er behandlet og godkjent, og vil være på min konto i løpet av noen dager..!
Dette er etter mitt syn helt utrolig flott kundebehandling, og har gitt meg troen tilbake på at det selv i 2022 faktisk eksisterer virksomheter som yter god service, og er opptatt av sine kunder.
Fantastisk kundeservice og strålende…
Fs118 Oslo -Bergen 1640
Fantastisk kundeservice og strålende besetning.
Fly med selskapet flere ganger i uken og det er alltid hyggelig p komme ombord. Takk for god kundeopplevelse. Hilsen pendler
Har flydd med de et par ganger nå og…
Har flydd med de et par ganger nå og det var topp alle ganger. Måtte booke om en gang og det ble tatt hånd om på minutter uten at det kostet meg en krone😃👏 Kaffer/te og vann er gratis og betjening er hyggelige😊 Flyr garantert med dere igjen😃👍
Beste flyselskap i alle ledd
Flydd 3 ganger med Flyr, og de fortjener 5 stjerner i ALLE ledd 🤩
De fikk en sjanse
De fikk en sjanse. En time forsinket på utreise. Ingen bagasje ved hjemkomst. Personell som knapt snakker norsk. Tilbake til Norwegian neste gang.

Utrolig hyggelig flyvertinner
Utrolig hyggelig flyvertinner, oppmærksome og veldig høflige! Det å bli møtt med ett smil og en vannflaske er virkelig pluss i boka!
Fine priser har de også.
Eneste som gjør at de ikke får 5 stjerner er flyturen til så hadde vi meget dårlig benplass, gubben med sine nesten 2 meter måtte sitte veldig krøket med bena, men flygning hjem var det bedre plass på.
Vi hadde også valgt seter selv, midt i flyet og valgte vindusplass, men på den siden vi satt på så var det ikke vindu… samme raden men på andre siden var det vindu så det var skuffene, kartet hvor man velger seter bør oppdateres så man ser bedre hvor det er vinduer.
Har fløyet 7 ganger med flyr fra Oslo…
Har fløyet 7 ganger med flyr fra Oslo til Malaga . Kun topp scor hver gang . Bestillingsprosessen , ombordstigning og personale. Alt er topp. Fløy Norwegian nedover denne gang og det var en skikkelig dårlig opplevelse i alle de samme leddene av prosessen . Hjemturen var helt topp denne gangen med Flyr.
Har skrytt av Flyr til mange etter en…
Har skrytt av Flyr til mange etter en reise til Roma i august. Blide og trivelige! Helt klart over snittet! Blir flere turer med dem.
Anbefaler å reise med SAS eller Norwigian
Endring på reisene hele tiden, og dårlig kundeservice. De endingene som skjer av Flyr mestparten av ganger kan påvirke din neste reise, og det blir også ekstra kostnader.

Styr unna
Styr unna! Flyr er bare forsinket og kansellerer flyvingene sine i hytt og pine! Og kundeservicen de skryter så mye av eksisterer ikke!

Overveldet
Overveldet, for en service. Tusen takk til serviceavd telefon og ikke minst, cabinpersonalet. Alle stjerner huket ut for min del. 🤗
Bare positivt å si om flyr så langt.
Min første flyvetur med selskabet var i…
Min første flyvetur med selskabet var i sidste uge, Oslo til Kbh, og jeg var bestemt tilfreds. God service, samt gratis kaffe og vand ombord, trods det som jeg har forstået det er et lavprisselskab.
Generelt positiv opplevelse av…
Generelt positiv opplevelse av personalet både innskjekk og ikke minst ombord på alle minereiser 2021/2022. Hjelpsomme,hyggelige ,god service.
Det hyggeligste flyselskapet jeg har…
Det hyggeligste flyselskapet jeg har fløyet med på 30 år. Mitt nye favoritt flyselskap
Fantastisk service
Fantastisk service, blide verter. Ble veldig glad for vannflaska det var skikkelig bra service 😃
Det å bli møtt med vann og ett smil på…
Det å bli møtt med vann og ett smil på vei inn i flyet om morgenen ga god følelse 💚
På reisen var crewet så rolige og hjelpsomme,reisen var topp.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.