Høflig og vennlig mannskap, jeg tar vanligvis billetter på flyet for å bedre kontakt med disse fanstastiske menneskene og få den hjelpen jeg trenger. Takk og alltid en myk landing!
Zobacz, co mówią recenzenci
Fra innsjekk på Gardermoen til ombordstigning ved avreise møtes man av vennlighet og service. Ombord er stemningen mellom de ansatte helt fantastisk. Vi sitter som regel helt foran i flyet, og oppfatt... Zobacz więcej
Har til nå bestilt 3 ulike reiser med Flyr. Var tidlig ute for å få meg billige billetter. Nå - to uker før avreise - kanselleres alle sammen. TAKK FOR HJELPEN FLYR. Blir tog fra nå av. Enda g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kansellerte hjemreisen ett par timer før avreise. Ble bedt om å kjøpe billetter med et annet selskap i stedet, og skulle så få denne billetten refundert. Dette var i November 2021, det er nå oktober 2... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Flyr er det enkle, ansvarlige flyselskapet. Vi flyr deg mellom norske byer og til populære reisemål i Europa.
Dane kontaktowe
Norwegia
- flyr.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Fornøyd kunde😊
Fine fly, hyggelig kabinansatte og god service! Flydd med selskapet 12 ganger og har blitt mitt førstevalg!! Anbefales
Veldig fornøyd med Flyr
Veldig fornøyd med Flyr! Fikk vann ved ombordtigning. Flyvertene var superhyggelige! Reiser gjerne med dem igjen. ❤️
Brukt Flyr flere ganger og har alltid…
Brukt Flyr flere ganger og har alltid vært fornøyd. Dyktig personale og flotte fly 👍
18 juni reiste jeg for første gang med…
18 juni reiste jeg for første gang med dere
Jeg hadde 3 ungdommer med meg
Vi var alle 4 veldig fornøyd
SMILET og atmosfæren ombord hos FLYR er…
SMILET og atmosfæren ombord hos FLYR er ALFA & OMEGA !
Har opplever flere ganger.
De vet også hva god service er 👌🤩
Veldig hyggelig betjening
Veldig hyggelig betjening. Alltid smilende. Gratis vann og kaffe er heller ikke å forakte.
Everything on time,and friendly service
Everything on time, Friendly service. Nice with water bottle on travels. I flew with them Alicante toboslo to Bergen. All went fine. I will use them again.
Flott service.
Deilig å få en kald vannflaske ved ankomst i flyet. Fint med hyppig servering av kaffe. Blide ansatte i flyet. God flyopplevelse!
Tipp topp service med blide og…
Tipp topp service med blide og imøtekommende ansatte👌
Super service
Punktlig. Utrolig service ombord - kabinpersonale som virkelig yter service, er stolt over jobben de gjør og gjør alt for at vi som passasjerer skal ha en fin reise.
Flydd bare med Flyr siden oppstart både…
Flydd bare med Flyr siden oppstart både innenlands og utenlands. God service,hyggelig personell
Topp. Flydd tur/retur gran canaria med flyr
Flydd tur/retur gran canaria med flyr. Super service. Trivelig, blid og hjelpsomt personal. Man får vann når man kommer ombord og gratis kaffe under flyreisen. Setene var topp for oss. Anbefales.
God, personlig service virker fortsatt!
Dere i Flyr har gjeninnført god, personlig kundeservice. Det håper og tror jeg vil være med på å gi den suksess og vekst dere trenger👏 For 3 uker siden hadde vi grupper både med Flyr og med et av de andre norske flyselskapene som flyr på Roma. Streik blant flyvelederne på ankomstdagen skapte problemer. Hos den andre aktøren var det helt umulig å få kontakt, og det var ikke hjelp å få til alternativ løsning. Redningen ble Flyr. Hyggelige, serviceinnstilte medarbeidere (som man kunne ringe til også utenom arbeidstid) ordnet opp, og alle våre gjester kom seg vel frem til Roma - med Flyr😀 Tusen takk - vi skal kvittere med å bruke dere så mye som mulig!
Helt supert og ikke siste gang 👍🌞
Beste servicen så langt
Beste servicen så langt. I tillegg er de viktig for å holde prisen på flybilletter lav, ettersom de andre konkurrentene som Norwegian og SAS har skyhøye priser, men setter ned prisen der Flyr har ruter, for å prøve å presse flyselskapet ut.
Flyr er min nye favoritt. Topp Score
Jeg har bestilt reise til sommeren 2023 og gleder meg til å fly med flyr. Jeg syns det er topp at det er et 100% norskeid selskap. Bestillingen via nett er så intuitivt og enkel. Det er ikke masse uoversiktlig rot på nettsiden som konkurrentene har. Appen er også veldig bra og enkel å bruke. Jeg var i kontakt med kunderservice som tok telefonen utrolig fort, dette er det flere andre jeg kjenner som har sagt også. Super hyggelig og hjelpsom på telefon. Fra nå av blir det kun Flyr på oss.
Hvorfor velge noe annet?😍
Veldig fornøyd med dette flyselskapet, har benyttet meg mye av det!
Alltid god service hos Flyr
Alltid god service hos Flyr. Blide og hyggelige ansatte
Flyr er best
Vi reiste med Flyr tur-retur Malaga i sommer. Ombord ble vi ønsket velkommen med et smil og en gratis flaske vann. Kaffe var også gratis ombord. Hyggelig og serviceinnstilt betjening🥰 Flyr vil være vårt førstevalg neste gang vi skal ut å reise🥰
Kjempegod service hos Flyr med 2 stk…
Kjempegod service hos Flyr med 2 stk innsjekket bagasje samt inkludert servering av vann, kaffe og te. Håper virkelig det blir mulig å bruke Flyr mellom Stavanger og Oslo i fremtiden. Utrolig god service
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.