Skønt sted at handle. Jeg køber hø til min datters marsvin og er glad for deres udvalg, pakken kommer 2-3 dage efter bestilling. Fluffybanden.dk får getne mine anbefalinger.
I have had a regular two week subscription for hay and bedding for almost a year now and am so happy with how much they genuinely care about me as a costumer, both regarding service and quality of pro... Zobacz więcej
Bestilte mandag, og fik mine varer tirsdag eftermiddag. Rigtig lækkert og friskt høstet hø , dejlig duft, og lækker farve. Godbidderne er også velduftende, og flotte i farverne. Totterne er helt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super skøn snak med medarbejderen i chatten, som hjalp med at finde hø til min sultne kanin som ellers var midlertidigt udsolgt, og hjalp med at guide mig da hjemmesiden gik i kludder for mig. Dejlig... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Få frisk hø, strøelse, foder og snacks leveret lige til din hoveddøre hver 14 dag, 1 gang om måneden eller hver 2 måned. Det bliver ikke nemmere at blive kaninejer
enghave plads 23, 1670, København, Dania
- christina@fluffybanden.dk
- fluffybanden.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nemt overskueligt og så fin prøvepakke
Jeg har købt en advents kalender hos…
Jeg har købt en advents kalender hos dem til min kanin… alt for dyr i forhold til indholdet! Er simpelhen så skuffet!
Meget billigere og købe en selv og få større og bedre ting i den..

Odpowiedź od Fluffybanden
Hurtig levring og fint udvalg til rigtig gode priser
Fint udvalg til rigtig gode priser. Hurtig levering og god information, da der opstod en forsinkelse. Handler helt sikkert her igen fremover.
Lækre produkter til de kræsne
God service og meget hurtig levering. Lækre produkter til de små kræsne kaniner. Min kanin var helt vild med havre og urtehø som supplerer hinanden rigtig godt😊
Fantastisk service og god kvalitets hø
Fantastisk service og god kvalitets hø! Kaninen er hvertfald glad😁
Dejligt at man kan bestille gratis…
Dejligt at man kan bestille gratis høprøve som kom meget hurtigt frem og faldt i god jord hos vores kaniner
Dejligt hø
Dejligt hø, som bliver spist! Lidt for meget snulder/småt blandet i, til 5 stjerner.

Odpowiedź od Fluffybanden
Kaninerne elsker grønhavre-hø
Gode produkter. Kaninerne elsker jeres grønhavre-hø 👍
Meget fin service
Meget fin service, at man kan få prøve på hø og foder, da vores kanin er en kræsenpind 😄🐰 Ikke sidste gang vi handler her
Min ung kanin spiser det australske…
Min ung kanin spiser det australske havrehø med stor vellyst.