Skønt sted at handle. Jeg køber hø til min datters marsvin og er glad for deres udvalg, pakken kommer 2-3 dage efter bestilling. Fluffybanden.dk får getne mine anbefalinger.
I have had a regular two week subscription for hay and bedding for almost a year now and am so happy with how much they genuinely care about me as a costumer, both regarding service and quality of pro... Zobacz więcej
Bestilte mandag, og fik mine varer tirsdag eftermiddag. Rigtig lækkert og friskt høstet hø , dejlig duft, og lækker farve. Godbidderne er også velduftende, og flotte i farverne. Totterne er helt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super skøn snak med medarbejderen i chatten, som hjalp med at finde hø til min sultne kanin som ellers var midlertidigt udsolgt, og hjalp med at guide mig da hjemmesiden gik i kludder for mig. Dejlig... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Få frisk hø, strøelse, foder og snacks leveret lige til din hoveddøre hver 14 dag, 1 gang om måneden eller hver 2 måned. Det bliver ikke nemmere at blive kaninejer
enghave plads 23, 1670, København, Dania
- christina@fluffybanden.dk
- fluffybanden.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Hvorfor hæver man pengene når ordren først er sendt 3 dage efter
Overskriften siger sig selv… pengene er hævet 3. Dage før de sender varen.. så går man og tror at varen kommer dagen efter…. Nu skal jeg vente 1 dag mere.. dvs 4 dage før jeg måske får varen. Det er skidt service.

Odpowiedź od Fluffybanden
Hurtig levering og dejligt hø.
Hurtig levering og dejligt hø.
Handler helt sikkert igen
Skønt sted at handle
Fluffybanden.dk får getne mine anbefalinger.
Super nemt at bestille og dejligt med…
Super nemt at bestille og dejligt med små høprøver, så kaninus' får gode oplevelser.
Kun stjerner herfra.
Lækkert hø
Lækkert hø som min kanin spiser med stor appetit.
Forholdsvis hurtigt levering

Det er meget simpelt
Det er meget simpelt, det hø jeg køber er høj kvalitet, og kaninen elsker det. 😁
elsker hvert et strå
Mine (lige nu) 6 kaniner elsker hvert et strå fra fluffybanden. Guldpøller fra alle og der bliver spist op dagligt.
Håber sådan at abonnement funktionen kommer tilbage.
Kører som det skal og godt hø
Hø af god kvalitet der ikke støver
Fantastisk gode produkter og super…
Fantastisk gode produkter og super hurtig levering.
Har en kanin der ikke rigtig gider hø, men grøn havre hø er blevet hans nye ynglingshø🐰
Bestilte i går kom idag🤩
Så gode produkter og super hurtig levering😍. Mine kaniner spiser ikke andet hø end fluffybandens og deres strøelse. De fortjener i hvertfald 5 stjerner. Deres kvalitet er i top.
Enormt lækkert hø som ikke fryser og…
Enormt lækkert hø som ikke fryser og dufter dejlig frisk.
I har hermed en ny fast kunde
Kan ikke hente varer
Fjollet, når man bor i nærheden, at man ikke kan hente varer, men skal bestille til levering, og betale fragt.

Odpowiedź od Fluffybanden
Fik vores varer dagen efter vi bestilte. Meget tilfreds med udvalg og kvalitet