Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heerlijk zacht en soepel beddengoed. Ze laten wel veel draadjes los, misschien is dat de nieuwheid. De linten van de verpakking kan je evt aan de dekbedden stikken zodat je dit vast kan knopen aan de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik kan mij bij de meeste voorgaande reviewers aansluiten inzake de geleverde kwaliteit van mijn all seasons dekbed (twee gelijke aan elkaar verbonden delen die ook makkelijk d.m.v. drukknoopjes kunne... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vroeger had ik een heerlijk matras overtrek met Lyocell stof, maar deze werd nergens meer verkocht. In mijn zoektocht naar het perfecte beddengoed kwam ik via Undiemeister terecht bij Florrèl. De d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z pościelą

Informacje o Florrèl®

Napisane przez firmę

Het team van Florrèl® is het team achter Undiemeister®, met ruime ervaring in duurzaam en premium textiel

Al meer dan 10 jaar werken wij met duurzame materialen, die zich van conventionele stoffen onderscheiden op kwaliteit in relatie tot het gebruik van die stoffen. Duurzaam moet in onze visie kwalitatief hoogwaardig zijn. Daarin is het gebruik van die stoffen en dus van de artikelen die daarmee zijn gemaakt, toonaangevend. Beddengoed vraagt andere prioriteiten dan bijvoorbeeld ondergoed of essential herenkleding, zoals Undiemeister® dat biedt. Slapen is een andere ervaring, een ander moment.

Goede temperatuurregulering bijvoorbeeld, werkt bij beddengoed net iets anders. Andere textieltechniek (weven vs. breien bijvoorbeeld) en andere verhoudingen in de samenstelling. Ventilatie en goede vochtafdrijving, samen met antibacteriële kwaliteiten, moeten afgestemd zijn op het gebruik. Op de nachtrust dus.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met fabrikanten die net als wij de combinatie tussen maximale duurzaamheid en optimaal premium kwaliteit onderstrepen. Zo heeft onze Duitse dekbedden fabrikant in 2022 de prestigieuze “European Green Award 2022” prijs gewonnen, uit honderden deelnemers. Dat is iets om trots op te zijn.

Om de combinatie duurzaamheid en premium kwaliteit te kunnen waarborgen, komen de artikelen van Florrèl uit Portugal en Duitsland.

Het assortiment van Florrèl®

Florrèl heeft zich volledig gericht op de beste kwaliteit home textiles. Hieronder verstaan wij:

Beddengoed (bedtextiel)

Een mooi assortiment hoogwaardige dekbedovertreksets in 4 verschillende kleuren en hoeslakens.

Badgoed

Hoogwaardige en zeer zachte handdoeken en washandjes en verschillende kleuren.

Dekbedden

Een mooi winter dekbed (4-seizoenen dekbed), een herft/lente dekbed en een zomer dekbed en verschillende afmetingen.

Kussens

Een premium kwaliteit kussen waarbij je zelf de dikte van jouw kussen kunt bepalen door de vulling van de kussen aan te vullen of juist leeg te halen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

fantastisch beddengoed

hele snelle levering en fantastisch beddengoed! Heerlijke overtrekken, dekbedden en kussens. Slapen was al een hobby maar dit is fantastisch.

14 maja 2024

Beste Bernadine,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze overtrekken, dekbedden en kussens.

We wensen je een heerlijke nachtrust toe in je hotel at home.

Vlotte levering

Vlotte levering, mooie materialen. Wel aan de prijzige kant.

18 maja 2024

Beste T.H.

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze materialen en de snelle levering.
Op dit moment hebben we leuke welkomst aanbiedingen.

Hopelijk tot ziens in onze webshop.

Beste Pieter,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de snelle levering daarvan.

Oceniono na 2 z 5

Wat ik jammer en heel storend vind

Wat ik jammer en heel storend vind, is dat jullie de merknaam groot op het dekbed en de kussenslopen zetten. Aan beide zijde aan de buitenzijde geborduurd. Niet fijn dat jullie reclame maken op iets wat ik heb aangekocht. Erg lelijk, letterlijk en figuurlijk.

11 maja 2024

Beste Maartje,

Wat jammer dat je ons ontwerp niet mooi vindt.
Op de website is dit duidelijk afgebeeld bij ieder product wat wij verkopen.

Prachtig dekbedovertrek

Prachtig dekbedovertrek. Er zat een kleine beschadiging in de stof, maar dat hebben ze netjes opgelost door een andere te sturen.

28 kwietnia 2024

Beste Dennis,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en onze service.

We wensen je een heerlijke nachtrust toe met het heerlijke dekbedovertrek.

Oceniono na 4 z 5

Ondanks een verkeerd adres toch in orde…goed

Ondanks een verkeerd adres toch in orde gekomen

2 maja 2024

Beste Froukje,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Wat fijn dat het toch nog goed is gekomen ondanks dat het adres niet goed was ingevuld.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en heel mooi…

Snelle levering van een heel mooi dekbedovertrek!

5 maja 2024

Beste EVM,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen.
Wat fijn dat de levering snel was en dat je het dekbedovertrek mooi vindt.

Oceniono na 5 z 5

De bestelling liep volgens wens

De bestelling liep volgens wens.
Het gebruik van het dekbed laat nog even op zich wachten maar het ziet er goed uit.

13 kwietnia 2024

Beste Mia,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.
We wensen je een hele goede nachtrust toe met ons heerlijke dekbed.

Florrèl®

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

12 kwietnia 2024

Beste Mat,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten.

Hopelijk tot ziens in onze webshop!

Oceniono na 5 z 5

Geweldige kwaliteit beddengoed en goede service!

Al de bestelde artikelen snel afgehandeld en verstuurd. Goede service en geweldige kwaliteit beddengoed!

30 marca 2024

Beste Norman,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn dat je tevreden bent over levering, service en kwaliteit!
Hopelijk tot ziens in onze webwinkel.

We wensen je een hele goede nachtrust toe.

Heerlijk beddengoed

Heerlijk beddengoed, voldoet volledig aan de omschrijving

10 marca 2024

Beste Carolien,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen.

Wat fijn dat je tevreden bent over ons beddengoed.
We wensen je nog veel plezier met onze producten.

Goede kwaliteit

Nette verpakking, vlot verzonden en zeer fijne kwaliteit beddengoed. Door eerdere ervaringen met andere merken wisten we al dat we per se iets met Tencel erin wilden en geen 'crispy' (=ruwer en 'kreukerig'!) percal katoen.
Het Florrèl beddengoed is ontzettend zacht en netjes afgewerkt.

18 marca 2024

Beste RLS,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de verpakking, snelle levering en kwaliteit.

Heerlijk zachte kwaliteit

Heerlijk zachte kwaliteit. Als satijn

21 marca 2024

Beste Herbert,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de zachte kwaliteit.

Beste Paul,

Bedankt voor het plaatsen van je bericht.

Wat fijn dat je tevreden bent over onze producten en service.

Oceniono na 5 z 5

Alles goed en snel ontvangen, premium kwaliteit.

Alles goed en snel ontvangen.
Zeer tevreden van het dekbed en hoeslaken.
Premium kwaliteit en je hebt ook het gevoel iets speciaals gekocht te hebben bij de "unboxing".

18 marca 2024

Beste Gerry,

Bedankt voor jet plaatsen van deze mooie review.

Wat super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het dekbed en hoeslaken.
We wensen je nog een heerlijke nachtrust toe.

Zomerlaken

Mooi op tijd geleverd. Mooi en eenvoudig verpakt, leuke attentie eromheen. ; )
Ik heb een koel zomerlaken gekocht, voor een warme zomer. Nog niet gebruikt, dus.

8 marca 2024

Beste J,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

We wensen je alvast een heerlijke nachtrust toe met het hoeslaken.

Oceniono na 4 z 5

Overzichtelijke site en snel verzonden

Overzichtelijke site en snel verzonden, het was alleen jammer dat ik voor een ophaalpunt had gekozen en het alsnog naar mijn huisadres gestuurd werd. Maar de kwaliteit van de producten maakt alles goed

17 marca 2024

Beste Natasja,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Onze excuses dat het niet helemaal goed is gegaan met het adres, gelukkig dat we het goed hebben kunnen maken met de kwaliteit, dat vinden we fijn om te lezen.

We wensen veel plezier met onze producten.

Florrèl®

Oceniono na 4 z 5

Mooi materiaal, maar afwijkende kleur tov webversie.ur

In fraaie doos verpakt en zag er verder goed uit. Alleen jammer dat de kleur afwijkt van de webversie.

22 marca 2024

Beste Frederike,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.

Wat jammer om te lezen dat de kleuren niet overeen kwamen. We gebruiken de meest overeenkomende kleuren van onze producten op de website, dit kan per scherm ooit afwijken helaas, wel is het altijd mogelijk om de producten te ruilen.

Foutje prima opgelost.

Na mijn bestelling, die zeer snel werd uitgeleverd. werd in eerste instantie een product met de verkeerde kleur geleverd.
Na een telefonisch overleg kon deze geretourneerd worden en werd de volgende dat het product met de juiste kleur alsnog uitgeleverd.
Dank voor de correcte oplossing.

6 marca 2024

Beste Harm,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn dat we het snel op hebben kunnen lossen voor je.

Team Florrèl

Oceniono na 4 z 5

Problemen met website worden…

Problemen met website worden persoonlijk feilloos opgelost. Vertraging worden correct overbrugt. Volgende bestelling wordt bij Forrel gedaan. Kwaliteit geweldig.

13 marca 2024

Beste T.Spek,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat leuk om te lezen dat je zelfs weer een bestelling hebt geplaatst omdat je zo tevreden bent.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej