Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heerlijk zacht en soepel beddengoed. Ze laten wel veel draadjes los, misschien is dat de nieuwheid. De linten van de verpakking kan je evt aan de dekbedden stikken zodat je dit vast kan knopen aan de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik kan mij bij de meeste voorgaande reviewers aansluiten inzake de geleverde kwaliteit van mijn all seasons dekbed (twee gelijke aan elkaar verbonden delen die ook makkelijk d.m.v. drukknoopjes kunne... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vroeger had ik een heerlijk matras overtrek met Lyocell stof, maar deze werd nergens meer verkocht. In mijn zoektocht naar het perfecte beddengoed kwam ik via Undiemeister terecht bij Florrèl. De d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nette verpakking, vlot verzonden en zeer fijne kwaliteit beddengoed. Door eerdere ervaringen met andere merken wisten we al dat we per se iets met Tencel erin wilden en geen 'crispy' (=ruwer en 'kreu... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z pościelą

Informacje o Florrèl®

Napisane przez firmę

Het team van Florrèl® is het team achter Undiemeister®, met ruime ervaring in duurzaam en premium textiel

Al meer dan 10 jaar werken wij met duurzame materialen, die zich van conventionele stoffen onderscheiden op kwaliteit in relatie tot het gebruik van die stoffen. Duurzaam moet in onze visie kwalitatief hoogwaardig zijn. Daarin is het gebruik van die stoffen en dus van de artikelen die daarmee zijn gemaakt, toonaangevend. Beddengoed vraagt andere prioriteiten dan bijvoorbeeld ondergoed of essential herenkleding, zoals Undiemeister® dat biedt. Slapen is een andere ervaring, een ander moment.

Goede temperatuurregulering bijvoorbeeld, werkt bij beddengoed net iets anders. Andere textieltechniek (weven vs. breien bijvoorbeeld) en andere verhoudingen in de samenstelling. Ventilatie en goede vochtafdrijving, samen met antibacteriële kwaliteiten, moeten afgestemd zijn op het gebruik. Op de nachtrust dus.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met fabrikanten die net als wij de combinatie tussen maximale duurzaamheid en optimaal premium kwaliteit onderstrepen. Zo heeft onze Duitse dekbedden fabrikant in 2022 de prestigieuze “European Green Award 2022” prijs gewonnen, uit honderden deelnemers. Dat is iets om trots op te zijn.

Om de combinatie duurzaamheid en premium kwaliteit te kunnen waarborgen, komen de artikelen van Florrèl uit Portugal en Duitsland.

Het assortiment van Florrèl®

Florrèl heeft zich volledig gericht op de beste kwaliteit home textiles. Hieronder verstaan wij:

Beddengoed (bedtextiel)

Een mooi assortiment hoogwaardige dekbedovertreksets in 4 verschillende kleuren en hoeslakens.

Badgoed

Hoogwaardige en zeer zachte handdoeken en washandjes en verschillende kleuren.

Dekbedden

Een mooi winter dekbed (4-seizoenen dekbed), een herft/lente dekbed en een zomer dekbed en verschillende afmetingen.

Kussens

Een premium kwaliteit kussen waarbij je zelf de dikte van jouw kussen kunt bepalen door de vulling van de kussen aan te vullen of juist leeg te halen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Snelle en goede afhandeling

Snelle en goede afhandeling.
Dekbedhoes ziet er keurig uit met zowel drukknopen als ook mogelijkheid voor instoppen met stroken.

3 lipca 2024

Beste Marian,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over het dekbedovertrek.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

3 lipca 2024

Beste Claudia,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering van onze producten.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en fantastische…

Snelle levering en fantastische kwaliteit. Echt heel tevreden met de aankoop en service

30 czerwca 2024

Beste Chantal,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten.

ziet er prachtig uit

ziet er prachtig uit , mooi product

30 czerwca 2024

Beste Joke,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten.

Prima service

Een dag later dan beloofd, verder prima.

7 lipca 2024

Beste Smit,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Onze excuses dat het een dag later is binnengekomen.

We wensen je veel plezier met je producten.

Heerlijk hoeslaken!

25 czerwca 2024

Beste Kim,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over het hoeslaken.

Oceniono na 4 z 5

Prima dekbedovertrekken en een snelle levering.
Jammer dat je moet betalen voor het ruilen van een product.

24 czerwca 2024

Beste Annemie,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de dekbedovertrekken en snelle levering.
Bij het retourneren zijn de retourkosten inderdaad voor de klant zelf, maar wij betalen dan weer de verzendkosten voor het geruilde artikel op te sturen.

Oceniono na 5 z 5

Correct geleverd en voldoet aan alles

Correct geleverd en voldoet aan alles. De kwaliteit dekbedovertrek is perfect.

16 czerwca 2024

Beste Ingrid,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.
Wat fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en de levering van het dekbedovertrek.

Oceniono na 1 z 5

Mijn bestelling zou 17 juni verzonden…

Mijn bestelling zou 17 juni verzonden zijn ?????? Nooit geleverd !!
Al verscheidene mails hieromtrent verstuurd,nog steeds geen antwoord.
Mvg lieve

16 czerwca 2024

Beste Lieve,

Wat vervelend dat het pakket nooit is aangekomen.
Het pakket is 17 juni inderdaad verzonden maar helaas zoek geraakt bij de post. We hebben dit voor je opgelost door het pakket opnieuw te verzenden.

Wanneer je een bericht naar de klantenservice stuurt zullen we deze altijd binnen twee werkdagen beantwoorden. Je kunt ons ook op alle werkdagen van 8:30-17:00 telefonisch bereiken.

Topkwaliteit

Topkwaliteit. Erg mooi en zacht.

15 czerwca 2024

Beste Ton,

Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden over onze producten!

We wensen je veel plezier met onze producten.

Klantenservice reageert snel

Klantenservice reageert snel, snelle uitlevering

20 czerwca 2024

Beste GKR,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de klantenservice en de snelle levering. Hopelijk ben je net zo tevreden over onze producten.

Verzending

Verzending, verpakking en het overtrek zelf allemaal prima. Ik miste alleen een wasvoorschrift.
Als je onder de warme kant wil slapen, moet het label met warm dan naar boven of beneden?

9 czerwca 2024

Beste Loes,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen.

Wanneer je onder de donkere zijde ligt lig je onder de koele kant, wanneer je onder de lichte kant ligt lig je onder de warme kant.

Het wasvoorschrift staat op de website bij de producten en er zit een waslabel in de binnenkant van de producten.

Team florrèl®

Goede en mooie kwaliteit

Goede en mooie kwaliteit. Mooi afgewerkt en handige drukknopen om dekbed dicht te maken

3 czerwca 2024

Beste Annette,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de drukknoopjes.

We wensen je veel draagplezier!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

27 maja 2024

Beste Nelly,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van Florrèl en de snelle levering daarvan.

Hopelijk tot ziens in onze webwinkel.

Top service

Snelle service, prachtige handdoeken

3 czerwca 2024

Beste MKM Legal Eenmanszaak,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de handdoeken.

Hopelijk tot ziens in onze webwinkel.

Groot comfortgehalte.

Het beddengoed heeft een groot comfortgehalte. Heerlijk om onder te slapen.
In het kussensloop zat een foutje en is meteen prima opgelost.
Zeer vriendelijk klantenservice-personeel.

2 czerwca 2024

Beste Marina,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen.

We vinden het fijn dat je tevreden bent over de producten en over de klantenservice, dat is een mooi compliment.

21 maja 2024

Beste Manuela,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.

Oceniono na 3 z 5

We hebben nu drie nachten geslapen…

We hebben nu drie nachten geslapen onder Florel maar we merken Geen verschil in cool of warm dat is een teleurstelling

26 maja 2024

Beste Miriam,

Wat jammer om te lezen dat je geen verschil voelt.

De stof bestaat uit Tencel (biologisch katoen) en uit organisch katoen, het Tencel katoen heeft de eigenschap dat het koeler en frisser aanvoelt en het biologisch katoen voelt warmer aan.
De stof is in Portugal zo geweven dat bij de ene kant alle tencel vezels boven liggen en bij de andere kant de vezels van het biologisch katoen.

WOW, een cadeautje!!

Hele snelle levering, het dekbedovertrek & hoeslaken in 2 prachtige luxe dozen, het was bijna jammer om het uit te pakken.
Het zag er zeer verzorgd uit, complimenten!!
Mooie kwaliteit, heel blij mee!

26 maja 2024

Beste Agnes,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen.
We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo enthousiast over onze producten bent.

We wensen je een heerlijke nachtrust toe!

Fantastische stof

Ik heb een hoeslaken gekocht en het is echt een fantastische stof. Slaapt heerlijk fris

17 maja 2024

Beste Collin,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze hoeslakens.
We wensen je een heerlijke nachtrust toe!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej