Floor Tec  Recenzje 55

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Har netop fået udført et rigtig fint stykke arbejde af Floor Tech i form af gulvafslibning, lud og sæbe behandling af mit gamle trægulv. Kommunikationen og samarbejdet gik super med Jonas og Nicklas,... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Flot omslibning

Nicklas og Co. omsleb vores trægulv efter et skidt forsøg fra en der havde det i hænderne før dem

Det er blevet megaflot, og det klarede de på kort tid helt som aftalt!

5 lutego 2024
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Dygtige, effektive og behagelige håndværkere

Vi er utrolig tilfredse med slibning og lakering af vores gulve. Venlige, opmærksomme og hjælpsomme håndværkere, Emil og Niklas. De måtte arbejde ekstra hårdt på en trappe med fernis på trinene, og gjorde det uden brok og til den aftalte pris. Kommer til aftalt tid, laver et godt stykke arbejde, og er behagelige at have i huset. Kan kun anbefale!

23 lutego 2023

Nemt, hurtigt og professionelt

Nemt og hurtigt at få et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til at få ordnet gulvet.
De kom på aftalt tidspunkt og efter at have set på gulvene ændrede vi lidt på planen, da de fandt en bedre løsning end vi havde bedt om tilbud på.
Gulvene er blevet super flotte og vi er rigtig tilfredse. Klart anbefalelsesværdigt!

9 lutego 2023
Oceniono na 4 z 5

Service og kommunikation i top

Overordnet godt stykke arbejde. Som altid, var der nogle småting, men disse blev hurtigt udbedret. Samlet set 4/5 stjerner. Den sidste stjerne havde været udløst, hvis leverancen havde været 100% fejlfri. Kommunikation og service var helt i top.

14 lutego 2023

Floor Tec Gulvafslibning er pisse gode

Floor Tec Gulvafslibning har været og ordne vores gulve - nedslibning med efterfølgende matlakering - og vi er så tilfredse med resultatet🌟 Vi har følt os i de bedste hænder, og rådgivningen har været i top fra start til slut. Så mangler I en gulvsliber/behandler, kan vi varmt anbefale Floor Tec Gulvafslibning.

24 stycznia 2023

Super service!

Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Meget god service. Jeg fik råd og vejledning med på vejen og resultatet blev super fint. Fik afhøvlet gulve og trappe. Det er så flot!!

4 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Floor Tec får helt klart vores…

Floor Tec får helt klart vores anmeldelse og vi bruger dem gerne igen næste gang vores parketgulv skal slibes. De kom som aftalt og udførte arbejdet hurtigt og godt. De kom med en god vejledning til, hvordan gulvet skal behandles og vi fik også forskellige plejemidler med til det. Super god service!

23 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Flotte gulve og godt samarbejde

Floor Tec har leveret et supergodt arbejde - smukke lyse og glatte gulve. Og så er Niclas og Jonas søde og nemme at samarbejde med. Holder alle aftaler, giver god rådgivning og besvarer tålmodigt alle spørgsmål. Alt gik efter planen, da de sleb og behandlede gulvene i hele lejligheden.
De fleste af rummene fik lud og hvid sæbe, og resten fik hvid lak. Resultatet er flot, og vi er meget glade og tilfredse.

8 listopada 2022
Opinia niezależna

Superfint og nemt :-)

Hurtig til at komme, superflotte gulve som ser næsten nye ud selvom de er fra 1968, meget lidt støv og gode til at informere undervejs i processen. Virkeligt nemt og godt forløb.

16 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Superflot resultat og venlig betjening

Superflot resultat og venlig betjening. Floor Tec har slebet og behandlet trægulvene i vores lejlighed. Gulvene var meget trætte efter, at der har boet unge mennesker i lejligheden i 8 år. Efter behandlingen er gulvene igen som nye. Hermed de allerbedste anbefalinger af Floor Tec.
mvh
Anne-Marie

22 października 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej