Min datter fikk Luna floofers nylig. Den er med henne heletiden. Hun sliter med angst og har hatt god hjelp fra denne. Tyngden er beroligende og hjelper henne og roe ned på kveldstid. Varmeputer holde... Zobacz więcej
Vi har nu haft Kalle boende hos os i knap to uger, og han er allerede blevet en uadskillig del af familien og vores datters trivsel. Vi købte ham hos Floofers, og vi er utroligt glade for... Zobacz więcej
Kjøpte en floof pute, og det har abselutt hjulpet meg på søvn og når jeg trenger å få stresset ned. Den er blidt så populær her i huset at guttungen på 11 stjeler den hele tiden, og det fungerer super... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Har du eller dit barn brug for ekstra tryghed og ro? Så kan en tyngdebamse, tyngdepude eller tyngdetæppe fra FLOOFERS® være løsningen for dig. FLOOFERS® er en effektiv hjælp til børn, unge, voksne og ældre, som oplever psykisk eller motorisk uro, søvnudfordringer, sanseforstyrrelser samt ved overbelastning eller angst. Når du vælger en FLOOFERS® tyngdebamse, tyngdepude eller tyngdetæppe med “maven” fyld af kirsebærsten, får du et rigtig godt alternativ eller supplement til tyngde- og kugledyner🧡
Messingvej 34A, 8940, Randers SV, Dania
- info@floofers.dk
- floofers.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Giver ro med det samme
Jeg har mange patienter der har brugt den til at falde til ro, og andre unge fortæller at de bruger den, når de går til eksamen, har svært ved at sove eller skal ud og flyve - så kan de sidde med den og finde ro. Virker med det samme - virkelig lækkert design!
Tryghed bamse
Vores søn er handicappede og har brug for trygkhed, så da vi så at i havde en bamse som kunne ham tryghed. Måtte vi bare købe en til ham og han er glad for den
Helt fantastiske bamser og tæpper
Helt fantastiske bamser og tæpper. Min søn falder til ro med det samme og kan lytte lige så stille til godnathistorie. Det er en helt anderledes oplevelse at putte nu.
Det var så skønt at læse den lille historie om bamsen, der følger med. Det giver et særligt forhold til bamsen
Floofers anbefales til alle aldre💜
Bestilte Felix Floofer til en ung dame, som kunne bruge en tyngde kat. Den kom et par dage efter i lækker indpakning og fin hilsen 💜 Tusind tak. Super lækkert produkt, som virkelig gør en forskel 💜💜💜
Problemfri og hurtigt handel samt…
Problemfri og hurtigt handel samt levering.
Fungerer som tiltænkt her hos os!
Dejlige bamser
Dejlige bamser. Vores søn på 6 og datter på knap 4 har fået en kanin og en kat. Vores søn finder tryghed ved sin kanin og hjælper ham når det er svært at sove og bare være.
Vores datter synes at sove en tungere søvn efter at have fået sin kat. Tyngden giver en god effekt og hun kommer ikke i samme grad ind om natten eller vågner lige så tidligt som før. Meget positive omkring dem.
Dejligt produkt
Nem hjemmeside, hurtig levering, flot pakket ind.
Tyngdepuden er lige som den skal være. Mega blød og nem at bruge og hjælper med en roligere søvn.
Jeg har selv en tyngdebamse
Jeg har selv en tyngdebamse, som jeg er meget glad for. Den giver ro og tryghed. En helt fantastisk opfindelse. Helt klart en anbefaling herfra.
De dejligste bløde bamser
De dejligste bløde bamser, som har givet begge mine børn ro og tryghed, både når energien er svær at styre og ved sengetid. Den lille historie der følger med bamsen har været med til, at give en oplevelse af, at andre (selvom det “bare” er en bamse) også kan have svært ved noget og behov for hjælp.
Jeg var meget i tvivl om jeg skulle bruge så mange penge på (endnu) en bamse- men det har været alle pengene værd🌸
Tak til Carol for rigtig god vejledning og hjælp ifm. at finde den rigtige vægt.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 🥳
Den bedste bamse for min søn
Jeg ville bare sige at jeg har haft et rigtig godt forløb med Floofers lige fra råd omkring hvilken bamse ville være bedst med hensyn til vægten og omkring at der var en masse informationer om bamsen.
Kvaliteten af stoffet og kirsebærsten er virkelig god og man har mulighed for at varme eller køle dem, så det kan hjælpe alt efter hvad man har brug for.
Denne bamse har virkelig hjulpet min søn med at finde ro og sove om aftenen og med lidt ekstra varme efter at have opvarmet stenene, så fik han virkelig ro.
Under sygdom har kulden hjulpet på den feber ramte krop.
Før kunne han vågne mange gange og have svært ved at finde ro. Nu krammer han Balder og sover videre.
Det har også hjulpet ham med at finde ro, når han kommer hjem fra skole og når han skal lave lektier. Der er ikke lige så mange “Jeg skal lige noget”, for han bliver grounded i stolen/sofaen.
Denne bamse har været med til at skabe ro og omsorg for min søn, som har det svært. Jeg har selv brugt den, når jeg har haft uro i kroppen og det gør at jeg slapper fuldstændig af og får ro.
Jeg giver 100 procent min anbefaling til alle, som har børn med uro og/eller søvnproblemer.
Det er ikke sidste gang vi handler der.
Vi har alle vår egen Floofers
Guttene mine har en floofers hver og den er alltid i senga og med på reise. Den hjelper Guttene med å sove og for å roe ned på kvelden. I bilen på reise blir den med som noe kjent, den kan brukes som pute og formes. Den roer ned reise nerver og gir god trygghet. Minsten som har hatt mye mareritt har hatt veldig godt av sin floofer. Jeg har også min egen og den gjør underverker når det er den tiden av måneden, det er godt med litt tyngde og varme på magen.
Puderne bruges flittigt
Har købt to puder til brug i familien. Fin kvalitet. Lækkert blødt ydre stof. Har kun prøvet at afkøle kirsebærstenene. Puden blev holdt kølig længere end forventet. (Ganske brugbart i overgangsalderen 😉) Har endnu ikke prøvet at varme kirsebærstenene. Vores pige elsker at putte med puden, når hun ligger og slapper af.
Utrolig god bamse for min 14 åring som…
Utrolig god bamse for min 14 åring som har Adhd. Hun sover roligere og har en tyngde oppå seg på rolige dager, og mellom armene på bedre netter
Min søn fik sig en Theo
Min søn fik sig en Theo. Den vigtige del i oplevelsen var ejerskab med adoptionsbevis og barnets egen underskrift.
Min søn bliver gal fra 0-100 der kan Theo være med til at han mærker sig selv igen og falder ned. Han er en vigtig del af familien. Han skal være med til at putte.
Så har vi Thilde. Hun ligger fast hos mig, da min datter sover hos mig. Når jeg har det træls i kroppen låner jeg Thilde for at finde mig selv og finde ro.
Vi er så glade for vores koalaer.
Bestilte Ollie til mitt barnebarn
Bestilte Ollie til mitt barnebarn, og han er helt nydelig.
Han falt i smak, barnet ble superglad, er allerede en bestevenn for henne :)
Den bedste kontorkammerat!
Den bedste kontorkammerat!
Vi har fået Herbert, vores tyngdebamse, på kontoret, og han har været en sand gamechanger! Når vi sidder med store projekter og pressede deadlines, er det utroligt beroligende at have ham på skødet. Tyngden giver en dejlig følelse af ro og grounding, hvilket virkelig hjælper med at reducere stress og holde fokus.
Vores datter Sofie er meget glad for…
Vores datter Sofie er meget glad for sin Karla. Den hjælper hende med at finde ro og sove bedre
Super sød og hjælpsom bamse
Vi er virkelig glade for vores bløde nye ven. Den har især hjulpet min datter med at finde ro om aftenen og falde hurtigere i søvn. Og så er der kamp om hvem der får lov at sidde med den på skødet i sofaen😂
God service- bamsen lever fuldt op til…
God service- bamsen lever fuldt op til forventningen. Min datter sover med den hver aften nu.