Ben goed geholpen geworden door Flient, zowel telefonisch en via Whatsapp. De eerste keer een Flient Smartlock Eon en de tweede keer waren het batterijen voor het slot. Omdat de batterijen bij een... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
telefonish goed geholpen. verzending ging vrij vlot 1 dag vertraging valt nog mee. Het werkt prima , Enige opmerking die ik hier wel bij wil geven is let op de pijltjes dit staat later aangegeven bij... Zobacz więcej
Ik heb twee slimme sloten van Flient gekocht en ben echt onder de indruk! Ze zien er super strak en mooi uit, de installatie is in letterlijk 2 minuten gepiept en de app is ontzettend handig en doel... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Flient is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar de perfecte balans tussen geavanceerde beveiliging, ongeëvenaard gemak en betrouwbare connectiviteit. Met onze slimme sloten hoef je je nooit meer zorgen te maken over verloren sleutels of ongeautoriseerde toegang. Onze toewijding aan topklasse beveiligingstechnologie, gecombineerd met naadloze integratie in jouw slimme thuisnetwerk, biedt jou gemoedsrust en ultiem gebruiksgemak. Of je nu tijdelijke toegang wilt verlenen aan gasten, op afstand jouw deur wilt vergrendelen of gewoon op zoek bent naar een duurzame en betrouwbare oplossing, Flient staat klaar om aan jouw behoeften te voldoen.
Dane kontaktowe
zwettestraat 24D, 8912AV, LEEUWARDEN, Holandia
- 0610145213
- info@flient.nl
- flient.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik heb het nu ruim een jaar goed slot…
Ik heb het nu ruim een jaar goed slot voor redelijke prijs en support en service top
Snel geleverd correct aangekomen
Snel geleverd correct aangekomen , wat technische issues bij installatie hub..maar uiteindelijk geslaagd
Op onze poort bevestigd
Op onze poort bevestigd, ging super snel door alleen het cilinder te vervangen. Beste prijs kwaliteit volgens mij.
slimme sloten van Flient…
Ik heb twee slimme sloten van Flient gekocht en ben echt onder de indruk!
Ze zien er super strak en mooi uit, de installatie is in letterlijk 2 minuten gepiept en de app is ontzettend handig en doeltreffend in gebruik. Alles werkt soepel en intuïtief.
Echt een top product voor dit geld. Zeer tevreden en zou ze zeker aanraden!
We hebben de Flient deur slot al enige…
We hebben de Flient deur slot al enige dagen in gebruik, hadden we dit maar jaren eerder in ons bezit gehad. Wat een gemak om de deur te openen met een enkele vingerafdruk. Heerlijk als je met de boodschappen voor de deur sta. Ook met de cijfercode makkelijk openen. Al met al een kwaliteitsproduct van de bovenste plank.
Prima service
Snelle koppeling van het slot zonder haperingen. Duidelijke beschrijving.
Goede service extra insteekslot ontvangen omdat bijbehorende slot te klein was voor het gat in de deur. Helemaal blij mee, hopelijk blijft dat zo.
Super Cervice van Flient, iedereen aan te raden.
Ben goed geholpen geworden door Flient, zowel telefonisch en via Whatsapp.
Omdat de batterijen bij een pakketpunt van DHL terecht waren gekomen, heb ik de verzendkosten terug gekregen, kan toch niet beter, perfecte Cervice.
Tot de volgende keer.
Groetjes Fam Jacobs Hans en Karin uit Brunssum.
Mooi product.
Mooi product.
Heb in het verleden een andere soort smart lock gehad en dat werkte niet naar behoren.
Een echte aanrader dit 👌🏻
Prima service
Prima service, snel bereikbaar via whatsapp en het product werkt prima. Aanrader.
Prima service, goed product
De bestelde cilinders waren snel in huis. Nu 2 weken in gebruik en bevalt prima
Waarom een digitaal slot
Waarom digitaal slot, onze zoon vergeet vaak zijn sleutels, nooit zijn telefoon. Probleem is nu opgelost. Installatie was geen enkel probleem, bijna te simpel. Het was even wennen aan het idee van veiligheid, samen met een video deurbel nu dubbel zo veilig ivm meldingen via de telefoon //wie komt en gaat. We kiezen er wel voor om ook bij vertrek het slot te draaien in het nachtslot. De extra tags zijn een uitkomst, deze hangt aan de auto sleutel. Ik moet wel zeggen dat we een tweede deur hebben met een normaal slot wat rust geeft als backup .Voor een zestigplussers blijft je toch een beetje ouderwets . Het is echter een mooie uitvinding waar we inmiddels aan gewend zijn .
M v.g. fam.Hessel
Goed contact
Goed contact, goede service, bedrijf telefonisch goed bereikbaar. Snelle levering.
Zeer goede service gekregen
Zeer goede service gekregen. Een jaar geleden een slot besteld, die niet meer goed werkte. Geheel kosteloos en zonder moeite een nieuw en beter exemplaar gekregen. TOP!
Heel mooi product...
Heel mooi product.... Goede werking.
Klein minpuntje is de beschrijving en uitleg, dit zou zoveel makkelijker kunnen...
Goed bedrijf
Goed bedrijf, goede prijzen en snelle levering. Bij vragen krijg je een snelle reactie en bij problemen krijg je snel een nieuw produkt opgestuurd. Al met al een top bedrijf.
Prima ervaring
Ondanks dat het slot uiteindelijk niet voldeed aan mijn specifieke wensen was het mooi gefabriceerd en
niet duur. Verder heb ik desondanks een goede service ontvangen.
Binnen 3 minuten geïnstalleerd
Binnen 3 minuten geïnstalleerd, voelt stevig aan en is van metaal, dus kan niet gemakkelijk geblokkeerd worden.
Mooi product
Mooi product, werkt goed. Service erg goed. Net geen 5 sterren...
Heb nog een issiue met de batterijen.
Die zijn bijzonder snel leeg.
Maar verder erg tevreden over.
Wel een aanrader.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.