5 stjerner her fra jeg købte normalt fra idhosting men da jeg fandt ud af hvor billigere og bedere vpser flaxhosting havede skynte jeg at skifte til dem hurtig levering fik min vps på 2 minuter efte... Zobacz więcej
Der er mange bedre alternativer, som giver bedre ressources. Det er vildt man kan tage så mange penge for noget som knap nok virker.
Deres hjemmeside har trukket vores penge for tideligt, og nu hvor den ik er aktiv pga den først skulle komme i brug fra den 3 dec. Nu ville ejerne af flaxhosting ik give pengene tilbage, selvom den ha... Zobacz więcej
Jeg kan anbefale "FlaxHosting" Fordi de er effektive og super hurtige, jeg er en af deres få sponsors og de havde problemer med deres kundeside og jeg får min server allerede idag! :) Fanta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Vi er et professionelt hosting selvskab som går mere op i kvalitet end pris. Vi sammen sætter kvalitet til vores priser, så vi altid har fair priser. Vi ønsker alt godt for vores kunder og gøre dem glade, derfor er vores support i top. Vi har alt fra livechat til ticket system, vi benytter også discord og har support der.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
en god vps og den viker
Mega god service
Mega god service. kunne godt være et støre valg og beder vps´er men det er nu underrated vps firma
Nem og hurtigt VPS
Har haft ingen problemer ind til vidre i forhold til IdHosting hvor først kom der ingen browser med, så corruptede hele min server og nu kan jeg slet ikke engang connecte til deres Vps. Flaxhosting der i mod er bare meget bedre.
Den bedste vps hosting
Flaxhosting er en godt vps hosting de har den bedste ejer som er flaxdoe han er virklig flink og han hjælper godt både med at sikre ddos men også bare med udvikling jeg har to vpser fra flaxhosting da det ikke er scam og det er nok det bedste jeg har haft før
FlaxHosting Oplevelse
Meget seriøst firma. Gode VPSer og hurtigt og godt service. Kan 100% anbefale
hjælper
De er rigtig gode til at hjælp dem som ikke ved så meget og en vps
god support gode vpser virkelig w
5 stjerner fordi at flax hosting er et…
5 stjerner fordi at flax hosting er et godt hosting firma og maget gode support og gode til at hjælpe
VPS Priser og Hjælp af opsætning
Jeg er meget tilfreds med jeres valg af VPSer, i tilbyder dem til en god pris og i er altid friske på at hjælpe jeres kunder. Jeg synes det kunne være fedt, hvis i tilføjede et rank på discorden som hedder "Køber" eller lign så folk kan se, hvem der har købt hos jer. Ellers så vil jeg bare sige, at det er mega godt VPS hosting firma i har jer.
// BoxiYT //
Rigtigt god vpser og support
Rigtigt god support og virkelig god hjælp til at sætte serveren op. Et par flinke gutter med go energi og i det hele taget virkelig gode vpser og go hjælp
super god service og lækker ejer.
Verdensklasse Virksomhed
Super god kundeservice og support fik min vps inde for 2 minutter og den har kørt fejlfrit ligesiden
Mega god hosting
Helt vildt god hosting, den køre smooth og elsker bare at have server med ham. Bedte mand ever!
God oplevelse
god support og deres produkter lever op…
god support og deres produkter lever op til krævne helt i top fra min side af
God oplevelse
Har købt 1 vps fra hjemmesiden og alt virker bare som det skal :)
Jørgen køber 3 gange vps-4
Jeg har købt deres vps-4 3 gange og det gik uden nogen problemer deres hjemmeside er jo som noget smør på brød med et blink med et øje gik den igennem med min bank og der er squ ikke så mange penge tilbage desværre men deres vps'er er super de har et AMD Ryzen 7 5800X grafikkort som køre bedre end mayonnaise der er på brød altså man kan næsten smage kethupen i ens tunge
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.