5 stjerner her fra jeg købte normalt fra idhosting men da jeg fandt ud af hvor billigere og bedere vpser flaxhosting havede skynte jeg at skifte til dem hurtig levering fik min vps på 2 minuter efte... Zobacz więcej
Der er mange bedre alternativer, som giver bedre ressources. Det er vildt man kan tage så mange penge for noget som knap nok virker.
Deres hjemmeside har trukket vores penge for tideligt, og nu hvor den ik er aktiv pga den først skulle komme i brug fra den 3 dec. Nu ville ejerne af flaxhosting ik give pengene tilbage, selvom den ha... Zobacz więcej
Jeg kan anbefale "FlaxHosting" Fordi de er effektive og super hurtige, jeg er en af deres få sponsors og de havde problemer med deres kundeside og jeg får min server allerede idag! :) Fanta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Vi er et professionelt hosting selvskab som går mere op i kvalitet end pris. Vi sammen sætter kvalitet til vores priser, så vi altid har fair priser. Vi ønsker alt godt for vores kunder og gøre dem glade, derfor er vores support i top. Vi har alt fra livechat til ticket system, vi benytter også discord og har support der.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Kæft en legende hosting kan klart…
Kæft en legende hosting kan klart anbefaledes rigtige gid kundeservice 5/5 stjerner her fra god DDoS beskyttelse
Købte vps og fik den efter 5 minutter…
Købte vps og fik den efter 5 minutter super god service og god oplevelse og god ddos beskyttelse. kan klart anbefales
Virkelig en kedelig oplevelse
Virkelig en kedelig oplevelse. Siden gik i stå og jeg måtte på ny taste betalingesoplysninger, for så at ende med to produkter, hvor intet af det kom til at virke. Brug pengene på noget andet...
Lynhurtig og effektiv support
Min dreng og en af hans kammerater har været i gang med at sætte en Fivem-server op og det gik lidt i hårknude for dem.
Jeg kontaktede Flax-supporten og fik lynhurtigt hjælp af Mikkel - dét var bare en super oplevelse og er helt klart med til at give indtryk af, at Flax er her for kunderne !!
VPS03+
Rigtig god hjemmeside som er nem at finde rundt i, og fantastiske priser samt support!
Søn købte vps
Min søn købte en vps derinde fra og var meget tilfreds med den, generelt god oplevelse.
elsker flaxhosting
jeg elsker den vps jeg har købt den virker super godt jeg kan rigtigt godt lide flaxhosting
God kundeservice
Det var første gang jeg har noget at gøre med vps, så havde ingen erffaring, men der var sindsyg god kundeservice. 5/5 fra mig.
Rigtig tilfreds
Gode produkter til gode priser. Jeg er yderst tilfreds.
Jeg elsker d god vps
Jeg elsker d god vps
Mega god service. kunne godt være et støre valg og beder vps´er men det er nu underrated vps firma
Jeg anbefaler dem rigtig meget da de…
Jeg anbefaler dem rigtig meget da de har go service og det er nemt
De giver den bedste service og ejern er virkelig sød deres vpser er hurtige og dur perfekt ingen fejl og deres kontrol panel er også hurtigt
Super Hurtig levering af din ting som…
Super Hurtig levering af din ting som er en god ting at gøre så ja god support
Det er en sød ejer og de er syget…
Det er en sød ejer og de er syget gode/hurtig til at send din adgang code til din vpn/vps og så det noge gode vpser til gode piser kun godt bilve sat lidt ned i pris men ellers er den fint nok
Fin Hosting men L0rte Kundeservice
God vpser med fin nok priser. L0RTE KUNDESERVICE altså min vps blev ddosed og de hjalp ik en skid. De sagde bare det var min egen skyld!

Odpowiedź od FlaxHosting
Min oplevelse hos flaxhosing
der var Mega hurtig Support hjælp og de kunne svare på næsten alle spørgsmål
De hjælp folk når man har brug for det
De hjælp alle elsker at køb her ind
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.