Op zich werkt het programma goed. Echter had ik niet goed opgelet en zat een duur abonnement vast. Het abonnement opzeggen is best simpel Dus toch een beetje tevreden. Voor mij was het programma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
This is a scam firm. Somehow, they manage to obtain your credit card number and debit your account for €0.50. No authorization is required for such small amounts. Consequently, you are stuck with a mo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Die Website ist sehr praktisch für Menschen, die täglich viele Umrechnungen vornehmen müssen. Sie läuft wirklich flüssig und die Umrechnungen sind von guter Qualität. Es gibt keine bösen Überraschunge... Zobacz więcej
sono dei truffatori legalizzati ti fanno convertire un file in pdf al costo di € 0,50 poi senza ulteriori sottoscrizioni di abbonamenti ti arriva sulla medesima carta di credito un addebito di€ 39,90... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
LADRI.
Ho provato il loro pessimo servizio, pagando 0,50 euro.
Poi ho immediatamente annullato l'abbonamento tramite il loro sito ed invece ho ritrovato il pagamento del mese intero, con l'abbonamento attivo. Ladri.
I paid for a conversion but they did not deliver. I woud not recommend this site!
Ich wollte zwei pdfs zusammenführen, Kosten 99 Cent. Nur mit dem Akzeptieren der AGBs schliesst man ein Abo für 30€ monatlich ab. Absolut jenseits, Finger davon lassen!!
LIEFST 0 STERREN. Heb nooit voor een abonement gekozen. 1x een bestand omgezet voor 50 cent. Ze maken er dan zelf een abonnement van en nu kom ik er heel moeilijk weer vanaf. NIET AAN BEGINNEN. KL*TEN SITE!!!!!
Ik heb mijn registratie binnen 7 dagen opgezegd, dezelfde dag zelfs. Toch blijkt nu dat deze opzegging niet geaccepteerd is en ik een abonnement betaal. Onbetrouwbaar.
Ich habe für das Abo bezahlt und dies pünktlich schriftlich gekündigt. Trotzdem hatten sie mir die Kosten monatlich belastet. Sie sind auch nicht auf meine Email-Anfragen eingegangen. Frechheit.
Ook ik hetzelfde eerst €0.50 en ineens 29.50 van mijn creditkaart af. Inmiddels mijn creditkaart geblokkeerd
Dovevo convertire un file PDF costo 0,50cent mA insieme e stato attivato un abbonamento di 29.90euro che mi estato addebitato ho mandato email per il rimborso ma niente anche se erano passati 12giorni.insoma truffato e in più ho dovuto bloccare la carta di credito.🤣
Dezelfde ervaring als hiervoor beschreven door anderen. In november 2024 0,50 afgeschreven. Daarna werd er doodleuk elke maand 29,90 afgeschreven. Had dit te laat door.
Flash PDF. In februari 0,50 cent overgemaakt om een pdf bestandje te downloaden. Wordt er ineens ook 29,90 betaald zonder door te hebben. Kan het bedrijf niet bereiken. Heb een nieuwe creditcard moeten aanvragen om deze oplichterij te stoppen. We zijn helaas niet de enige en hopelijk stopt dit soort transacties.
Dovevo convertire un pdf in pdf.p7m e mi sono affidata a questo sito. Purtroppo anche se ti fa inserire una firma sul documento, non produce un pdf.p7m davvero valido ( per farlo occorre la firma digitale). Il servizio costa 0,50€ ma attenzione… stai in realtà sottoscrivendo un abbonamento e dopo una settimana ti verranno addebitati più di 20€. Io per fortuna me ne sono accorta casualmente e ho disdetto… ma vediamo! Non mi fido molto…
Afzetters!! Ze zijn vrijwel niet te bereiken. Ook mijn ervaring is dat eerst een geringe betaling van € 0,50 wordt gevraagd voor het omzetten van een JPeg bestand naar PDF. Een paar dagen later wordt er doodleuk €29,90 van je rekening afgeschreven.
Flash PDF. In 2023 vijftig cent overgemaakt om een pdf bestandje te downloaden. 24 maanden 29,90 betaald zonder het door te hebben. Kan het bedrijf niet bereiken. Heb een nieuwe creditcard moeten aanvragen om deze oplichterij te stoppen.
Om een PDF bestand in een ander bestand om te zetten moest ik € 0,50 betalen. Prima... Zo gezegd, zo gedaan... Maar vervolgens schrijven ze doodleuk, zonder enige vorm van aankondiging en opgaaf van reden, € 29,90 van mijn rekening af en zijn ze onbereikbaar voor mijn verzoeken om dit uit te leggen en terug te storten. Werkelijk een schande. Oproep aan alle mensen om geen zaken te doen met deze AFZETTERS!!!
I have paid and could not download my pdf. Not recommended.
Ook ik heb schoenen besteld maar niets ontvangen.
Erg onbetrouwbaar, hoop dat iemand hier iets aan kan doen.
E O
Niks schoenen besteld nooit gekregen ik mail hun maar krijg de zelfde mail terug dat ze het naar de verzend afdeling gaan sturen.. ik heb dan 2 dagen de tijd om te reageren voor ze dat doen.. oplichters. Dag 60 euro..
Er wordt ongevraagd maandelijks €29,95 van je cc afgeschreven nadat je eenmaal € 0.50 voor een pdf hebt betaald. Onbereikbaar voor contact, pure oplichterij.
AFZETTERS!!!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.