Stelletje oplichters zijn het, geen toestemming gegeven en schrijven iedere maand 39.90 af. Heb mij afgemeld maar gaan toch door met afschrijven. Ga stappen ondernemen, zijn te traceren.
Se fosse possibile dare zero stelle, lo farei. Ho chiesto la conversione di un file pagando 99 cent e mi sono trovata un addebito mensile di 39,90 euro. Truffatori. State lontani da questi biechi... Zobacz więcej
onduidelijk, geen correcte informatie, je trapt er gewoon in. Ben wel € 80,00 kwijt alvorens het is opgelost. Makkelijk om het via de creditcard te laten incasseren, iets wat niet normaal is. Na een g... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Stelletje oplichters zijn het
Ga stappen ondernemen, zijn te traceren.
Abo Falle vom feinsten
Abo Falle vom feinsten. Ich habe eine pdf geändert und dafür 0,50 Euro bezahlt. Was ich nicht sehen kontne und was sehr intransparenz war, das ich damit auch gleich ein montaliches Abo in Höhe von 39 Euro abgeschlossen habe. Es gibt hierzu keine Kommunikation per Email, kein Hinweis. Dann wird einfach der Betrag von der benutzten Kreditkarte abgezogen.

Odpowiedź od shapepdf.com
Se fosse possibile dare zero stelle
State lontani da questi biechi personaggi.
Dimenticavo: ho tentato anche la disdetta tramite apposito collegamento sul sito, ma "non risulta alcun abbonamento".

Achtung Betrüger
Achtung Betrüger. Selbst wenn man das ABO sofort kündigt, wird trotzdem frech abgebucht. Ein Fall für en Verbraucherschutz!!!!

Wat een stelletje oplichters
Wat een stelletje oplichters, iedere maand zonder toestemming € 39,90 van mijn creditkaart af te schrijven.
Ik ga een aanklacht indienen!!
NOOIT MEER MET DIE OPLICHTERS IN ZEE GAAN!

Mi sono appena accorto che SHAPEPDF
Mi sono appena accorto che SHAPEPDF
Mi sono appena accorta che SHAPEPDF mi preleva mensilmene dal conto 29,90 euro per un fantomatico abbonamento MAI SOTTOSCRITTO.
Va avanti già da due mesi e a giorni potrebbero fare il loro terzo prelievo. Si tratta di un autentico e gravissimo furto, non avendo io MAI richiesto il loro servizio.
Vado immediadamente a bloccare i prelievi e a fare un esposto.
Controllate anche voi se sulle vostre carte prepagate ci sono prelievi anomali da parte di SHAPEPDF.

Sito truffa
Sito truffa, ti chiedono € 0,50 per convertire un file poi parte un abbonamento ad € 39,90 mensile senza averti inviato nessuna comunicazione.
Proverò a richiedere i soldi indietro ma non ci spero

Wat een oplichterij
Wat een oplichterij. Ik ga een proef aan en nu wordt er €39,90 gereserveerd op mn creditcard. Dit ga ik sowieso betwisten!!! Wat een oplichters zeg!! Heb nooit ingestemd met een abonnement! Niets per e-mail daarover ontvangen. En alleen akkoord gegeven voor betaling €0,50!!

Odpowiedź od shapepdf.com
herramienta muy practic para convertir…
herramienta muy practic para convertir archivos rapido sin instalar nada en el ordenador la uso casi todos los dias
Ein Freund hat mir den Tipp gegeben
Ein Freund hat mir den Tipp gegeben, PDF Konvertierung funktioniert echt super schnell
Sito truffa
Proverò a richiedere i soldi indietro ma non ci spero...

Odpowiedź od shapepdf.com
Let op de kleine lettertjes
Let op de kleine lettertjes, ga er niet mee in zee!

Odpowiedź od shapepdf.com
Le caratteristiche dei miei documenti…
Le caratteristiche dei miei documenti restano intatte, senza eccezioni. Uso questo sito da qualche mese ormai, e devo dire che non mi ha mai deluso.
Publicidad engañosa. Te subscriben sin autorización. Es una estafa!
Publicidad engañosa! Te subscriben sin autorización, por una consulta puntual de 0.50€. Es una estafa! Por lo que, solicito la devolución de los 39.90€ de la susbscripción.

Odpowiedź od shapepdf.com
Misleidende kosten na zogenaamd goedkope download
Hetzelfde meegemaakt als in de andere reviews. Je denkt €0,50 te betalen voor een download, maar zonder duidelijke informatie over een proefabonnement wordt er 7 dagen later ineens €39,99 van je rekening afgeschreven. Dit voelt misleidend en totaal niet transparant. Uitkijken dus! Ook jammer om de reacties op de andere reviews te lezen vanuit Shapepdf en er nul verandering heeft plaatsgevonden.

Odpowiedź od shapepdf.com
Je denkt een klein bedrag te betalen…
Je denkt een klein bedrag te betalen voor een proefweek maar blijkt aan een veel te duur abonnement vast te zitten!
Scam

Odpowiedź od shapepdf.com
The rendering is really great
The rendering is really great. It's very well done. I've been using it for a few months now and I only use this site anymore. It's the best I've found.
TE SUSCRIBEN SIN SOLICITARLO
TE SUSCRIBEN SIN SOLICITARLO, HE PEDIDO LA DEVOLUCION Y A LA ESPERA.

oplichters
oplichters, niks geleverd en wel 40 euro afgeschreven van mn creditcard. Pas op met deze criminelen.

Odpowiedź od shapepdf.com
Las conversiones son muy rápidas y
Las conversiones son muy rápidas y, sobre todo, de gran calidad, lo que considero esencial. Estoy satisfecho.