Jak wyjazd na Sri Lankę to tylko z Flashpackers.pl !!! Wszystko zorganizowane rewelacyjnie i dopięte na ostatni guzik. Plan podróży idealnie dopasowany przez Kacpra do naszych potrzeb, mnóstwo atrakcj... Zobacz więcej
Do wycieczki nie doszło ponieważ zostałam dosłowinie olana.Ustalanie planu wycieczki trwało miesiacami i do niczego nie doprowadziło Odpisywanie na moje wiadomosci trwało wiecznośc.Na koniec nawet nie... Zobacz więcej
Jesteśmy bardzo zadowoleni z planu wycieczki zaproponowanego przez Kacpra. Zobaczyliśmy to na czym nam zależało plus rzeczy o których wcześniej nie wiedzieliśmy. Mieliśmy super kierowcę (Ilham), który... Zobacz więcej
17 dni z Flashpackers, kto da więcej ?;-) Wycieczka była rewelacyjna, ponieważ skrojona w 100% pod nas i nasze zainteresowania, ponadto swietnie zorganizowana, czyli- najlepsze hotele, restauracje it... Zobacz więcej
Sri Lanka bez tajemnic! Podróże w stylu flashpackerskim! Podróże szyte na miarę, gotowe plany podróży, nietypowe atrakcje, wycieczki zorganizowane, a to wszystko od opieką lokalnych przewodników! Egzotyka poza utartym szlakiem
Nilwakka, 71000, Kegalle, Sri Lanka
- (WhatsApp) 0048795520224
- biuro@flashpackers.pl
- flashpackers.pl
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Z przyjemnością polecamy projekt…
Z przyjemnością polecamy projekt flashpackers.pl - Sri Lanka bez tajemnic. Dzięki Kacprowi, założycielowi tej inicjatywy, mogliśmy spędzić urlop naszych marzeń. Planowanie i organizacja były na najwyższym poziomie. Dzięki niemu poznaliśmy niesamowitych, zaangażowanych ludzi, którzy dbali o każdy, nawet najdrobniejszy szczegół naszej podróży. Pragniemy serdecznie podziękować Kacprowi za niezapomniane chwile. Gorąco polecamy Was wszystkim!
Pełen profesjonalizm!
Pełen profesjonalizm! Mega podejście do klienta, świetny kontakt!
Niezwykła podróż poślubna ♥️
Flashpackers - DZIĘKUJEMY!
Chciałbym serdecznie polecić firmę Flashpackers za wyjątkową, pięciodniową wycieczkę po Sri Lance. Organizacja całej podróży była na najwyższym poziomie – wszystko było dopięte na ostatni guzik, a każda chwila spędzona na zwiedzaniu była pełna wrażeń i niezapomnianych momentów.
Przewodnicy Flashpackers wykazali się ogromną wiedzą i pasją, dzieląc się z nami fascynującymi opowieściami o historii, kulturze i przyrodzie Sri Lanki. Dzięki nim mogliśmy zobaczyć najbardziej urokliwe zakątki tego pięknego kraju, z dala od tłumów turystów. Zobaczenie tak wielu ciekawych i odległych atrakcji nie byłaby możliwa bez Kacpra i jego ekipy! Na każdym etapie otrzymaliśmy pomoc, wsparcie i zainteresowanie. Kierowca zapewnił nam maksymalne bezpieczeństwo na krętych drogach srilanki oraz przy pędzących szalonych autobusach:))))
Dodatkowo Kacper jako fotograf towarzyszył nam podczas całej wycieczki, uwiecznił te niezwykłe chwile na profesjonalnych zdjęciach, które będą dla nas cenną pamiątką.
Serdecznie polecam Flashpackers każdemu, kto marzy o wyjątkowej podróży pełnej przygód, profesjonalizmu i niesamowitych wspomnień. To była jedna z najlepszych wycieczek, jakie kiedykolwiek odbyliśmy!
Pokochaliśmy Srilanke i chcemy wrócić tu ponownie na kolejną objazdówkę z Flashpackers!
Najwspanialszy człowiek na Sri Lance 🤩
Kacper w przykrej i kryzysowej dla mnie sytuacji (spowodowanej sytuacją losową) okazał mi wielkie wsparcie - totalnie bezinteresownie. Pomógł mi i pozostał ze mną w kontakcie do końca mojego pobytu.
Jestem mu za to niezmiernie wdzięczna,
Kacper zajmuje się kompleksowym „zadbaniem” o turystę :) Organizuje wycieczki, przewodników, transport, noclegi…- czyli wszystko, czego człowiek potrzebuje na wyjeździe. A do tego, macie moje słowo, u Kacpra nikt Was nie oszuka, nie naciągnie, nie okradnie - jesteście bezpieczni i dostaniecie usługi najwyższej jakości. Polecam zajrzeć do Kacpra na jego ig: flashpackers.pl - znajdziecie tam piękne kadry, czy to z drona czy z aparatu oraz zobaczycie jak z pomocą Kacpra można odkrywać uroki Sri Lanki.
Mój kolejny pobyt na Sri Lance w całości powierzę w ręce Kacpra 🫶🏼
Jak Sri Lanka, to tylko z flashpackers.
Kacper zaplanował nam idealną, dostosowaną do naszych zainteresowań i potrzeb, 3-dniową wycieczkę po lankijskim interiorze. Były to 3 dni wypełnione atrakcjami po brzegi - od wschodu aż do długich godzin po zachodzie słońca. Jednocześnie wyjaśnił nam, co i dlaczego można odpuścić - tak, aby wyciągnąć z tego wypadu jak najwięcej. Zorganizował nam świetnego kierowcę (pozdrawiam pana Chamarę), który był jednocześnie naszym przewodnikiem, a przede wszystkim bezpiecznie zawiózł nas do miejsc docelowych - co nie jest łatwe przy stanie dróg na Sri Lance. Przy wyborze noclegów Kacper również bardzo bierze pod uwagę preferencje klienta, jednocześnie starając się, by były to miejscówki jak najlepiej położone, ze wspaniałymi widokami (np. na Lwią Skałę w Sigiriji). Całość w naprawdę przystępnej cenie. Polecam firmę wszystkim, a przede wszystkim tym, którzy ze swoich wakacji na Sri Lance chcą wyciągnąć absolutne maksimum.
Bardzo profesjonalne podejscie do klienta, super komunikacja, a najlepsze jest to, że oni wszystko robią świadomie, z szacunkiem do ludzi i zwierząt! Polecam, jeśli chcecie zobaczyć prawdziwą Sri Lankę :)
Bardzo polecam
Bardzo polecam. Wszystkie zarekomendowane wycieczki okazały się super. Sprawdzone i na bardzo wysokim poziomie. Do tego przyjemny kontakt, szybie odpowiedzi, pełne zaangażowanie.
Zaplanuj podróż po swojemu
Po pierwsze - super kontakt i możliwość dopasowania całej podróży pod siebie - to 2 największe plusy. Mieliśmy okazję korzystać z kierowcy na trasie z Colombo przez Sygirię, Ellę, aż do Tangalle. Nie próbowano nas naciągać na kolejne dni, czy atrakcje, które nas nie interesowały.
Wszystko poszło sprawnie i gładko, część szczegółów ustalaliśmy na bierząco.
Dziękujemy za wspaniałe przeżycia!
Kochani podróżnicy
Kochani podróżnicy! Z całego serca polecam wam flashpackers. Miałam przyjemność skorzystać z wycieczki po najciekawszych miejscach Ella. Brak słów żeby opisać to przeżycie. Zrozumiecie jak sami skorzystacie z ekipy :). Organizacja na bardzo wysokim poziome. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będę miała okazje wspólnie z Nimi odkrywać piękno Sri Lanki
Great experience
Great experience, great knowledge and recommendations of people and places!
Sri Lanka 2024 - polecanko
Plan wycieczki został dostosowany pod nasze potrzeby i spełnił nasze oczekiwania. Wszystko uczciwie, nie było żadnych ukrytych kosztów + przejrzysty plan zwiedzania. Mieliśmy okazję podróżować z mega fajnym i zaangażowanym kierowcą o imieniu Rosha. Podczas podróży pokazywał nam dodatkowe rzeczy po drodze. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Z czystym sumieniem polecamy Kacpra, który był z nami w stałym kontakcie i można było liczyć na wszelkie wskazówki i wsparcie podczas podróży!! Czuliśmy się zaopiekowani :)
Miejsce tworzą ludzie i tak było i w…
Miejsce tworzą ludzie i tak było i w tym przypadku. Nasza 8 osobowa ekipa w tym 4 małych dzieci czuliśmy się zaopiekowani. Fantastyczna komunikacja. Dostaliśmy propozycję planu podróży, którą zmodyfikowaliśmy pod nasze potrzeby. Polecam eksploracje SriLanki z Flashpacers.pl

Super !!!!!
Wszystko poszło zgodnie z planem , ustalonym jeszcze w Polsce . Było super. Dziękujemy Kacper❤️ Wysłuchałeś nas , dopasowałeś plan wycieczki 3dniowej , abyśmy mogli jak najwięcej zobaczyć. No i bardzo ważne, że ciągle byłeś z nami w kontakcie. Raz jeszcze ...dziękujemy!!!

Sri lanka- objazd
Polecam organizację wyjazdu z Flashpackers. Pod każdym względem- uczciwości, planu wycieczki, poleconego kierowcy. Pełen profesjonalizm. Dziękuję!

Kacper pomógł nam zorganizować podróż po Sri Lance dla 10 os grupy
Kacper pomógł nam zorganizować 2,5 tygodniową podróż po Sri Lance dla dwóch rodzin łącznie 10 os ( 4 dorosłych + 6 dzieci, w tym 2latek). Dzięki jego wskazówkom daliśmy radę zwiedzić wszystkie topowe atrakcje w swoim tempie. Polecił nam autokar z kierowcą dostępnym 24/h i to był game changer! Dzięki temu daliśmy radę zrealizować nasz plan podróży. Kierowca pomagał nam przy wielu negocjacjach i doradzał na bieżąco, tłumaczył. Zachęcamy bardzo do takiego rozwiązania. Bardzo dziękujemy za wsparcie, ta podróż była dla nas wszystkich jedną z najlepszych podróży ever!

Gorąco polecam
Gorąco polecam! Podróżowaliśmy dużą grupą z dziećmi. Nasz plan podróży zaplanowany był perfekcyjnie i dopasowany do naszej grupy. Mieliśmy info o wszystkich atrakcjach i uzyskaliśmy pomoc w ich realizacji. Kacper ma dużo lokalnych kontaktów. Pomógł mi odzyskać sporą ilość pieniędzy od oszusta, który policzył sobie 10 razy więcej od standardowej ceny za organizację tripu. Przez całą podróż mieliśmy kontakt i mogliśmy liczyć na wsparcie. Mieliśmy ogarnięty komfortowy transport na całą podróż w rewelacyjnej cenie. Ponadto co jest istotne z Flashpackers ma się pełne info o aktualnych cenach transportu i atrakcji bez narzutów dla turystów. Dzięki temu można dobrze zaplanować budżet całego wyjazdu.

Odpowiedź od Flashpackers.pl
Chcieliśmy zorganizować sobie podróż ale
Chcieliśmy zorganizować sobie podróż po Sri Lance "na własną rękę" ale natrafiliśmy na Kacpra z Flashpackers, który zbadał nasze potrzeby i zaproponował skrojony pod nas plan wycieczki. przyjechaliśmy na Sri Lanke w grupie 8 osobowej i każdy był zadowolony.
Polecamy!

Podróż szyta na miarę
Po pierwsze poczuliśmy się wysłuchani, następnie udało nam się odwiedzić wszystkie te miejsca, które chcieliśmy w dodatku w czasie, który nam pasował. Nikt nie próbował nas naciągnąć. Czuliśmy się zaopiekowani, skorzystaliśmy z doświadczeń oraz z wielu polecajek. Nie do podrobienia, mocno polecam!!!

Pelna profeska
Pelna profeska. Kontakt 24 na dobę. Polecam z całego serducha!!!

*****
Cudowny wyjazd na Sri Lanke ❤️ dziękuję Kacper ❤️ to co robisz jest piękne❤️ wspomnienia na długo pozostaną... ❤️
100% polecam 😁 pełen profesjonalizm 👍💪
Pomoc, opieka przez 24h 🙏🙏
Organizacja wyjazdu na najwyższym poziomie 👏
Prawdziwy profesjonalista w organizacji wyjazdów po Sri Lance 😍💪
Wiedz ogromna 💪💪💪