1. Biuro podróży

Mam na imię Agnieszka. Jestem pasjonatką podróży, dla której Sri Lanka stała się drugim domem – miejscem magicznym, pełnym kontrastów, oszałamiającej natury i cudownych ludzi. Od pierwszej chwili zakochałam się w tej wyspie – w jej kulturze, prostocie życia i ciepłej gościnności, która porusza serce. Każda wyprawa tutaj to coś więcej niż zwiedzanie – to głębokie doświadczenie, które łączy, inspiruje i zostaje w pamięci na zawsze Wraz z moim przyjacielem Nishem – wspaniałym człowiekiem o wielkim sercu – stworzyliśmy Plan For Sun Traveling. To nie jest zwykłe biuro podróży – to nasze wspólne marzenie, które realizujemy z miłością i zaangażowaniem. Naszym celem jest organizowanie niezapomnianych wycieczek, które pozwalają odkryć prawdziwą duszę Sri Lanki. Chcemy, aby każdy nasz gość poczuł się wyjątkowo i wrócił do domu z sercem pełnym pięknych wspomnień.

4,2

Dobra

Najlepszy Plan For Sun po Sri Lance

Chciałabym bardzo podziękować i polecić z czystym sumieniem wycieczki z Agnieszką i Plan For Sun☀️❤️ Z grupą przyjaciół w lutym byliśmy na Sri Lance🇱🇰 z ofertą Agnieszki. Od samego początku czyli przygotowania oferty dla nas Agnieszka chętnie współpracowała z nami i doradzała co warto zobaczyć, rozwiewała nasze wątpliwości i cierpliwie odpowiadała na pytania. Szybko wyłapała nasze potrzeby. Dopasowała pod nas nasz cały plan pobytu na Sri lance od lotniska, po hotele i atrakcje, aż do wylotu. Mieliśmy prywatnego busa wraz z bardzo cierpliwym i miłym kierowcą Nishem, który jako Lankijczyk docierał z nami w miejsca niedostępne dla zwykłych turystów. Nish wspaniały człowiek o wielkim sercu. Wszystko sprawnie ogarniał i planował uprzedzając nas o tym, a my wsiadaliśmy w busa i nic nas nie interesowało. Naprawdę czuliśmy się dopieszczeni każdego dnia naszego pobytu. Organizacja na bardzo wysokim poziomie. Agnieszka wraz Nishem zaplanowali nam pobyt w bardzo fajnych i przyjemnych hotelach, zorganizowane mieliśmy wejścia i wstępy do najsłynniejszych atrakcji jak również w razie potrzeby do polecanych restauracji. Bardzo dobry kontakt z Agnieszką przed jak i w trakcie pobytu.
Z takim zespołem organizatorów wakacje na Sri Lance z biurem Plan For Sun to czysta przyjemność i relaks, a do tego niezapomniane wspomnienia idealnej podróży po Sri Lance🇱🇰 Nie musisz się o nic martwić, wszystko zorganizowane tak jak sobie życzysz w tempie jakie Ci odpowiada. Jeśli kto ktokolwiek się waha to gwarantuje że wybór Plan For Sun będzie strzałem w dziesiątkę i do tego nie za miliony😉POLECAM każdemu taki rewelacyjny pobyt na ślicznej Sri Lance i polecam Plan For Sun Agnieszki. Aga dziękujemy jeszcze raz za wspaniałą i niezapomnianą wyprawę. Pozdrawiamy😘❤️☀️🇱🇰

6 lutego 2026

Cudowny czas na Sri Lance

Dzięki Pani Agnieszce i firmie Planforsun spędziliśmy niezapomniane 7 dni na wycieczce objazdowej po Sri Lance. Już na etapie planowania podróży czuliśmy ogromne wsparcie – Pani Agnieszka była dostępna w każdej chwili, doradzała, rozwiewała wątpliwości i dawała poczucie, jakbyśmy rozmawiali ze znajomą od lat.
Opiekę mieliśmy dosłownie od początku – już podczas lotu byliśmy w kontakcie, a na lotnisku czekał na nas kierowca, który nie tylko pomógł wymienić pieniądze i kupić lokalną kartę SIM, ale od pierwszych chwil zadbał o nasze poczucie bezpieczeństwa. Nasz przewodnik towarzyszył nam przez całą podróż – zorganizowany, troskliwy i zawsze uśmiechnięty. Czuliśmy się przy nim jak pod opieką ochrony dostępnej 24 godziny na dobę 😉. Dbał o każdy szczegół – od biletów wstępu, przez wskazówki kulinarne i zakup świeżych owoców, po komfort w hotelach.
Program objazdówki był świetnie ułożony – odwiedziliśmy niezwykłe miejsca, które na długo pozostaną w naszej pamięci. Hotele były starannie dobrane, często zlokalizowane w wyjątkowych miejscach, z pięknymi widokami na okolicę.
Ogromnym atutem była też nieustanna dostępność – zarówno naszego przewodnika na miejscu, jak i Pani Agnieszki, z którą mieliśmy kontakt aż do powrotu do Polski. Dzięki temu czuliśmy się naprawdę zaopiekowani od pierwszego do ostatniego dnia.
To był wspaniały, perfekcyjnie zorganizowany wyjazd, który możemy z całego serca polecić każdemu, kto marzy o Sri Lance bez stresu i z pełnym poczuciem bezpieczeństwa.

1 września 2025

Odpowiedź od Planforsun

Dziękujemy z całego serca za tak piękne słowa! To ogromna radość wiedzieć, że czuli się Państwo zaopiekowani i mogli w pełni cieszyć się urokami Sri Lanki. To właśnie dla takich chwil organizujemy nasze podróże – by dawać poczucie bezpieczeństwa, wsparcia i wyjątkowych wspomnień. Cieszymy się, że program, hotele i opieka przewodnika były takie jak oczekiwaliście. Do zobaczenia w kolejnych podróżach z Plan For Sun Traveling!

Sri Lanka pachnąca herbatą

Serdecznie polecam biuro Planforsun. Wycieczka zorganizowana perfekcyjnie. Indywidualna opieka przemiłego kierowcy/przewodnika . Codzienny kontakt z panią Agnieszką, która zawsze była dostępna i gotowa nieść pomoc . Cudowne, nietuzinkowe hotele i moc atrakcji po drodze . Cała wycieczka “ skrojona na miarę” zgodnie z naszymi oczekiwaniami .
Bardzo dziękuję, to była niezapomniana podróż …
Justyna Pawłowska

9 sierpnia 2025

Odpowiedź od Planforsun

Pani Justyno - serdecznie dziękuję . Bardzo się cieszę , że pobyt spełnił Wasze oczekiwania . Pozdrawiam Was serdecznie Agnieszka i Nish

Super zorganizowana wycieczka

Super zorganizowana wycieczka, Wszystko na pełnym luzie.Wspaniały kierowca i bardzo dobry kontakt z Panią Agnieszką ,przesympatyczna osoba.Spędziliśmy 16 dni na Sri Lance bardzo nam się podobało!
Polecam z całego serca i czekamy na inne kierunki!

25 stycznia 2025

Odpowiedź od Planforsun

Dziękujemy za te ciepłe słowa! Cieszymy się bardzo ,że wycieczka była udana pod każdym względem i oczywiście zapraszamy w kolejne podróże z Plan For Sun Traveling .

Ewa W

Polecam serdecznie
Wycieczka zorganizowana pod nasze potrzeby, super dobór hoteli, przemiły i pomocny kierowca
Fantastyczne biuro, niezapomniana podróż
Gorąco polecam

27 sierpnia 2025

Odpowiedź od Planforsun

Dziękujemy pięknie. To była dla nas wielka przyjemność. Pozdrawiamy gorąco Agnieszka i NIsh.

Serdecznie polecam Planforsun

Serdecznie polecam Planforsun. Dzięki tej firmie spędziliśmy niezapomniane wakacje na Sri Lance. Plan zwiedzania tej uroczej wyspy był spersonalizowany pod naszą rodzinkę. Nasz lokalny kierowca okazał się prawdziwym opiekunem: od odbioru z lotniska, poprzez całą wycieczkę - aż do wylotu. Na trasie wycieczki wyszukane hotele z pięknym widokiem i basenem. Zwiedzanie bez zbędnego pośpiechu, z poczuciem bezpieczeństwa i klimatu tej pięknej wyspy. Jeżeli szukają Państwo firmy, która zorganizuje pobyt na Sri Lance to Planforsun jest strzałem w 10!

25 lipca 2025

Odpowiedź od Planforsun

Bardzo państwu dziękuję za tak przemiłe słowa . Cieszymy się, że udało się nam połączyć komfort z autentycznym klimatem wyspy. O to właśnie nam chodzi w Plan for Sun Traveling. Liczę, że jeszcze kiedyś spotkamy się w podróży . Pozdrawiamy serdecznie Agnieszka i Nish