Fedt maleri, hurtig respons og levering - altsammen til en super pris! Jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Jeg bestilte nogle varer til dekoration på mit kontor. Desværre var enkelte varer udsolgt og med ændringer i verdenssituationen er leveringstiden langt ude i fremtiden. Rasmus ringede derfor og... Zobacz więcej
Vi bestilte "Blooming Deer", og allerede dagen efter ringede Rasmus for at sige, at han gerne ville aflevere det personligt på vores adresse i Fredericia den efterfølgende dag. Det kalder vi SERVICE... Zobacz więcej
Jeg bestilte en julegave den 30/11 modtog gaven d. 14/12 den var langt undervejs. Men jeg er super taknemmelig for den service Rasmus har ydet. Det gav mig ro i kroppen også selvom jeg skulle vente læ... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Flamboyant er stedet, hvor du finder unik og spændende kunst til priser, de fleste kan være med på. Vi har været på markedet siden 2007 og solgt kunst til hele Danmark og udlandet. Flamboyant Studio er et moderne galleri, hvor du kan finde noget for enhver smag. Vi tilbyder alt lige fra malerier, plakater, til lærredstryk og akustikprint, som forbedre lyden og akustikken i dit hjem.
Dania
- flamboyantstudio.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Fantastisk smukt udført😍
Fantastisk smukt udført😍
Elsker vores flotte maleri - pynter så flot i vores stue.
Priserne er overkommelige, god kommunikation med Rasmus ved bestillings arb.
Ros herfra og kan varmt anbefales 🤗
God service og super fede billeder
God service og super fede billeder. Priserne er til at betale sig fra og der er noget for enhver smag.
Er så glad for mit flotte maleri :-)))
***** 5 stjerner herfra
Super behandling af kunder
Super behandling af kunder. Modtog et billede med ødelagt glas og fik tilsendt nyt omgående.
Kan varmt anbefales herfra, og de skal derfor have 5 stjerner.
Vh glad kunde.
Fantastiske Produkter
Vi har for nyligt købt det smukkeste unika maleri i størrelsen 150 cm x 150 cm, samt en lang række indrammede kunstplakater, fra Flamboyant Studio. Både kundeservice og kvaliteten af produkterne er helt i top, og vi kan derfor give vores varmeste anbefalinger til Flamboyant Studio. Særligt malerierne bør ses og opleves i virkeligheden - alle der indtil videre har set vores smukke maleri, er blæst bagover af begejstring. Rasmus som ejer Flamboyant Studio er en fantastisk dygtig kunstner, og vi kommer med sikkerhed til at bestille flere malerier og plakater fra ham.
Købte mine 2 første billeder med ramme…
Købte mine 2 første billeder med ramme hos dem hvor der desværre var fejl i begge rammer.
Ringede ind og vi fandt hurtig en løsning. Så god service 👍
Seriøst og professionelt firma med…
Seriøst og professionelt firma med kunden i højsædet
Har købt op til mange billeder på…
Har købt op til mange billeder på flamboyant studio, virke gode produkter og rigtig god kvalitet . Og hurtig leveringstid 👍
god kvalitet og service
god kvalitet og service - både mht. billederne og leveringer. Alt er som man kan forvente
Super god service og nogle flotte…
Super god service og nogle flotte billeder 😁 kan klart anbefales!
Well
Well, It has been a while working with this site and It was very satisfactory. Thanks flamboyant studio for making such a opportunities.
Super fede billeder
Super fede billeder, god service og super kvalitet.
Vi er så glade for vores plakater og store lærred.
A star is born!
Top top klasse
Top top klasse
Jeg har købt et af hans malerier i 130x130 cm
Fra jeg betalte, til jeg modtog billedet, gik der 3 dage.
Virkelig god service og fede billeder.
God kvalitet af plakater og hurtig…
God kvalitet af plakater og hurtig levering!
Enkelt
Enkelt, lækkert, smukt og rent - det er ordene jeg forbinder med Rasmus Okholm´s fantastiske "væg-smykker" !
Lækre designs i professionel kvalitet
Jeg er heldig ejer af et 30x30 billede, som jeg er rigtig glad for. Super lækre designs i professionel kvalitet!
Vil til enhver tid anbefale Flamboyant…
Vil til enhver tid anbefale Flamboyant Studio. Leveringen var lynhurtig, og god service! Kvaliteten af plakaterne var helt i top.