Fedt maleri, hurtig respons og levering - altsammen til en super pris! Jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Jeg bestilte nogle varer til dekoration på mit kontor. Desværre var enkelte varer udsolgt og med ændringer i verdenssituationen er leveringstiden langt ude i fremtiden. Rasmus ringede derfor og... Zobacz więcej
Vi bestilte "Blooming Deer", og allerede dagen efter ringede Rasmus for at sige, at han gerne ville aflevere det personligt på vores adresse i Fredericia den efterfølgende dag. Det kalder vi SERVICE... Zobacz więcej
Jeg bestilte en julegave den 30/11 modtog gaven d. 14/12 den var langt undervejs. Men jeg er super taknemmelig for den service Rasmus har ydet. Det gav mig ro i kroppen også selvom jeg skulle vente læ... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Flamboyant er stedet, hvor du finder unik og spændende kunst til priser, de fleste kan være med på. Vi har været på markedet siden 2007 og solgt kunst til hele Danmark og udlandet. Flamboyant Studio er et moderne galleri, hvor du kan finde noget for enhver smag. Vi tilbyder alt lige fra malerier, plakater, til lærredstryk og akustikprint, som forbedre lyden og akustikken i dit hjem.
Dania
- flamboyantstudio.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Rigtig god service og er meget glad for…
Rigtig god service og er meget glad for mit billede.
Super service, plakat rigtig fin, glasset i rammen var i stykker, der blev med det samme sendt ny billedramme, kun plus plus ☺️
Fantastisk service og kvalitets…
Fantastisk service og kvalitets produkter! Købte to plakater til gaver og de blev modtaget med stor glæde.
Super flot billede i lærred med…
Super flot billede i lærred med svæveramme.
Vi er så glade for vores kronhjort❣️
God kommunikation og hurtig levering
God kommunikation og hurtig levering. Når det sammenholdes med det skønne udvalg i butikken, så bliver det ikke bedre.
Super flotte billeder og virkelig god…
Super flotte billeder og virkelig god service.
God service og hurtig levering
Rigtig lækkert maleri, der blev leveret indrammet. Vanvittig god service! :)
Super god service
Super god service, vi er rigtig godt tilfredse med med billedet, som er i en rigtig god kvalitet.
Mine bedste anbefalinger herfra.
Super fede billeder
Super fede billeder, lækker kvalitet 👌 rammerne blev lidt forsinket, men de ringede flere gange for at opdatere mig omkring leveringen, super god stil 🙂
Rigtig fine plakater og hurtig levering.
Super lækker kvalitet af både billede…
Super lækker kvalitet af både billede og ramme. Hurtig levering 👌
Fantastisk service
Fantastisk service, ud over hvad man kan forvente.
Og rigtigt fine billeder.
Kun roser herfra
Super god oplevelse og service...
Super god oplevelse og service...
Fejl i rammer og der blev sendt nye med det samme - derfor anbefaling herfra.
Meget tilfredse
Meget tilfredse. Udover Skarpe farver og kvalitet der lever op til forventningerne, er vi også begejstret for at vi endelig fandt et billede til stuen, som vi kunne lide.
Fin kontakt og levering til døren, med aftale om leveringstid.
Positiv oplevelse
Jeg var overrasket over, hvor flot plakaten til min datter, er! Den kommer til at skabe glæde. God service og hurtig levering.