Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Towar szybko dociera
Towar szybko zawsze dotarł do mnie. Nie bez znaczenia jest też że są konkurencyjni cenowo.
Oryginalne produkty w konkurencyjnych…
Oryginalne produkty w konkurencyjnych cenach, szybka dostawa
Gorąco polecam
Każdy zakup jest trafiony. Wszystko co kupiłem jest oryginalne i najwyższej jakości. Wysyłka dobrze zabezpieczona, a dostawa na deklarowany czas.
super sklep
super sklep tylko pakowanie mogło by być lepsze jeden z szamponów lekko się rozszczelnił ale towary super i małe prezencik gratis
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowana produkt, polecam , ja napewno jeszcze tu będę kupować.
Polecam 👍🏻super
Zdecydowanie polecam ten sklep
Zdecydowanie polecam ten sklep, szybka realizacja zamówienia
Obecnie jesteście moim najlepszym…
Obecnie jesteście moim najlepszym sklepem. Towar zawsze zgodny z opisem, oryginalny, w dobrej cenie, miły dodatek w postaci próbek, z których już niejednokrotnie zamówiłam pełnowymiarowy produkt. Bardzo lubię robić tu zakupy, polecam wszystkim!
Jestem zadowolona z zakupu zwłaszcza że było przed czasem i tak ma być.
Jestem zadowolona z zakupu zwłaszcza że była dobra cena rabat i prezenty.
Świetne ceny i szybka realizacja…
Świetne ceny i szybka realizacja zamówienia.
Oryginalne perfumy
Oryginalne perfumy. Szybka wysyłka. Gratisy. Atrakcyjne ceny. Towar estetycznie i dobrze spakowany. Polecam
Fajna cena fajne gratisy wszystko fajne
Fajna cena fajne gratisy wszystko fajne
Super zakupy 🛍️ 🙏wybór jest ogromny…
Super zakupy 🛍️ 🙏wybór jest ogromny wiele marek
Sklep regularnie anuluje zamówienia
Sklep regularnie anuluje zamówienia, jeśli dokonasz kilku oddzielnych zakupów korzystając w ten sposób z atrakcyjnych rabatów. Pieniądze zwracane są z dużym opóźnieniem. Nie polecam. Co z tego że są atrakcyjne rabaty jak okazuje się że z 6 zamówień przychodzi 1 a pieniądze w kwocie około 2tys PLN otrzymujesz po tygodniu lub później.
Polecam, szybka realizacja, i dodatkowo do perfum dostałem fajne dwie próbki 2ml
Polecam. Fajny wybór i dobre ceny. Raz miałam sytuację że brakowało produktu w paczce, w ciągu dwóch tygodniu rozpatrzono pozytywnie moją reklamację.
Super
Polecam, produkt którego nie było nigdzie indziej tutaj znalazłam.
Polecam od całego serca!!!