Obecnie jesteście moim najlepszym sklepem. Towar zawsze zgodny z opisem, oryginalny, w dobrej cenie, miły dodatek w postaci próbek, z których już niejednokrotnie zamówiłam pełnowymiarowy produkt. Bard... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
polecam
sprawnie i transparetnie. intuicyjne oprowadzanie po stronie na każdym etapie zamówienia
Szeroki wybór artykułów w bardzo…
Szeroki wybór artykułów w bardzo konkurencyjnych cenach.Szybka realizacja zamówienia, świetne gifty gratis. Bardzo gorąco polecam!😉
Szybka i profesjonalna obsługa
Szybka i profesjonalna obsługa, dobre produkty i konkurencyjne ceny,polecam!
Produkt, cena, czas realizacji, przesyłka - wszystko super!
Produkt, cena, czas realizacji, przesyłka - wszystko super! Gorąco polecam Flaconi! :)
Niska cena i szybka wysyłka.
Bardzo lubię zakupy na Flaconi
Bardzo lubię zakupy na Flaconi. Ceny są niewygórowane, a produkty oryginalne. Dodatkowo dorzucanie próbek zapachów jest super, bo dzięki temu odkryłam dwa nowe zapachy, które mi się spodobały i je kupiłam - oczywiście również na Flaconi ;)
Świetne są przede wszystkim ceny
Świetne są przede wszystkim ceny, które są o wiele bardziej atrakcyjne niż w perfumeriach
Bardzo lubię robić tu zakupy
Bardzo lubię robić tu zakupy, bo mają duży wybór produktów z różnych półek cenowych w bardzo przystępnych cenach. Przesyłki wysyłane są szybko, nigdy nie czekałam na zamówiony towar dłużej niż trzy dni. Do tego, co jest dla mnie bardzo cenne, do zamówionych towarów zawsze dołączane sa dwie próbki.
Wysoka jakość w parze z rozsądną ceną
Wysoka jakość w parze z rozsądną ceną
Wszystko przebiegło sprawnie.
Jestem bardzo zadowolony z poziomu…
Jestem bardzo zadowolony z poziomu obslugi i super promocji
Dobre ceny.
Świetny produkt i dobra cena .
Bardzo dobrze zapakowane produkty
Bardzo dobrze zapakowane produkty. Ceny konkurencyjne. Polecam.
Sprawne zakupy i dostawa
Sprawne zakupy i dostawa. Ceny niższe niż u konkurencji.
Szybko sprawnie zgodnie z oczekiwaniami
Szybko sprawnie zgodnie z oczekiwaniami
Opinia
Wszystko sprawnie, szybka wysyłka, produkt oryginalny. Polecam