Fjällmans Begravning Recenzje 1291

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fel i anmälningssystemet under lång tid vilket orsakade oreda med de som ville komma på begravningen. Ni borde överväga att byta it leverantör. Det var många som undrade över detta vilket orsaka... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi blev professionellt och samtidigt varmt bemötta från början. Tydlig och adekvat information, fint stöd. Vi hade en tajt plan från kontakt till önskad minnesstund och Fjällmans var mycket tillmötesg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I en svår tid i livet är det inte självklart att man orkar analysera begravningsbyråer och lyssna på vad människor har att säga. Jag valde Fjällmans på vinst och förlust och fick förmånen att träff... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tack för mycket fint bemötande av Petra. Hon gjorde så fint för min pappas bror vår farbror kenneth och Ingers make med allt som berörde begravningen. Petra har verkligen hittat sin roll som inne... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład pogrzebowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Fjällmans begravningsbyrå i Göteborg är en auktoriserad begravningsentreprenör som grundades 1932 och hjälper er med allt det praktiska runt en begravning.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Tacksamhet till Emma och Zanna

Vi har fått fantastisk hjälp, support och vägledning av Emma och Zanna genom den sorgliga och tunga period som en begravning innebär.
De har varit förstående och empatiska och hjälpt oss att göra både begravning och urnsättning till fina minnesstunder,

21 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

En begravningsbyrå som gör att du blir väl omhändertagen!

Vi blev mycket bra omhändertagna som närstående och hjälpta hela vägen till efter begravningen av Fjällmans begravningsbyrå. Vi kunde släppa kontrollen och ansvaret där allt hanterades i förberedelser. Ett bra och fint bemötande från Daniel med ett resultat där många upplevde att det var den bästa begravningen som man varit med på. Rekommenderar verkligen Fjällmans begravningsbyrån, om man själva som närstående vill känna att man blir en deltagarna på begravningen och kan släppa allt ansvar. Ett stort tack igen!

18 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

En fin och varm ceremoni

Jag kände mig trygg att en representant hos er tog hand om begravningen för oss. Vi fick bra förslag och rekommendationer vilket gjorde att resultatet blev en fin upplevelse: en ljus och varm begravningsceremoni, både för oss och våra gäster. Tack för er hjälp och stöd!

25 lipca 2025

Tack för hjälpen

Fjällmans begravning - Frölunda kontoret och deras kollegor var klippor för oss igenom planeringen och genomförandet av vår älskade Anders begravning. Tack för allt ni bistod med. Ett extra varmt tack till Liselott för planeringen och till officiant Emma för dina fina ord under begravningen.

22 lipca 2025

Service minded

Haft kontakt med Fjellmans vid olika tillfällen under 11 års tid. Det finns en fin och genuin serviceanda hos alla medarbetare jag har träffat på. Därför har det varit ett enkelt val att återkomma till er.

18 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Begravning med kort varsel...

Vi behövde en begravning med kort framförhållning pga resa och Petra löste en jättefin begravning på 2 dagar. Ringde många andra byråer som inte lyckades lösa det på så kort varsel. Supernöjd med fjällmans och Petra för den snabba service och tryggheten med alla frågor vi behövde hjälp med.

16 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Petra på Fjällmans Begravning , en klippa !

Petra på Fjällmans Begravning gjorde hela den sorgliga upplevelsen med planering av begravningen och själva begravningen till en ändå ljus och fin händelse. Petra betyder ju klippa och precis så upplevde både Karin och jag henne. Jag saknar Eva väldigt mycket, men det fina och varma hanterandet av alltihop gör att det känns lättare att gå vidare

25 czerwca 2025
Oceniono na 4 z 5

Det beror på Frida Arnberg.

Det beror på Frida Arnberg.
Hennes engagemang, vänlighet och omtanke.
Datasystemet strulade ibland så egentligen skulle betyget blivit lägre men Frida kompenserade detta.
Angivet datum är endast första kontakten.
Vi hade många samtal till och med begravningsgudstjänsten 16/6.

26 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej