Fel i anmälningssystemet under lång tid vilket orsakade oreda med de som ville komma på begravningen. Ni borde överväga att byta it leverantör. Det var många som undrade över detta vilket orsaka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Vi blev professionellt och samtidigt varmt bemötta från början. Tydlig och adekvat information, fint stöd. Vi hade en tajt plan från kontakt till önskad minnesstund och Fjällmans var mycket tillmötesg... Zobacz więcej
I en svår tid i livet är det inte självklart att man orkar analysera begravningsbyråer och lyssna på vad människor har att säga. Jag valde Fjällmans på vinst och förlust och fick förmånen att träff... Zobacz więcej
Tack för mycket fint bemötande av Petra. Hon gjorde så fint för min pappas bror vår farbror kenneth och Ingers make med allt som berörde begravningen. Petra har verkligen hittat sin roll som inne... Zobacz więcej
Fjällmans begravningsbyrå i Göteborg är en auktoriserad begravningsentreprenör som grundades 1932 och hjälper er med allt det praktiska runt en begravning.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ett fint bemötande i en svår stund. Lätt att få kontakt och en värdig och fin begravning.
Otroligt fint bemötande, stor omsorg om anhöriga. Lyhörda för vad vi behövde. Representanten var en så fin person som tog väl hand om allt med stor respekt!
Tryggt och lugnt bemötande. Inlyssnande och med bra förslag till begravningen.
Personalen är fantastisk där. Speciellt Ann som vi har haft. Så grym på sitt arbete. Rak och ärlig och mjuk i sitt sätt att vara.
Personlig service. Empatisk och mycket kompetens som generöst delades med kunden.
Tack!
Ett professionellt och varmt bemötande av Zanna Wiede i en svårt stund.
Så proffsigt bemötande, ni hjälpte till med allt i samband med min mors bortgång.
Bra och personlig service.
Stämningsfull och vacker begravning ceremoni.
Tack Rickard.
Fjällmans i Lundby på Hisingen Göteborg har varit mycket lyhörda för hur jag ville ha det när min mor och far lämnade mig innom 3 månader mellan dem. Företaget som lagade maten var mycket bra ochså. Tacksam för allt. 7/11 och 20/1.
Begravningen blev precis som vi önskade. Ljus och vacker. Daniel gav värdefull information och fin guidning genom hela processen.
Mycket bra service. Trevliga, ödmjuka och tillmötesgående i våra önskemål.
Kan varmt rekommendera Fjällmans begravningsbyrå.
En mycket informativ och målinriktad planläggning av uppdragets genomförande.
Bemötandet kännetecknades hela tiden av ett synnerligen trevligt och deltagande sätt.
De var lugna och förklarade bra vad som gällde
Fantastisk fint hanterat och Petra visar verkligen hur en begravningsprocess från planering till slutförande ska hanteras. Så familjärt och enkelt på ett väldigt proffsigt sätt!
I en väldigt svår situation fick jag ett så otroligt varmt och omtänksamt bemötande. En byrå som tar hand om helheten och jag kunde känna mig trygg hela vägen från första samtalet till efter att efter begravningen var över. En varm och super proffsig upplevelse mitt i sorgen. Jag har sagt tack flera gånger över och säger det igen! Stort tack. Jag var på kontoret i Mölnlycke och hade kontakt person Helen. Jag kan varmt rekommendera byrån och Helen.
Vi har haft en oerhört positiv upplevelse i en tuff tid. Oerhört kunniga och behjälpliga i många svåra beslut. Många fina och bra dialoger.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.