Kan absolut rekommenderas! Snabb proffsig hjälp. Och en kopp kaffe under tiden vi väntade. Det lönar sig att anlita dom, de vet vad de gör och är väldigt kunniga. Bra och vänligt kundbemötande! G... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ett ärligt bemötande. Hjälper genuint utan att fiska pengar. Bytte BARA det jag ville byta utan att lura på än en massa andra hittepå kostnader som MobilCenter på asecs. På asecs skulle det kosta 6... Zobacz więcej
Skulle sälja en ipad och det tog ca 2 månader från att jag skickade in den tills jag fick pengar. Fick dessutom ringa flera gånger då ingenting hände, fick inte ett mail eller något. Hamnade tills... Zobacz więcej
Lämnade in min Samsung telefon för batteribyte i butiken i Uppsala. Fick bra förstklassig service från början till slut av killen i rullstol. Stort tack till honom.👍😁Tog en timme bara.
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Laga iPhone hos Fixiphone billigt. Vi utför Iphonereparation snabbt och erbjuder tre månaders garanti - Utför även skärmbyte m.m. Vi finns i Umeå, Luleå ,Skellefteå örnsköldsvik,Gävle
Dane kontaktowe
Kungsgatan 52 , 90752, Umeå, Szwecja
- 0101301380
- ismat@fixiphone.se
- fixiphone.se
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
super nöjd
Jag lämnar alltid in mina telefoner här, även från företaget. Proffsig hjälp aldrig något problem, felsökningskostnad först sen får man ett prisförslag efter fungerar klockrent!!
Det är en bra service med bra…
Det är en bra service med bra uppmärksamhet.👍
Vad jag kan se så verkar jobbet vara…
Vad jag kan se så verkar jobbet vara väl utfört
Snabb service och perfekt resultat
Snabb service och perfekt resultat
Lämnade in min iPad 9:e gen i Lund för…
Lämnade in min iPad 9:e gen i Lund för en enkel glasbyte. Lovades 2 timmars reparation.
Det slutade med fyra resor, en veckas väntan, smuts under skärmskyddet, och olika bortförklaringar varje gång – från “lim som inte torkat” till en plötslig “LED-skada” som aldrig nämnts tidigare.
Ingen garanti om att Apple-originaldelar används. Som kompensation fick jag 20 % rabatt – mindre än mina faktiska utlägg för resor och parkering.
Bor du i Staffanstorp/Lund? Välj en annan reparatör om du vill ha ett professionellt resultat.
Snabb & bra service
Snabb & bra service. Ångrar bara att jag inte köpte min begagnade mobil där istället.
Man lär sig av alla misstag även om det kostar.
Snabb service
Trevlig personal och snabb handläggning…
Trevlig personal och snabb handläggning då alla delar jag ville byta fanns hemma.
Trevligt mottagande
Trevligt mottagande. Snabb och bra handläggning. Full belåtenhet!
De bemötte mig väl de fixade min mobil
Halvdålig service och oäkta batteri
Jag lämnade in min iPhone 13 mini i butiken i Uppsala för reparation av bakskärm samt byte av batteri. När jag får tillbaka telefonen märker jag snart att den inte går att starta på nytt. Jag lämnar åter in telefonen och reparatören konstaterar att hen glömt koppla in start-knappen. Det tar alltså en dag till när mobilen behöver öppnas upp på nytt. Jag hade också valt det dyrare batteriet av så kallad "A kvalitet". Trots det vill mobilen inte känna igen batteriet och det står att reparatören måste registrera batteribytet. Efter ett tag slutar meddelandena komma men i batterimenyn står det fortfarande att mobilen inte känner igen batteriet och optimerad laddning fungerar inte. Sammanfattningsvis - ja bakstycket blev reparerat och batteriet har större kapacitet än mitt gamla men för ca 3000 kr förväntar jag mig bättre service.
VÄLDIGT DÅLIGT
VÄLDIGT DÅLIGT, gå aldrig dit!
Jag gick dit för att få baksidan av skärmen lagad. När jag hämtar mobilen är kameralinsen på baksidan förändrad och det är färg och ljusare i linsen. Jag påtalar det och går även tillbaka en annan dag för att det inte försvunnit. Killen kunde inte göra något och menar att det kan bli så ibland när man trycker fast skärmen. Fick ingen hjälp och ingen återbetalning.
Trevlig personal och snabb service.
Utförde iPhone arbete snabbt och…
Utförde iPhone arbete snabbt och kompetent. iPhone affären var ej villig utan rekommenderade mig vidare till Microsoft.
Tack så mycket för ert arbete och stora hjälp.
Behov av offert, utskälld
Jag behöver en offert för att ens få ersättning från försäkringsbolaget. Jag möttes av oförståelse och sen utskällning på stående fot. Väldigt otrevligt, aldrig varit med om liknande.
Bra service
Bra service, tog en timma att byta laddkontakt funkar prima nu!
Snabbt och bra!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.