Jeg har bestilt sportstaske, drikke dunk og køletaske til min drengs fødselsdag, da jeg pakker det ud mangler der en klips til køletaske remmen, jeg sender en mail til dem med problemet, og glemmer at... Zobacz więcej
Jeg købte et par Jas & Mika hjemmesko til min datter, som desværre viste sig at have en fejl kort efter brug. Jeg kontaktede kundeservice, og jeg må bare sige, at de leverer en service ud over det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nu har jeg handlet på firstgrade nogle gange, og jeg er lige positiv hver gang. Derudover har de den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, de er både imødekommende og yder mere hjælp og f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mysteryboks er slet ikke som forventet, da det ikke engang kommer i en form for mystery boks, som kunne være spændene for barnet at åbne, men bare er smidt ned i forsendelsesposen. Det er ikke mulig... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.
Niels Bohrs Vej 12a TH, 6000, Kolding, Dania
- 30 58 94 86
- lager@firstgrade.dk
- firstgrade.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Elsker jer
Er virkelig glad for den gode service i giver. Når man står i den situation at man køber noget hos jeres samarbejdspartner og det går i stykker det ene par vi prøver, men heldigvis prøvede vi kun det ene par så fik jeg en seddel til jeg kunne sende det par der ikke var i stykker og få 2 par i nogen større størrelse. Elsker jeres univers, alligevel jeg er pige og er 22 år. Plus kendskabet med jer er blevet et dyrt kendskab fordi der altid skal købes 2 af hver ting, fordi min mor elsker også jer, og hun er 54 år

Odpowiedź od FirstGrade
Hurtig levering og super flot sager som…
Hurtig levering og super flot sager som jeg har købt til mit barnebarn

Nem at bestille og hurtigt levering
Nem at bestille og hurtigt levering

Odpowiedź od FirstGrade
Super hurtig levering af pakker og en…
Super hurtig levering af pakker og en meget nem hjemme side af bestille fra

Odpowiedź od FirstGrade
God oplevelse og god service
Jeg Havde handlet nogle varer tidligere på dagen, men senere på aftenen ville jeg købe yderligere varer, da opdagede jeg en af de varer jeg havde købt tidligere var sat 300 kr ned, hvilket jeg blev rimelig øv over.
Jeg skrev en besked til dem , for at høre om jeg kunne få varen til samme pris eller om jeg skulle bestille på ny og sende den dyre vare tilbage ?
Jeg fik en besked tilbage at selvfølgelig ville jeg få varen til samme pris.
Så det var godt jeg opdagede pris forskellen ☺️

Verdens bedste service
De har verdens bedste service og hurtig levering selv her i december måned.
Hvis man skulle have lavet en fejl eller vil have ændret noget i sin levering er de hurtige til at svare og hjælpe med det inden det bliver sendt afsted.
Jeg har købet alle min datters Julegaver hos First Grade så det blev mere end 10 pakker under træet men til gengæld får jeg verdens lykkeligste barn juleaften.

Firstgrade.dk
Har aldrig handlet hos et firma som er så fantastiske som firstgrade.dk. Altid hurtig levering, fedeste kvalitet på tøjet, super søde medarbejder og altid kanon tlf service.

Odpowiedź od FirstGrade
Hurtig levering og super hurtig…
Hurtig levering og super hurtig ombytning til anden størrelse - virkelig god stil.
Gaven var købt til et barn der blev dybt ulykkelig over ikke kunne passe trøjerne. Den hurtige ombytning til anden størrelse reddede det hele 👏☺️

Odpowiedź od FirstGrade
Hurtig levering, hurtig med svar på mail.
Tasken er ikke tager i brug da det er en gave. Men den er flot.

Odpowiedź od FirstGrade
Nøøøøøj et fedt event med alexander…
Nøøøøøj et fedt event med alexander husum i randers, helt vildt god service fra medarbejderne specielt ham gutten der stod ved plakaterne WOAW!

Jeg var ude til Alwxander Husum event
Jeg var ude til Alwxander Husum event! - mega fed oplevelse og godt personale især ham med krøllerne, han var bare sød
Han fortjener helt klart en lønforhøjelse!

Vaffelhest og Simba flyttede ind
Vaffelhest og Simba flyttede ind - til jubel for min datter :-)
Kvalitet og varer i tip top sand, hurtig levering.
Altid en fornøjelse at handle med First Grade

Odpowiedź od FirstGrade
Misfarvning efter vask. Hurtig respons og erstatning.
Vi har købt en lækker sort-hvid split hoodie fra Prodigy. Desværre blev den misfarvet efter første vask. Firstgrade var enormt hjælpsomme og vi fik tilsendt 2 Prodigy t-shirts som erstatning, da hoodien var udsolgt i den størrelse, vi skulle bruge. Tak for god service. Jeg har redigeret anmeldelsen efter hjælp.

Tøjet er fedt og pakkerne kommer hurtig
Tøjet er fedt og pakkerne kommer hurtig