Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt kelimpuder flere gange ved finehome.dk. Hver gang har det været en absolut fornøjelse med fejlfri varer og hurtig levering. Jeg kan kun anbefale virksomheden.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig forsendelse og kærlig indpakning inkl.personlig hilsen ! Bestilte nogle Hammam-strandlagen og de kom lige før vi skulle til Grækenland. Dejlige og behagelige lagen, som tørrer lynhurtigt og pa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk god og venlig betjening, og rådgivningen og beskrivelsen af varen var helt i top Levede fuldstændig op til de forventninger jeg havde da jeg modtog min pakke som indeholdt det sm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan 100% anbefale Finehome! Jeg fortryder inderligt at jeg ikke har investeret i et ordentligt badeforhæng før nu. Det er det bedste køb nogensinde og det har løst mange problemer, som fx at det k... Zobacz więcej

1. Sklep z wyposażeniem domowym

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

finehome - livsstil og bolig i klassisk skandinavisk design. Vi har fokus på høj kvalitet samt funktionalitet. Oplev følelsen af bløde og smukke håndklæder i alle størrelser samt hammamhåndklæder. finehome badeforhæng i stof klistrer ikke mod kroppen. Prøv også vores økologiske yogamåtter med alignment system, som er et mønster for yoga-positioner. Se også kelim-puder, badekåber og meget mere. finehome er en danskejet webshop som designer og importerer uden fordyrende mellemled. Derfor kan vi tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter til fordelagtige priser.

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Meget tilfreds

Meget flot vare. Tak.

11 lutego 2025

Odpowiedź od finehome

Kære Merete, Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre at du er glad for din handel med finehome. Bh Bente, finehome

Badeforhæng

Badeforhæng købt, fin kvalitet og hurtig levering

9 lutego 2025

Odpowiedź od finehome

Kære Karsten, 1000 tak for din positive respons. Positive anmeldelser betyder meget for os. TAK:-). Mvh Bente, finehome

9 lutego 2025

Odpowiedź od finehome

Kære Lene, Vi er så glade for at du er tilfreds med finehome. Din anmeldelse betyder meget for os. TAK. Bh Bente, finehome

Five stars

Fantastik kvalitet, man er ikke i tvivl over hvorfor det er så god kvalitet

3 stycznia 2025

Odpowiedź od finehome

Five starts back.... 1000 tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os:-)

Ekstra flotte håndklæder

Ekstra flotte håndklæder, og min svigerdatter blev superglad for dem

13 grudnia 2024

Odpowiedź od finehome

Tusind tak for dine rosende ord om finehome håndklæder. Dejligt at høre at du/I er tilfredse med kvaliteten og det flotte design. Vi sætter stor pris på din feedback. Rigtig godt nytår:-)

Oceniono na 5 z 5

Meget hurtig ekspedition og kvaliteten…

Meget hurtig ekspedition og kvaliteten fin.
Farven var dog misvisende.

19 grudnia 2024

Odpowiedź od finehome

Mange tak for din positive anmeldelse af finehome. Vi er glade for at høre at du er glad for kvalitet samt ekspedition. Håber du også synes om farven. Farven kan nogle gange ændre sig en smule alt afhængig af lys på skærm/billeder. Vi ønsker dig et rigtig godt nytår - 2025. Mvh Bente finehome :-)

Odpowiedź od finehome

1000 tak fordi du tog dig tid til at anmelde finehome. Gode anmeldelser betyder alt for os og godt at høre du havde en god oplevelse hos os. Rigtig godt nytår. Bh Bente, finehome

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og godt produkt

God oplevelse

10 grudnia 2024

Odpowiedź od finehome

Mange tak for din positive anmeldelse af finehome. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores hurtige levering og kvaliteten af vores produkter. Din ros betyder meget for os, og det motiverer os til fortsat at yde vores bedste. Vi ønsker dig et rigtig godt nytår. Bh Bente, finehome

Oceniono na 5 z 5

Super service, og nem hjemmeside

9 grudnia 2024

Odpowiedź od finehome

1000 tak for din anmeldelse af finehome. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med service og hjemmeside. Din positive feedback betyder meget for os. TAK. Rigtig godt nytår. Bh Bente, finehome

Positiv oplevelse!

Hurtig og pålidelig handel og levering.

8 grudnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od finehome

1000 tak for din dejlige anmeldelse på Trustpilot. Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med os. Din ros betyder meget for os. Mange tak og rigtig godt nytår. Bh Bente, finehome

Meget sympatiskejer - Bente

2 listopada 2024

Odpowiedź od finehome

1000 tak for din positive anmeldelse:-) Sætter stor pris på din anmeldelse. Og godt at høre at du er glad for din fine kelimløber

Flot vare

Flot vare. Lynhurtig levering.

1 listopada 2024

Odpowiedź od finehome

1000 tak for din positive anmeldelse. fortsat god dag:-)

Nem og overskuelig hjemmeside

31 października 2024

Odpowiedź od finehome

Mange tak for positiv feedback - som vi er taknemmelige for. Det betyder meget for en mindre virksom at få positive anmeldelser.

Alt gik så godt og virkelig hurtigt

Alt gik så godt og virkelig hurtigt
En dejlig nem og overskuelig hjemme side
Og en nem måde og bestille varerne på
Fin indpakning så der ikke sker noget med varerne under vejs
Så jeg er fuldt ud tilfreds og handler der gerne igen en anden gang 👍👍👍

19 października 2024

Odpowiedź od finehome

Tusind tak for din positive og skønne finehome anmeldelse. Vi er super glade for din feedback :-)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej