Jeg har købt kelimpuder flere gange ved finehome.dk. Hver gang har det været en absolut fornøjelse med fejlfri varer og hurtig levering. Jeg kan kun anbefale virksomheden.
Reakcja na opinię
Hurtig forsendelse og kærlig indpakning inkl.personlig hilsen ! Bestilte nogle Hammam-strandlagen og de kom lige før vi skulle til Grækenland. Dejlige og behagelige lagen, som tørrer lynhurtigt og pa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk god og venlig betjening, og rådgivningen og beskrivelsen af varen var helt i top Levede fuldstændig op til de forventninger jeg havde da jeg modtog min pakke som indeholdt det sm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kan 100% anbefale Finehome! Jeg fortryder inderligt at jeg ikke har investeret i et ordentligt badeforhæng før nu. Det er det bedste køb nogensinde og det har løst mange problemer, som fx at det k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
finehome - livsstil og bolig i klassisk skandinavisk design. Vi har fokus på høj kvalitet samt funktionalitet. Oplev følelsen af bløde og smukke håndklæder i alle størrelser samt hammamhåndklæder. finehome badeforhæng i stof klistrer ikke mod kroppen. Prøv også vores økologiske yogamåtter med alignment system, som er et mønster for yoga-positioner. Se også kelim-puder, badekåber og meget mere. finehome er en danskejet webshop som designer og importerer uden fordyrende mellemled. Derfor kan vi tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter til fordelagtige priser.
Kragsbjergvej59 , 5000, Odense C, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od finehome
Varen kom til tiden og alt var som det skulle være. Skrubbehandsker som jeg husker dem fra Hamam.

Odpowiedź od finehome
Jeg har kun købt bruseforhæng
Absolut flot ... meget pænere end billedet.

Odpowiedź od finehome
Fine kelimpuder i god kvalitet, og hurtig levering på adressen.

Super god service
Jeg købte to brusegardiner af rigtig god kvalitet hos FineHome. Dog var hængslerne på det ene ikke så god, så de åbnede sig. Efter at have henvendt mig til firmaet, fik jeg hurtigt tilsendt et nyt sæt hængsler gratis.
Mega god kundeservice, hurtig levering. Er blevet rigtig glad for mit køb. Alt Godt

Odpowiedź od finehome
Sjældent har jeg oplevet så ringe kundeservice.
Købte grå håndklæder, hvor farven på ingen måde levede op til billederne på hjemmesiden - var nærmest hvide, samt en kelimpude.
Jeg reklamerer over puden, da jeg finder to stk. skægkræ i min sofa, og ved nærmere eftersyn finder flere huller, hvor et er gennemgående til inderforet, og intet har med alm. slid at gøre. Dertil kom en virkelig støvet monteringspude, hvorfor det ikke kan afvises at omtalte skægkræ har boet skønt i disse omgivelser.
Efter flere mails samt et upassende opkald fra ejer, der meget agiteret benægter alt, aftales godtgørelse af halv returfragt. Iht. gældende lovgivning skal sælger imidlertid afholde alle fragtudgifter ved en reklamation, hvorfor jeg insisterer på, at de refunderer hele mit udlæg, hvilket de ikke gør.
Hvor er det dog trist, at de udsætter deres kunder for alt det bøvl og ikke mindst ringe service for en latterlig sum på 32,50 kr.

Odpowiedź od finehome
Hurtig levering, og produkt der lever mere end op til min forventning.