Ik wachte Buitenband Schwalbe Marathon Plus (28x1.60 700x40C) SmartGuard 37-622. Maar ik heb van jullie 700x35C gekregen, jammer een beetje dunne banden, ik vond niet lastig. Een kleine tip is om jul... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Bij mijn eerste bestelling ontbrak er een artikel. Contact via de e-mail verliep vlekkeloos. Snelle reactie, na een kort e-mail verkeer is het artikel binnen een dag verstuurd. Goede service ( Tristan... Zobacz więcej
Over het algemeen krijgt een webshop veel waardering wanneer deze snel levert. Maar de kwaliteit van een webshop komt pas echt aan het licht wanneer er onverwachts problemen zijn. Bij mij werd de best... Zobacz więcej
Aantal Cst buitenbanden gekocht Werd rechtstreeks geleverd vanuit v.h Zuiden uit Rotterdam moest via een speciaal transport bedrijf vanwege de grootte. Ze zijn allemaal zo krom getrokken door... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Snelle levering.
Foutje bij levering.
Snelle, goede en vriendelijke oplossing.
Betrouwbaar bedrijf.
Goede stevige fietsdrager(schaar) voor op auto trekhaak. Prima klemmend ijzer.Heel degelijk. Nog wel touw of pin eromheen om goed vast te maken. Top. Snelle levering en verzendinfo, tracking up to date. Aan te bevelen.
Op de site staat achterlicht geschikt is voor 80 en 50. Op site van hun leverancier staat echter alleen 80. Door minimaal bestelbedrag zit ik nu met 2 achterlichte die onbruikbaar zijn.

Odpowiedź od Fietsonderdelen Outlet
Veel producten tegen lage prijzen. Snelle verzending en goede info over wanneer het geleverd wordt. En als er een keer iets ontbreekt bij je bestelling wordt het gewoon zonder gezeur nageleverd. Top
Snelle verzending, nette prijs en goed aanbod in verschillende prijssegmenten van anti-lek banden. Aanrader!
Fietsonderdelen Outlet bood de 'Axa Greenline Verlichtingsset - 15 Lux' aan voor een hele scherpe prijs. Helaas bleek na levering de voorlamp defect, maar na contact met Fietsonderdelen Outlet is er snel gereageerd en binnen een paar dagen voor een nieuwe verlichtingsset gezorgd en de defecte verlichtingsset is bij die levering meteen opgehaald. Nu voldoet de verlichtingsset helemaal aan onze verwachting.
Keurig bedrijf. Makkelijke webwinkel. Product wordt goed beschreven.
Ketting had van mij, achteraf, iets zwaarder uitgevoerd mogen worden.
Gewoon geleverd waar ik om vroeg. Eigenlijk niks bijzonders toch?
Het ABUS Kettingslot CityChain 8800/120 2.0 in rood is een uitstekende keuze voor wie zijn fiets goed wil beveiligen! De ketting voelt stevig aan en is lang genoeg om de fiets makkelijk vast te zetten. Het slot is eenvoudig in gebruik, en de rode kleur zorgt voor extra zichtbaarheid. Ook het design is strak en van de degelijke ABUS-kwaliteit die ik gewend ben. Een betrouwbare investering voor wie zijn fiets veilig op slot wil zetten!
Een super snelle levering!
Snel en goed afgeleverd.Artikel nog niet gebruikt.
Snelle levering, goede kwaliteit en goede service. De beste artikelen zijn goedkoper dan bij andere aanbieders. Echt een aanrader!
Fantastic service. Great prices and delivered the next day (ordered at 10PM). I will be shopping here again soon!
Goed product.
Bestelproces: prima in orde, goede info betreffende de verschillende stadia van de order.