Uitstekende service! Goed geholpen en prettig contact gehad via e-mail. Na wat overleg en deskundig advies heb ik de juiste kettingkast ontvangen. Alles past perfect. Bedankt voor de goede servic... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een geweldige winkel! Het achterlicht van mijn 7 jaar oude Sparta e-bike was hier nergens meer te krijgen. Wat een verassing: Fietsleven in Blijham blijkt het gewoon binnen twee dagen te leveren.... Zobacz więcej
Dit bedrijf zorgde ervoor dat mijn 10 jaar oude Gazelle opnieuw elektrisch kan rijden!De kapotte bagage/accudrager kon door mijn fietshandelaar niet hersteld worden, noch bij Gazelle besteld...Fietsl... Zobacz więcej
In verband met verlichtingsproblemen met mijn E-bike via mail contact opgenomen met Fietsleven in Blijham. Ik had een technische vraag die niet 123 beantwoord kon worden. Er werd mij toegezegd e.e.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep rowerowy
- Naprawa rowerów
- Sklep z akcesoriami rowerowymi
- Kolarstwo szosowe
- Sklep z używanymi rowerami
Napisane przez firmę
Groot assortiment fietsonderdelen. Zeer gespecialiseerd in onderdelen van A-merken Gazelle, Batavus, Trek, Sparta en Cortina. Kun je het gewenste onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op en zorg dat je het merk, type en framenummer van de fiets bij de hand hebt! We gaan dan proberen het juiste onderdeel voor je te vinden.
Dane kontaktowe
Hoofdweg 94, 9697NN, Blijham, Holandia
- 0597 561292
- info@fietsleven.nl
- fietsleven.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Fijne fietsenzaak
Fijne fietsenzaak. Wij hebben wat oudere fietsen en ze kunnen nog steeds onderdelen leveren
Ik ben heel goed en supersnel geholpen…
Ik ben heel goed en supersnel geholpen door klantenservice en werkplaats. Bedankt!!
Goed en snel deskundig advies gekregen…
Goed en snel deskundig advies gekregen over onderdelen van mijn oude Sparta fiets die hard aan vervanging toe waren. Onderdelen pasten perfect en zijn snel geleverd. Top !
Probleemloze
Snelle, efficiënte en probleemloze. Handige betaalmethode.
Snel antwoord op vragen welke onderdeel geschikt is.
Heb via de mail framenummer van de fiets doorgegeven en kreeg snel antwoord welke onderdelen waar ik naar op zoek was geschikt zijn en eventuele alternatieven.
Hiermee maken ze echt het verschil met andere online fietswinkels. De onderdelen waren binnen een paar dagen in huis. Voor de 2de keer zeer tevreden met deze fietswinkel.
Na een vraag per e-mail
Na een vraag per e-mail. De juiste bagagedrager kunnen kopen. Super snel geholpen.
Gazelle koplamp
Eindelijk de juiste Gazelle-koplamp gevonden!
Supersnelle en bovenal uiterst vriendelijke reactie bij vragen.
Zeer aan te bevelen!
Prima service en review van order
Prima service! Twee buitenbanden besteld en twee binnenbanden. Ik kreeg een e-mail dat de binnenbanden niet de juiste maat hadden (past niet bij de buitenband) met de vraag of ik dat wilde aanpassen. Fijn dat een order bekeken wordt en bij twijfel contact wordt opgenomen. Daarnaast snelle levering
Fijn geholpen door Angela
De vele verschillende onderdelen en onbekendheid maken het voor de hobbyfietsenmaker ondoorzichtig!
Gelukkig heeft Angela van Fietsleven er veel verstand van!!
Goed geholpen en snel geleverd! PERFECT!!
Fiets is weer klaar voor de volgende zomer!!!
Goede levering vervangende onderdelen
Nu voor tweede keer een vervangend item besteld voor een kapot onderdeel van mijn Batavus (vijf jaar oud). Eerst per mail advies gevraagd, snelle reactie en onderdeel paste perfect.
Behulpzame mensen, maar. . .
Behulpzame mensen, vlotte service, maar ze sturen kapotte onderdelen.
Geven daarna een verkeerd advies zodat je naar een dealer moet, die er veel tijd en energie instopt en dus zijn uren in rekening brengt en het alleen kan oplossen met nieuwe onderdelen. Uiteindelijk besluit je die blijkbaar defecte nieuwe onderdelen te retourneren, vervolgens geeft Fietsleven zeer vlot toe dat hun onderdeel defect was en vertelt dat ze een werkend onderdeel zullen sturen. Vervolgens vertikt de DHL bezorger vrijdag en zaterdag en maandag uit te stappen of zelfs langs te rijden en liegt steeds “we hebben elkaar gemist” op de t&t. Uiteindelijk dinsdagmiddag het pakket bij een DHL punt zelf moeten ophalen. Gelukkig doet de fiets het nu wel weer. Echter wel door Fietsleven’s defecte onderdeel en foute diagnose zinloos €85 moeten uitgeven. Een opmerking waarop ze niet ingaan.
Fiets velg besteld maar verkeerde…
Fiets velg besteld maar verkeerde geleverd
Na goed contact velg retour gesteurd en juiste velg geleverd Er word goed aandacht besteed aan een probleem
Kom je met iets anders dan de doorsnee…
Kom je met iets anders dan de doorsnee nieuwe fiets zijn ze te lui om je te helpen of iig even vriendelijk via de mail te woord te staan….

Odpowiedź od Fietsleven
Spatbord vervangen
Voor mijn 5 jaar oude fiets zocht ik een voorspatbord. Bleek een keer vervangen te zijn door een niet goed passend exemplaar. Zij konden mij een origineel spatbord leveren met ook de bijpassende mini-onderdeeltjes. Alles zeer vlot geleverd.
Top geregeld
Snelle reactie op een vraag en de juiste onderdelen geleverd👍
Bedankt voor de snelle levering.
Bedankt voor de snelle levering.
Pieter
Twee poot standaard Ursus zit inmiddels weer onder mijn Sparta Pick Up transportfiets en met de Spanninga veer werkt het weer perfect.
Fietsleven krijgt van mij 5 sterren
Fietsleven krijgt van mij 5 sterren
Ik heb maandag fietsleven een e-mail gestuurd (deze werd binnen 15 minuten beantwoord op hun vrije dag)
Na aanleiding van hun snelle reactie heb ik maandag een bestelling geplaatst.
Werd op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.
Donderdag bezorgt door DHL( keurig nette bezorger).
Artikelen waren goed verpakt en van goede kwaliteit zoals vermeld was op de site
Thanks Gerben Kroes voor de service
Twee weken geleden een gasknooppunt…
Twee weken geleden een gasknooppunt voor een fiets besteld pakket is nooit geleverd en wordt ook geen nieuwe verzonden lekker dan

Odpowiedź od Fietsleven
Ik had wat problemen met een onderdeel…
Ik had wat problemen met een onderdeel wat echt goed is opgelost. Snelle en fijne afhandeling via de telefoon. Fijn dat fietleven.nl nog gewoon per telefoon bereikbaar is. Ik heb kosteloos een vervangend onderdeel ontvangen! Echt goed opgelost, zonder pardon. Top service en kennis van zaken!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.