Fibershirts Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We hebben van meerdere merken de anti-zweet shirtjes, maar deze zijn echt het fijnst omdat ze als ondershirt gedragen worden en deze het zachtst en dunst zijn. Dat laatste doet overigens niks aan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

AMAZING The confidence these shirts give me is great. Can safely wear delicate and unwashable fabrics or blazers now without worry that they will get stained or smelly. Thin, high quality... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Tshirt werkt perfect. Klein nadeel is dat een extra laag wel warmer is en dat hij bij bepaalde kleding zichtbaar is. De top voor vrouwen is helemaal niks. Die blijft niet goed op de plek zitten, waar... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De zwarte korte mouw shirts zijn super fijn, het verdikte oksel gedeelte valt nauwelijks op en ze werken erg goed. Eindelijk mijn armen weer omhoog kunnen doen zonder zweetplekken. De witte zijn helaa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. T-shirty

Napisane przez firmę

100% Bescherming tegen gênante momenten en gele zweetplekken! Ontdek onze T-shirts met speciaal ingenaaide okselpads tegen zweetplekken. Meer zelfvertrouwen? Kies voor Fibershirts!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 69

Napisz recenzję

Niet helemaal overtuigd

Ik had er na alle positieve reviews misschien teveel van verwacht. Voorop: je hebt inderdaad geen natte plekken in je blouse, vandaar toch 4 sterren. Maar...ook belangrijk: ik vind het niet prettig om te dragen. Ik voel continu dat ik t shirt aan heb, echt beetje broeierig onder de oksel, door die laagjes stof, waardoor ik juist meer ga zweten. Misschien had ik een maat kleiner moeten hebben, zodat het strakker aan zou sluiten, er zit toch veel stretch in. Maar ik ben dus helaas niet helemaal overtuigd.

27 maja 2025

Hoi Chantal,

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review! Fijn om te horen dat het shirt zijn werk doet tegen zweetplekken. Tegelijkertijd begrijpen we goed dat draagcomfort minstens zo belangrijk is.

Wat je beschrijft rondom het gevoel onder de oksels en de pasvorm kan inderdaad te maken hebben met de maat. Onze shirts zijn ontworpen om goed aan te sluiten, zodat de extra lagen precies op hun plek blijven zitten. Misschien dat een maatje kleiner inderdaad beter zit.

Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing. Je kunt ons mailen via support@mijncommerce.nl – we lossen het graag netjes voor je op!

Weer zelfverzekerd naar kantoor

Sinds kort heb ik door medicijngebruik last van transpiratie en dan vooral onder mijn oksels. Hierdoor ging ik niet graag naar kantoor en voelde me erg onzeker. Ik was erg huiverig om de t-shirts van Fibershirts te gebruiken, maar vanwege de positieve reviews heb ik het toch geprobeerd. Mijn ervaring: fantastisch! Na een lange dag op kantoor geen last meer van natte plekken in mijn shirts onder de oksels en de oksels zelf voelden ook nog droog aan. Ook geen last van nare geuren, dus kortom perfect!

16 maja 2025

Hoi Jimmy,

Wat fijn om te horen dat onze Fibershirts je zo goed helpen! Het is geweldig dat je je weer zelfverzekerd voelt op kantoor en dat je geen last meer hebt van natte plekken of nare geurtjes. Precies wat we willen bereiken met onze shirts. Bedankt voor het delen van je ervaring! Mocht je nog vragen hebben of iets anders willen proberen, laat het gerust weten.

Oceniono na 5 z 5

Great quality and very comfortable.

Great quality and very comfortable.
Exceeded my expectations.
Delivery time was good too.
Will definitely use again.

16 maja 2025

Hi Michael,

Thank you so much for your wonderful review! We're thrilled to hear that our product exceeded your expectations and that you found it comfortable. It's great to know the delivery time was good as well. We look forward to serving you again!

Warm regards,

Hele goeie producten

Hele goeie producten, jammer genoeg heeft de levering langer geduurd dan verwacht.

15 maja 2025

Hoi Jeroen,

Bedankt voor je positieve feedback over onze producten! Het spijt ons dat de levering langer heeft geduurd dan je had verwacht. We doen ons best om alles zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. Hopelijk ben je toch tevreden met je aankoop!

Als er iets is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons weten.

tevreden

product ok.

14 maja 2025

Hi Emmanuel,

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat het product in de smaak valt. Als je ooit nog vragen hebt, laat het gerust weten.

Werkt geweldig

Werkt geweldig, zelfs bij heftig zweten!

11 maja 2025

Hi Gideon,

Wat fijn om te horen dat het zo goed werkt, zelfs bij hevig zweten! Bedankt voor je enthousiaste reactie – daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we graag voor je klaar.

absorbe bien la transpiration

12 maja 2025

Hi Nathalie,

Merci beaucoup pour votre retour ! Nous sommes ravis d’apprendre que le produit absorbe bien la transpiration et qu’il répond à vos attentes. N’hésitez pas à nous recontacter si vous avez des questions ou besoins supplémentaires.

Bien à vous,

Prima service

Edit 31-07-2025: Ik kreeg een berichtje van Fibershirts en heb een andere maat kunnen bestellen. Superservice! Dank je wel.

Ik weet het nog niet. Ik heb gemaild voor maatadvies en op basis van het antwoord voor L gekozen terwijl ik ook twijfelde over xl.

Ze passen, maar ik denk toch net te klein want de pads lijken wat naar achteren te verdwijnen gedurende de dag.

Bij 4 dagen proberen had ik 2 dagen toch plekken in bovenshirt.

Ik vind het alleen een beetje te prijzig nu gelijk ook2 xl’len te gaan bestellen.

Ik zit waarschijnlijk echt tussen twee maten in.

9 maja 2025

Hi Irene,

Bedankt voor je uitgebreide feedback en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We begrijpen heel goed dat het lastig kan zijn als je tussen twee maten in zit, zeker bij een product waarbij de pasvorm zo belangrijk is voor de werking.

Wat jammer dat de L net niet helemaal doet wat je ervan gehoopt had. Je opmerking over de pads die wat naar achteren verdwijnen is waardevolle informatie voor ons.

Mocht je het toch willen proberen met een XL, dan denken we graag met je mee over een passende oplossing zodat je niet het gevoel hebt onnodig veel te moeten investeren. Stuur ons gerust een berichtje, dan kijken we samen naar wat mogelijk is.

Nogmaals dank voor je eerlijke review – daar kunnen wij én andere klanten veel aan hebben!

Groetjes

Oceniono na 5 z 5

Beschermt perfect tegen zweet!

Voorheen had ik altijd zwetende oksels en kon ik veel kleuren overhemden niet aan echt enkel wit of zwart al de rest was schaamte met zweet vlekken.

Maar nu met deze shirts durf ik zonder stress alle kleuren weer aan voor zowel werk als een avondje opstap! Echt alles blijft perfect droog.

De kwaliteit van de stof is goed zelfs na meer dan een jaar dat ik ze gebruik zien ze er nog als nieuw uit eenvoudig te wassen hoeven niet te worden gestreken.

Voor mij zijn deze shirts echt meer dan perfect plus de service is echt heel goed! Ik heb zelden zo’n snelle en correcte service meegemaakt bij een webshop.

Dus ik ben sinds het eerste shirt wat ik ooit probeerde echt vaste klant!

26 kwietnia 2025

Hi Jurgen,

Wat een geweldige review, bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat de shirts je zo goed helpen en dat je weer zonder zorgen verschillende kleuren kunt dragen. Het doet ons veel plezier om te weten dat je ook tevreden bent met de kwaliteit en de service die we bieden. Jouw tevredenheid is voor ons het belangrijkste, en we waarderen het enorm dat je al zo lang een vaste klant bent!

Als je ooit iets nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Met vriendelijke groeten,

Let op was voorschriften

23 kwietnia 2025

Hoi Bennie,

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service. En inderdaad, de wasvoorschriften zijn belangrijk voor het behoud van de kwaliteit, dus goed dat je daarop let. We waarderen je feedback enorm!

Gr, Hinke

Werkt echt!

Prima product. Past onder strak shirt en laat geen druppeltje zweet door. Voorheen had ik lelijke natte plekjes in strak shirt, nu niet meer. Geur is ook echt een stuk minder. Super product

23 kwietnia 2025

Hoi Neeltje,

Wat geweldig om te horen dat het product zo goed werkt! Fijn dat het je helpt om zweetplekken en geur te verminderen, vooral onder een strak shirt. Bedankt voor je geweldige feedback – we zijn blij dat je tevreden bent met de resultaten!

Very confortable

Very confortable. Perfect fitting.

22 kwietnia 2025

Hi Your Name,

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that the fit is perfect and that you're finding it very comfortable. If you need anything else, feel free to reach out. Enjoy wearing it!

Kind regards,

De shirts zijn fantastisch

De shirts zijn fantastisch. Ik draag ze elke dag, omdat ik het veel frisser vind voor mijn bovenkleding.

19 kwietnia 2025

Hi Suzan,

Wat super om te horen dat je zo blij bent met de shirts! 😊
Dat je ze elke dag draagt zegt veel – fijn dat je je bovenkleding ook frisser vindt blijven, daar doen we het voor.

Bedankt voor het delen en voor je vertrouwen in onze shirts.

I can recommend it

I can recommend it, good quality and the fabric is a little transparent, invisible under clothes.

5 kwietnia 2025

Hi there!

Thank you for your kind review! We’re so happy to hear that you’re satisfied with the quality of our fibershirts. It’s great to know that the fabric works well under clothes, even with its slight transparency. We truly appreciate your feedback and hope you continue to enjoy your shirt!

Best,

Topproduct!

15 kwietnia 2025

Hey Christina,

Wat een geweldig compliment – dankjewel! 🙌
Fijn dat je zo tevreden bent met het product.

Supergoed!

Supergoed!

11 kwietnia 2025

Hoi Stef,

Wat leuk om te lezen – superbedankt! 💪
We zijn blij dat je zo enthousiast bent. Daar doen we het voor!

Een aangename uitvinding

Het werkt perfect en neemt het vocht goed op

4 kwietnia 2025

Hi Sandra,

Wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt! 😊
We zijn blij dat je tevreden bent met de werking en dat het shirt doet wat het belooft. Bedankt voor je mooie woorden!

Oceniono na 5 z 5

Nice to finely find a tshirt that I can…

Nice to finely find a tshirt that I can use under my shirts

5 kwietnia 2025

Hi Alex,

Thank you for your lovely review! We're so glad you found the perfect t-shirt to wear under your shirts. If you ever need anything else, feel free to reach out!

Kind regards,

Oceniono na 4 z 5

Behulpzaam en snelle reactie.

2 kwietnia 2025

Hoi Marc,

Bedankt voor je positieve review! Heel blij om te horen dat je onze service als behulpzaam en snel hebt ervaren 😊

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar.

Uitkomst

Duidelijke website, snelle selectie, snelle verzending, goede verpakking. De shirts zijn top! Je kunt weer 2 dagen met een overhemd doen.
Het enige is dat het wel wat warmer voelt dan een normaal katoenen shirt. Maar overall ben ik zeer enthousiast. Ik kan niets zeggen over de lange termijn aangezien het slechts een week in gebruik is.

2 kwietnia 2025

Hi Happy user,

Wat een fijne en uitgebreide review, heel erg bedankt daarvoor! Super om te horen dat je tevreden bent over de website, verzending én vooral over de shirts zelf.

Het klopt inderdaad dat het shirt wat warmer kan aanvoelen dan een katoenen shirt, doordat het speciaal ontworpen is om transpiratie op te vangen. We hopen dat het comfort dit ruimschoots compenseert 😊

We zijn benieuwd hoe het shirt je op de lange termijn blijft bevallen. Laat het ons gerust weten!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej