Super leuke en originele cadeaukaart voor iedereen die van festivals en concerten houdt! De website werkt overzichtelijk en makkelijk, waardoor je snel een festival of evenement kunt vinden dat bij je... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Festival Cadeaukaart is een fijn bedrijf. Ze zorgen ervoor dat je makkelijk en overzichtelijk kan zien welke festivals er zijn. Daarbij is ook alle nodige informatie over die festivals te zien. Het ge... Zobacz więcej
Ehj wat leuk! Ik won vorig jaar een cadeaukaart en heb hem dit jaar verzilverd voor een van mijn favoriete festivals. Supersimpel! En megaveel keus! Leuk om te geven & leuk om te krijgen!!!
Kaart cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Voor iemand die veel naar festivals gaat echt een topcadeau en veel leuker dan geld krijgen. Site werkt gemakkelijk en keus uit veel feesten/ festivals.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Festival Cadeaukaart is dé cadeaukaart voor iedereen die van muziek, een feestje en beleving houdt. Met deze cadeaukaart geef je geen spullen, maar herinneringen. De kaart is te besteden bij 1.000+ festivals, concerten en evenementen in Nederland en bij steeds meer aangesloten partners. Of het nu gaat om een dagfestival, meerdaags evenement, concertticket of een bijbehorende beleving: de ontvanger kiest zelf waar en wanneer hij of zij de kaart besteedt. Zo past het cadeau altijd bij de smaak en agenda van de ontvanger. Festival Cadeaukaart werkt samen met gerenommeerde festivals, ticketplatforms en organisatoren en is verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, Primera, Bruna, HEMA, SPAR en PLUS. Wij geloven dat samen genieten, dansen en vieren mensen verbindt en het leven mooier maakt. Onze missie is simpel: het geven en beleven van festivals toegankelijker en leuker maken. Transparantie, betrouwbaarheid en service staan daarbij centraal. Daarom vinden we feedback van onze klanten enorm belangrijk en blijven we continu werken aan het verbeteren van onze dienstverlening. Met Festival Cadeaukaart geef je een moment om naar uit te kijken, en een herinnering die blijft.
Dane kontaktowe
Rhoneweg 20, 1043 AH, Amsterdam, Holandia
- 085-2129080
- info@festivalcadeau.com
- festivalcadeau.com
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Had een cadeaukaart gekregen voor men…
Had een cadeaukaart gekregen voor men verjaardag en kan die mooi gebruiken voor de festivals, het mooie ervan is dat je op veel sites de code kan inwisselen
Super leuk cadeau om aan je vrienden te…
Super leuk cadeau om aan je vrienden te geven!!
Ik heb er zelf veel plezier van gehad!
Wat een toffe organisatie
Wat een toffe organisatie. Ik had een probleem met mijn festivalcadeaukaart en de service was geweldig! Heel blij mee. Aanrader.
Heel tevreden hierover
Heel tevreden hierover, je kan het inwisselen voor bijna elk festival. Echte aanrader!
Laat de zon en festivals maar komen!
Super leuk concept! Ik heb een cadeau kaart gekregen van mijn stage als bedankje en vind dit één van de leukst bedachte, bijpassende cadeautjes die ze me konden geven! Super blij mee. Laat de zon en festivals maar komen!
Wat een leuk kado om te krijgen
Wat een leuk kado om te krijgen, wij zijn gek op festivals en er is heel veel keuze!
Veel aanbod en betrouwbaar
Het is het perfecte cadeautje voor…
Het is het perfecte cadeautje voor festival liefhebbers en dus ook gabbers.
Veel keuze handig systeem
Veel keuze handig systeem. Super leuk cadeau om weg te geven aan vrienden. Kun je ook nog samen wat leuks doen!
gift van me oude collega's
Ik heb deze bon gehad als afscheid van me werk en het is perfect om naar 1 van je favoriete festivals te kunnen.
Leuke cadeaukaart
Leuke cadeaukaart, veel festivals staan erop maar niet alles. Toch leuk om te geven :).
Groot aanbod en lang geldig
De festivalcadeaukaart werkt voor veel evenementen en is erg lang geldig. Zo kun je altijd naar een event gaan waar je ook echt heen wilt
Top cadeau
Top cadeau! gekregen met kerst, en nu lekker met de zomer een festival pakken, Je kan echt na elk feestje, zelfs Thuishaven enso.
Heel leuk als cadeau
Heel leuk als cadeau om te geven en te krijgen festivals zijn al duur een dit in een mooi cadeau om een centje bij tedragen aan een ticket
Nette website en duidelijk werkt zoals verwacht
Makkelijk aan te melden en en te gebruiken een account is O aangemaakt, duidelijk overzicht welke festivals beschikbaar zijn. Blij mee!
Festival tegoedkaart
Ik wist niet eens dat ze een festival tegoedbonnen verkochten en kreeg deze met kerst en heb deze laatst ook voor een vriendin haar verjaardag gekocht, die sinds kort festivallen ontdekt heeft!
Leuk cadeau
Deze cadeaukaart gekregen voor kerst, leuk cadeau en makkelijk in gebruik!
Super leuk kado om te geven en te…
Super leuk kado om te geven en te krijgen! Daarnaast is de cadeaukaart makkelijk te verzilveren en te gebruiken voor zo goed als alle festivals! Ik ga hier veel plezier aan beleven komende zomer.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.